Skocz do zawartości
IGNORED

przesunięcie wątków

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Daję nowej władzy 30 dni na wykazanie, że mają respekt wobec WOLNOŚCI SŁOWA.

Jeśli jednak forum ma być przedsięwzięciem czysto merkantylnym z jakąkolwiek cenzurą treści mieszczących się kanonie norm ogólnoludzkich, spadam stąd z hukiem.

Jeśli nowe forum ma prezentować linię obecną w GW czy ITI to obawy niektórych są faktycznie uzasadnione.

Gdyby nowi administratorzy forum mieli zakusy do traktowania Forumowiczów jak amorficznej intelektualnie tłuszczy o najpłytszych potrzebach i zwierzęcych gustach jak np. TVN traktuje swoich telewidzów, którym potrzeba do życia jedynie seksualno-plotkarsko-konsumpcyjnej paszy, to byłby to niesłychanie zdradziecki i niewybaczalny ruch ze strony Lukara. Straciułby wtedy w moich oczach wszystko...

Brońmy więc wolności!!!

Ja szanuję fakt, że takie ITI robi kasę na 80% ciemnej masy obecnej w społeczeństwie, nie przeszkadzam im, nie oglądam fekaliów, które transmitują (teraz nawet chyba w HD), dlatego nie mam TV, jednak audiostereo wydawało mi się miejscem jak najodleglejszym od tego typu półświatka.

Boże chroń nas przed głupotą!!!

wojprzy, nawet bym chciał zeby adwokat potwierdził mi to co napisałeś. Jak dla mnie to Wy nie zadbaliscie oto by zmienic tresc oferty handlowej !

A potem bezprawnie ją rozwiązaliście....zreszta to jest detal przy tym numerze z dogadaniem się z Lukarem za naszymi plecami....jeszcze raz to napiszę....mam nadzieję ze nie miał z tym całym bajzlem nic wspólnego nikt ze starych, znanych forumowiczów audiostereo, a jozwa został tylko zaproszony do firmowania tego skurwysynstwa jakim niewątpliwie jest KUPIENIE NIEALEZNEGO serwisu tworzonego nie rpzez amina ale przez jego uczestników...i do tego glupie cytaty z mało ambitnych amerykańskich produkcji na dzień dobry....facet gdzie Ty żyjesz ? Kupiliscie to forum dla siebie i takie ono będzie.

Dlaczego "BOCZNICA" jest niedostępna przed zalogowaniem? Sprytne posunięcie. Nowo trafiające i przypadkowe osoby najlepiej izolować od niewygodnych tematów. A wszystkie niewygodne wędrują na...bocznicę, która jest niedostępna bez posiadania na forum konta i przed zalogowaniem się.

To jeden z drobnych kroczków w drodze do .... każdy wie w drodze DO CZEGO

...a co do uzgodnień, to nie uzgadnialiście ze mną czy mam ochote aby moje wpisy znalazly się na Waszym forum. Zgadzałem się i podpisywałem umowę/regulamin z Lukarem nie z Wami !

Nigdzie w tej umowie nie było, ze moje wpisy są czyjas własnością...nie można więc ich nabyc !

O tym też pogadam z adwokatem....nie prosciej usunąc wszystkie moe wpisy z czasow kiedy Lukar byl adinem forum i bylo ono niezalezne ?

Wiecie co to jest niezależnosć ???? Czy całe życie byliście tak niezależni jaką niezależnosć proponujecie teraz uczestnikom serwisu ? Delikatnie mowiąc - manipulowaną.

clo2, a niech sobie ta bocznica będzie nawet niewidoczna dla niezalogowanych...żaden kłopot....tam nie ma niczego o tematyce audio....a przynajmniej dopóki nie znalazl sie tam moj wątek sponsorowany nie było.

lancaster - po co i z kim te dyskusje prowadzisz? przecież wojprzy to tylko człowiek "na etacie" który zajmuje się tym serwisem, ale zapewne nic nie ma do gadania - robi swoje, bo mu za to płacą. Chcesz się czegoś dowiedzieć, albo coś wyjaśnić to uderzaj do prezesa - kontakt chyba jakiś jest z tą firmą, chociażby telefon.

