Skocz do zawartości
IGNORED

Alek Rachwald atakuje!

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

>foxi

Głośniej może cię kto usłyszy....

Widzisz foxi , cieniasie , za mientky jesteś.

Nie masz co prężyć muskułów bo się tylko co najwyżej psy zlecą.... a gdy łobacom to tylko łobsikajom.

Foxi ?

Wiesz że desant blisko .....

Ach cóż za satysfakcja !

darkul, jakimi klonami? ja w przeciwienstwie do ciebie (sfinks, dogon i cholera tam wie jeszcze co) nie mam klonow...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

darkul, 5 Mar 2008, 17:45

>foxi

>Ty nie pójdziesz .... bo cię , zagadka CO ?

bo jestem zafascynowany twoja postacia, nie wydala nasza ziemia wiekszego konstruktora audio niz ty... nasze wnuki beda czytac o tych cudownych mantach i i nnych fullwypasach, emesze powinien cie po nogach calowac...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

darkul, 5 Mar 2008, 17:50

>foxowaty

>Mam dla ciebie przednią wiadomość!

>Zgadnij kto będzie twoim ulubionym z-cą admina ?

>No..... !

darkul, no prosze ktos cie chce zatrudnic???? normalnie kamikadze :D a moze mcgyver bedzie c-o NAJredaktora? :D

darkul, 5 Mar 2008, 18:00

>I znów nudzicie towarzysze......

>Wspomóżcie intelektualnie foxiego.

darek, konto juz masz? czy dalej emesze bajerujesz ze poczta zawinila :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.