Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiohobby.pl

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver bedzie na wszystkich forach! Bez niego nie da się wytrzymać! uwielbiam te jego teksty w rodzaju "PODŁY KŁAMCO I OSZCZERCO!"... Powinien przy tym jeszcze mlaskać i slupać jak Gosiewski w partyjnym podnieceniu :)))

wojprzy

komentuje Twoj wpis:

"audiostereo.pl jest OPINIOTWÓRCZYM serwisem i takim chcemy go zachować. Popatrzcie na serwis dpreview.com tworzony przez pasjonatów a kupiony niedawno przez amazon.com. Nic nie stracił na jakości, niezależności. Linki do sklepów ze sprzętem prowadzać również do innych niż amazon.com sklepów. Ludzie wciąż tam piszą sensowne, merytoryczne posty, których nowy właściciel nie kasuje nawet jeśli mogą one szkodzić reklamodawcom. "

Akurat serwis dpreview.com sledze i zauwazylem ostatnio ze strasznie sie zleniwil,nie ma testow najnowszych lustrzanek nikona ktore maja juz :moja sasiadka i koledzy z pracy.

A kiedys bylo inaczej,kiedys moglismy poogladac sample z nowej cyfrowki na dlugo przed jej przemiera,czyli przjecie przez amazon zabilo kolesia ktory robil te testy. Tak to rozumiem. A moze sie myle.

Mysle ze Ty tak samo ze swoimi kolegami krawaciarzami zabijecie to forum.

Bo wiedz ze ludzie ktorzy je zbudowali nie sa fanami DVD i syfiastego naglosnienia Bose jak TY!

Wrecz przeciwnie,to sa pasjonaci Dobrego Brzmienia i Melomani.

Cos mi sie wydaje ze jestes poprosu kolejnym zabkiem w jakiejs machinie:

masz etat,

sluzbowego laptopa w komplecie z obleśną torba na niego ,

nie dopasowany,kiepskiego kroju garnitur,

slinisz sie na nowinki ze swiata hd tv nie potrafiac nawet skalibrowac prawidlowo telewizora.

Nie masz pojecia o czym wiekszosc ludzi pisze na tym forum.

Sorry ale takich jak Ty widuje sie dziesiatki w sklepach RTV AGd,generalnie maja kilka cech wspolnych:

brak wlasnych wartosci

ignorancje i brak wiedzy

nieodpowiednie podchodzenie do klijenta.

Powodzenia i dobranoc.

ps. zeby prowadzic jakis biznes trzeba miec do tego pasje a nie kase.

• Redaktorzy

"audiostereo.pl jest OPINIOTWÓRCZYM serwisem i takim chcemy go zachować."

...

Nie śmiej się młody kolego z czyichś złudzeń. Moim zdaniem Audiostereo było opiniotwórcze może cztery, trzy lata temu, kiedy było tutaj trochę osób, którym na tym zależało. Potem, w miarę jak forum przeszło próg masowości, zwiali stąd producenci, dystrybutorzy i dziennikarze, a na końcu wielu poważnych forumowiczów, którzy zaczynali z forum pięć lat temu. Oni zasilili inne fora lub w ogóle dali sobie spokój z publiczną wymianą opinii. Owszem trendsetterzy i zakamuflowani reklamiarze zostali, bo oni zawsze zostają. Od tego czasu forum jest połączeniem gigantycznego grona wzajemnej adoracji (jesteśmy najlepsi i niezależni) z ringiem bokserskim (proponuję zajrzeć do dyskusji na bocznicy, poświęcone nie tylko polityce, ale np. samochodom). Na opiniotwórczość to forum będzie jeszcze pracować przez lata, o ile oczywiście forumowicze znowu będą mieli takie ambicje.

>jóźwa maryn

Może firma sita sobie do końca nie zdaje sprawy z tego, co właściwie kupiła?;). Lukar ich sprytnie podprowadził i teraz powtarzają co im mówił w trakcie negocjacji: "najbardziej opiniotwórcze forum....". Jak się nie ma wiedzy w działce na którą chce się wydać kasę, to może się potem okazać, że kupiło się coś nie do końca zgodnego z własnymi oczekiwaniami. Tak to jest w biznesie;).

