Skocz do zawartości
IGNORED

Alek Rachwald atakuje!

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

>Oni się często spotykają i coś tam szepczą o forum. Znaczy admin z kolegami, nie z dziewczętami.

>Cicho szepczą, ale czasami coś słychać. "Tego się przekupi, tego zastraszy, a ten będzie miał

>wypadek."

Na razie, to słyszałem, że pewne recenzje i komentarze bonzami z "HI-FI i muzyki" mocno wstrząsnęły.

Ciekawe po co wam dwa fora, na własnym nie szło?

electro, 5 Mar 2008, 14:38

>gutten

>co tak nagle wrociles? przeciez Ci sie tu nie podobalo?

jozwa sie przeprowadzal na miejsce starego admina, wtedy gutten wypadl z szafy...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

darkul, 5 Mar 2008, 14:38

O nic mi nie biega, a już zwłaszcza po rusku. Uświadamiam jeno niedoinformowanych, że za Rachwalda będziesz miał na tym forum jak w uchu, toteż niech im się nie zdaje, że gdzieś będziesz przed kimś uciekał, bo to bardzo zabawne oczekiwanie jest.

gutten

? nic nie wiem o zadnych wyjazdach? to ze sprzedazy forum mozna taka kase miec? zaskakujesz mnie...wogole zaskakuje mnie ze Ty i tobie podobni sa na jakims forum ze wzgledu na uklady i dla korzysci, przeciez tutaj setki ludzi klepie godzinami w klawiature za darmola, wiec po co tutaj ludzie do wynajecia? nie rozumiem, musi byc jakas przyczyna... chyba bedzie komercja szla na mase po 'przejeciu'...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

> Electro

Jeśli już wstaję rano z łóżka, to wyłącznie dla układów i korzyści. Dobrze, jak przy okazji można jeszcze jakąś sierotkę skrzywdzić albo nie przeprowadzić babci przez jezdnię.

gutten

>Same to you.

Jak piszę, że Rachwald i darkul są kolegami, a ty na to, że Rachwald woli dziewczynki, to wydaje mi się, że lepiej by było dla ciebie, gdybyś takie wpisy robił tylko pod wpływem a nie na trzeźwo, bo sensu w tym ni krztyny nie ma. No, chyba że mi tłumaczysz, iż nie są ze sobą w związku erotycznym, ale to akurat sam wiem.

Czyżby początek końca forum ??? Trzeba szukać innego ;-( ;-(

"To samo dotyczy wątków politycznych, na których nadprodukcję skarży się wiele osób."

Nie znalazłem żadnego takiego wątku na zakładce Stereo ???

Na Bocznicy owszem ,ale przecież ona od tego jest ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.