Pozdrawiam,

Clo, Zbocznica od dawna była tylko dla zalogowanych. Może masz ustawione w przęglądarce jakieś automatyczne logowanie a teraz to nie działa bo coś tam zmienili w ciasteczkach czy torcikach?

W każdym razie to Lukar zrobił a nie ten nowy Moritz!

>michelangelo

No to mogłem nie zauważyć mimo iż bywam tu często od jakiegoś czasu. Po prostu do czasu zmiany właściciela od początku jak się zarejestrowałem to na bocznicę nie wchodziłem ani razu. Dlatego pewnie nie wiedziałem.

clo2, 29 Lut 2008, 16:29

>Dlaczego "BOCZNICA" jest niedostępna przed zalogowaniem?

Nie wiem czy zauważyliście że nie można dodać wpisu będąc niezalogowanym, to spisek i jawna kpina z podstawowych praw jednostki;-)

Powiem szczerze że na swój sposób darzę Was sypmatią ale jeśli chodzi o warcholstwo to audiostereo we wcześniejszym i obecnym wydaniu przeganiają jedynie DWIE grupy dyskusyjne pl.rec.religia i pl.rec.polityka

Faceci kupili forum. Żadnych decyzji konkretnych jeszcze nie podjeli. Z tego co gość mówi chcą zrobić porządek. Efekt jest taki jak w sejmie. Nawet jeśli ktoś zaproponuje coś sensownego to od razu rzuca się chmara ludzi bo im w kupie byo dobrze.

Na anglojęzycznych grupach tematycznych w życiu nie widziałem takiego bełkotu jak na polskich. Poprostu łeb odpada.

Jakby to wszystko sensownie przesiać to okazało by się że z miliona Lukarowych wpisów 40 % to był maksymalny bełkot i wzajemne obrabianie sobie tyłka, 20 % nieustanne powtórki z rozrywki, a dopiero pozostałe 40 % to naprawdę, sensowne i merytoryczne wypowiedzi i porady.

Od dłuższego czasu jak zaglądam na audiostereo to chyba jedynie zakładka muzyka daje się czytać. stereo to jeden wielki groch za kapustą. Jak się szuka konkretnej informacji to okazuje się że jak wątek ma 100 wpisów, sedna sprawy dotyczy 30%, reszta to okolice, własne wynurzenia, bezsensowne obrazki, zmiany tematu i wzajemne osrywanie się.

To jest niestety prawda o tym forum. Siedzę tu z Wam już kilka dobrych lat i sroce spod ogona nie wyskoczyłem z nienacka.

Może się to Wam nie podobać, ale tak to wygląda w praktyce.

Walery to to akurat uważam niezły pomysł(z bocznicą) - pomysl Lukara zresztą. Natomiast Lukar nie miał pomyslów zeby wyrzycac watki sponsorowane zwiazane z audio na bocznice !

Zapraszam na nowy serwis, będziemy go tworzyc wspolnie ze wszystkimi tak jak audiostereo swego czasu :)

....pomijajac komerchę, bo ta będzie w jasny sosób podana i to za friko dla podających :)

....zresztą sądzac po prymitywixmie i topsecret podejściu do reszty forumowiczw i polityce faktów dokonanych to serwis kupiły mohery(z jakiegokolwiek ugrupowania by te nie były), nie uważasz ?:)

Pozdrawiam

Lancaster, troche przesadzasz, pierwsze slysze by kupienie czegos bylo skurwysynstwem zwlaszcza dokonanym zgodnie z prawem,jako ze Lukar byl sprzedawca i prawnym wlascicielem tej domeny, jesli juz miec jakiekolwiek burzliwosci to tylko do Lukara, jesli oczywiscie obiecywal on, ze nigdy nie sprzeda tego forum. Jesli jednak nic takiego nie przysiegal, to ciezko miec pretensje do kogokolwiek, co najwyzej zal. Audiostereo juz od dawna bylo zalezne od reklamodawcow, inaczej Lukar by sie w to nie bawil charytatywnie (a my nie mielibysmy gdzie pisac). Nowy wlasciciel moze natomiast zrobic doslownie wszystko, w tym i zamknac to forum jak go najdzie chec, takie sa prawa posiadania czegos. A my coz, mozemy sie stad zwinac jesli wlasciciel zacznie robic sobie z nas jaja, badz zostac,ale bez sensu jest sie tak rzucac jak ryba na sloncu, bo nic z tego nie przyjdzie konstruktywnego.