• Redaktorzy

Toteż pisałem, że forumowiczom ta ambicja przeszła parę lat temu. Fajniej było pisać byle co, co widać chociażby w dziale opinie. Co trzecia opinia pisana jest dla jaj. A były śmiałe plany przed laty, że ludzie z sieci będą szukać tych opinii, jak nie przymierzając na różnych amerykańskich portalach. Zabawniej jednak było przybrać cudzy nick, tylko np. z kropeczką, i walnąć "opinię" na dwie linijki, ale z wykorzystaniem słowa "dziadostwo" albo inne "ścierwo". Ostatnio widziałem tam np. opinię "Molibdena" z dwoma kropeczkami. Na pewno prawdziwy Molibden sie ucieszył.

Chce ktoś się bawić w administratora forum proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nowe nie używane - jak zaskoczy, admin zabiera cały majdan pod swoją domenę a jak nie zaskoczy będzie wiadomo, że gadki o nowy forum to tylko utopia.

admin dostaje hasła admina, czyli pierwszego na okręcie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lancaster - popieram twój pomysł i służę pomocą.

A co zmiany właściciela - no cóż nikt nie kupuje najbardziej znanego w Polsce serwisu dla zasady, włożone są w to nie małe pieniążki, serwis as jest bardzo znany i opiniotwórczy - wielu ludzi (niestety) traktuje go jak wyrocznię - świetne miejsce do uprawiania interesu - na jelonkach ... (kreowania produktu, marki, etc...)

To forum - jak było niezależne też miało swoje minusy - niektórzy traktowali to jako miejsce to robienia biznes-ików - popatrzcie na wpisy, na tematy.... (kilka lat temu było inaczej...)

Dlatego lancaster - otwórz to forum jak najszybciej - i żeby ONO BYŁO NAPRAWDĘ NIEZALEŻNE i błagam cię eliminuj tych "handlarzyków" i "biznesmeników" - niech twoje forum stanie się oazą dla prawdziwych pasjonatów - tego Tobie i Wam i sobie życzę...

amen

nie wiem jaką koncepcję na forum mają lancaster, zhornik i inne osoby w to zaangażowane

ale przestrzegałbym przed dążeniem do ideału

wcale nie jestem pewien, czy pomysły, by wszystkie problemy z chamstwem, kryptoreklamą, trollowaniem, bałaganem załatwiały zasady i moderator rzeczywiście są najlepsze

u lukara były pewne narzędzia, które mogły poskromić palantów, ale autorzy wątków nie zawsze je stosowali

każdy z nas ma swoje własne granice, gdzie kończy się żart, a zaczyna trollowanie i chamstwo

moim zdaniem lepsze jest forum trochę bałaganiarskie i rozwydrzone, niż martwe

miejsce tworzą ludzie - nie da się ich zmienić samymi tylko najlepszymi przepisami

jeśli mamy się tam czuć jak u siebie, to niekoniecznie powinniśmy mieć poczucie, że cały czas na ręce patrzy nam policjant

admin jest od tego, żeby wkraczał w sytuacjach krytycznych, a nie załatwiał za nas wszystkie problemy

ale zobaczymy co wykombinują właściciele nowego forum

NOWI WLASCICIELE TO MAXYMALNI TANDECIARZE.

Najpierw mój wątek stracił status "sponsorowany" - bezprawnie zresztą - umowa handlowa zostala zawarta.

Teraz jakis badziewiarz przeniosł go na bocznice.

Poważnie myślę o wystapieniu na drogę sadowa zarówno jezeli chodzi o wykasowanie wszystkich moich wpisów, loginu jak i tego syfu z odstapieniem od zawartej mowy handlowej.

Panowie krajowi biznesmeni pocałujcie mnie w oczko...

...mam tylko nadzieję ze są to ludzie całkowicie znikąd. Jesli są to "koledzy" forumowi to uroczyście oświadczam, ze zabawa na audiostereo dopiero sie zaczyna :)))))

...mam jednak nadzieję, ze to jeden z moich ostatnich wpisów w tym badziewiu. Nowy serwis startuje w przyszłym tygodnu(bardzo prawdopodobny oniedziałek-wtorek) Serdecznie wszystkich zapraszam. Reklamować mogą sie u mnie za friko wszystkie krajowe serwisy, oprócz tego.

