Skocz do zawartości
IGNORED

Zespoły Głośnikowe Używane do 4500 zł

MAG

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zacząć temat może i nie najlepiej odbierany przez osoby trudniące się sprzedażą , ale interesuje mnie co można kupić dość przyzwoitego za kwotę max do 5000zł ?

Podstawka ? stojące ? jakieś sugestie? załączę kilka przykładów może coś takiego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-4738-100008203 1204757398_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

audiomagia.blogspot.com

T+A 160 Criterion.

Na niemieckim ebay'u za 900 euro.

Linia transmisyjna zamiast burczybasu. Dźwiek o dużej skali, ale także detaliczny, muzykalny. Kupiłem żonie i jest bardzo zadowolona.

Żartowniś na allego chce za takie kolumny 6500 zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Genesis

Dzięki za odzew właśnie chciałbym ominąć polskie alle...o bo aktualnie właśnie przebywam z dala od kraju i mam jako takie możliwości wyboru paleta jest kusząca a ceny 40 procent od nowego modelu na dół więc za kwote 4000zł mozna nabyć modele nawet koztujące w Polsce kiedyś 13000tys zł

Chciałbym abyśmy pisali właśnie takie posty pomijając temat polskich drogich portalów aukcyjnych , nie wiem co mam myśleć na temat tego MA STUDO 20SE ? jest też podstawkowy model MA za około2500zł

Genesis Pozdrawiam i dziękuję

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

audiomagia.blogspot.com

Wojtku

Docelowo planuję zakup Głośników które mogły by być naprawdę relaksujące , co nie znaczy nużące żeby pobudzały do życia odkrywały na nowo nagrane płyty , co do pokoju niesymetryczny , 30 stu metrowy salon bez jakichś dziwnych zabiegów po prostu sofa , meble , fotele .

Tandberg , Electrocompaniet , M.F coś z tych rzeczy nie piszę czy integra czy coś osobnego gdyż nie myślę absolutnie o jakichś brakach mocowych itp

audiomagia.blogspot.com

Ja jestem raczej konserwatystą w tym względzie, polecałbym z drugiej ręki, sprawdzone ProAc np 3,8, można chyba już w tych okolicach cenowych szukać, w końcu model ma już ładnych parę latek.

Pozdrawiam, Wojtek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wojtku

Znalazłem za dobra cene ale Studio 200 ? troche starsze ale nie gorsze pytanie jak to sie ma do starzenia sie w nich tego górnego zawieszenia ?

A może te Audio P Yara z pierwszego wpisu w końcu stworzone przez jednego z moich ulubionych projektantów Joachim Gerhard sie zna:) pozdrawiam

audiomagia.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.