lancio....a nie mozesz wreszcie wzionc sie do roboty zamiast pyskować.wynajmuj,zabezpiecz,bierz kredyt.Co tam chcesz.A ja poczekam jak ci urosnie.Te 0,5 banki w/g wyceny Gubrica.Za 5 lat poobserwujemy twoje nerwowe ruchy swiadomego 0,5 banki faceta- któremu moze sie omsknąc.Taka kasa.No i sprawdzimy twoje deklaracje... swietego. na moja kaczomiarke kochanie.........

>deep

ale dzięki temu co było, to to forum było zarazem miejscem spotkań żywych ludzi. Jak teraz będzie tylko od linijki: ai cwaj draj na temat to ma to swoje plusy ale ... także minusy.

Jestem przekonany, że forum wolne i niezależne nawet niezależnie od panującego małego "bałaganu" jest lepszym miejscem naszych spotkań niż nadmiernie "uporządkowane".

To tak, jakby porównać swobodne, spontaniczne zbiorowisko ludzi zorganizowanych wokół jakiejś idei na wspólnym biwaku do takiego spotkania w oficjalnej auli z grupą wyznaczanych prelegentów i takich tam podobnych (to tylko porównanie).

Komu jaka forma bardziej odpowiada za taką się opowiada.

muls, ależ ja mam obecnie roboty cholere...mam sie zajechać czy jak :)

....a niebawe będzie jeszcze więcej....tylko wtedy bede musiał pewnie z czegos zrezygnowac....najbardziej będzie mi brakowało Ciebie....ale w sumie jesteś pierwszy na liscie :)

Jakby co to zapraszam na nowy niezalezny serwis juz w przyslzym tygodniu....pól bańki....dobre....i na co ja bym te drobne wydał ? Bo na inwestowanie to chudo...poza tym ukraść trzeba milion okrągły jak radzil Bielecki, więc nie rozmieniaj sie na drobne :))))

deep, 29 Lut 2008, 16:47

>Jakby to wszystko sensownie przesiać to okazało by się że z miliona Lukarowych wpisów 40 % to był

>maksymalny bełkot i wzajemne obrabianie sobie tyłka, 20 % nieustanne powtórki z rozrywki, a dopiero

>pozostałe 40 % to naprawdę, sensowne i merytoryczne wypowiedzi i porady.

To chyba, przez rozowe okulary wyrozumialosci patrzac, w przeciwnym razie, owych merytorycznosci uzbieralo by sie maks. 10-15% wszystkiego, i co najgorsze, aby sie do nich dokopac trzeba sie przemielic przez ta lawine przepychanek wszelakich, co w efekcie sprawia, ze jest to jak szukanie igly w stogu siana.

lancio ukrasc trzeba milion bo to jest duzo.A pół idzie zarobić.tak juz jest ze pieniadze robia MASY.Za piec lat to zrozumiesz i sprzedaz obecnemu włascicielowi.Za banke.

muls, ja wiem czy milion to dużo...inflacja te sprawy...ogolnie średni na jeza...jakis kredyt obrotowy ew. może niebawem będę potrzebowal....ale co Ty sobie myslisz???? Że zostanę jednym z posikanych z nerwicy krajowych biznesmenów ?:)))) Luzik muls, mam szacunek do pieniądza, ale to jest pieniądz - jeżeli rozumiesz.

lancio jak interes bedzie wart sprzedania- to go sprzedaz.Ale teraz powinienes jak najbardziej skladac deklaracje niewinnosci.Jak widzisz lucar nie posiwial z posiadania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.