Nie ma kasy za jaka chciabym mieć cokolwiek wspolnego z ludxmi tego pokroju.

Adamo, Panowie.

"Dlatego lancaster - otwórz to forum jak najszybciej - i żeby ONO BYŁO NAPRAWDĘ NIEZALEŻNE i błagam cię eliminuj tych "handlarzyków" i "biznesmeników" - niech twoje forum stanie się oazą dla prawdziwych pasjonatów - tego Tobie i Wam i sobie życzę..."

Macie to zagwarantowane. Zresztą najlepsza rekojmią jest to ze zaprosze wszystkich możliwych producentów i bedą sie oni mogli całkowicie za darmo reklamowac w poswięconych sobie wątkach...wszelka działalnosc handlowa poza nimi będzie eliminowana....zresztą myślę ze sie dogadamy wszyscy ze wszystkimi na jasnych zasadach...ja to w zasadzie tylko organizuję....koszty nie są wysokie i dam radę sam utrzymać ...w razie gdyby byla potrzeba wykupienia większych pojemnosci np. zeby nie robić ograniczeń co do wielkości zdjęć(znów podpowiadam tym matołom co audiostereo wykupili:)) zwróce sie do Was o pomoc....myślę ze po parę zł kazdy sie zrzuci na np. większe dyski zeby calosć była wygodniejsza i ciekawsza.

Pozdrawiam

lancaster,

to się nazywa STRATEGIA MARKETINGOWA

ala lala WALTER

nie czytałeś w ich "dzień dobry jestem z kobry"?

to są "fajni i normalni" ludzie (acha "i nie bawmy się w szczegóły, co to znaczy fajny i normalny")

tak jak napisałeś - jacy są "normalni" już poznaliśmy - zabawy z wątkami

teraz czekamy na "fajni" - oj będą IGRZYSKA

studernote, jak tylko dostanę to co mi sie nalezy. ....czlowiek honoru....dobre !

Pogadaj o honorze z tymi baranami co za plecami reszty forumowiczów dogadali się co do zakupu niezależnego serwisu.

Ludzie honoru....nawet ich o to nie podejrzewam.

Marek, przed jakąś pól godziną bylem rozmawiac z adminem swojego lan-u(to stąd moj nick:)) .... serwerek od ręki...nie ma kłopotu....wersja testowa być moze juz w weekend :)

....dawno nikt mnie tak do pracy nie zmotywował jak ta ekipa trzyamjaca władzę :)

Własnie, zauważcie że nawet faszystowski reżym Kaczynckich nie poważył się podnieść ręki na audiostereo!

Niestety, kiedy tylko nastały Rządy Miłości, bierze się wszystko za pysk - krótko! Nawet niszową pogaducharnię.

Towarzysz Walter zawsze na posterunku!

lancaster, 29 Lut 2008, 14:13

>Marek, przed jakąś pól godziną bylem rozmawiac z adminem swojego lan-u(to stąd moj nick:)) ....

>serwerek od ręki...nie ma kłopotu....wersja testowa być moze juz w weekend :)

>....dawno nikt mnie tak do pracy nie zmotywował jak ta ekipa trzyamjaca władzę :)

to cos powolny ten admin..... powinno mu to zajac jakies.... 15minut :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>dudivan

Zostałeś namierzony. Teraz czekaj na odcięcie gazu, prądu i wody. Twój telewizor zostanie przekodowany na odbiór jedynego słusznego kanału, a strona domowa w przeglądarce na automatyczne łączenie się z czulym wojtkiem i jasiem smietana =)

fox, zajmie mu pewnie mniej niż 15, ale najpierw musze mieć materialy żeby uruchomić serwis....spoko :)

...tak ze daj mi jeszcze chwile...ja nie robilem żadnego logistycznego przedsięwzięcia z wykupywaniem za naszymi plecami serwisu, tylko trzeba go wykonać od odstaw....takie biblijne 3 dni powiedzmy :)

Kraft, 29 Lut 2008, 14:28

>Zostałeś namierzony. Teraz czekaj na odcięcie gazu, prądu i wody.

Mam nadzieję że walterowskie łapy do UK nie sięgają.

Media to sobie sam odcinam - jak nie wrzucę pieniążka. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.