Skocz do zawartości
IGNORED

Hurrra !!! Pisdraki sobie poszły... ;-)

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jar1

nie obraz sie ale wystarczajaco duzo ludzi wie o co mi chodzi i nie bede sie zbytnio napinal zeby ci oczy otworzyc, szkoda mi po prostu czasu na to...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

jar1,

kłopot z tobą (wiem, mój - masz to gdzieś) jest taki, że nie potrafisz czasami przestać się wydurniać, tylko usiąść i pogadać po ludzku

każdy dojdzie do swoich wniosków, to jasne, ale nie uważasz, że to jest jeden z takich momentów, że nie warto zamieniać wszystkiego w szyderstwo i kpinę?

Walery

za to stosuje metody józwy - wykręcanie kota ogonem

tak jakby nie zauważył jednego słowa w moim wpisie - "intencje"

czym innym są pieniądze, żeby było forum

a czym innym forum, żeby były pieniądze

Walery - tylko tyle i aż tyle

ja nie twierdzę, że każdy musi tak myśleć

ale fajnie byłoby, gdyby to uszanował

tylko tyle i aż tyle

posty niektorych forumowiczow pomimo obrazania postronnych, ale nie tuzow, byly uprzednio tolerowane, pomimo zaznaczania takiego postu do moderacji. Opieszalosc poprzedniego moderatora konczyla sie gdy obrazono jednego z tuzow (dyskutant zamiescil zdjecie faceta w nakryciu glowy). Zdjecie zniknelo z forum po 20 minutach.

Coz, wszyscy sa rowni, ale niektorzy sa rowniejsi i tak ma byc na nowymstarym audiostereo.pl

>Zdjecie zniknelo z forum po 20 minutach.

teraz to zdjecie nie wisialoby nawet 5 minut! wiec jest lepiej ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

maciek_m, 6 Mar 2008, 22:49

>Walery - tylko tyle i aż tyle

>

>ja nie twierdzę, że każdy musi tak myśleć

>

>ale fajnie byłoby, gdyby to uszanował

>

>tylko tyle i aż tyle

Maciek, po prostu nie dociera do mnie histeria, ot co. Poczekajmy i zobaczmy. Nie zrozum mnie też źle - ale jak nie czuje się dobrze w jakimś towarzystwie to tam nie uczęszczam po prostu a nie pluje na półmiski.

Doceniam też że nie napisałeś że jestem opłacony;-)

Jar1

"A nie uważasz, ze to, co tu sie odbywało ostatnio nie było już zaniepokojeniem tylko rozpieprzaniem by zaspokoić czyjeś inne potrzeby?"

Bardzo możliwe, a wiesz o kogo potrzeby chodzi?

Gdy kilku forumowiczów jakiś czas temu jednocześnie zaczęli w kilku watkach Piotra Ryki smrodzic, to myślę, że za tym rozpieprzaniem mogły równie dobrze stać "przymioty", a konkretnie deficyty charakteru i braki w ich rozwoju emocjonalnym. Choć w świetle tego co czytam na forum w ostatnim tygodniu, calkiem mozliwe że moglo i tu chodzić o "czyjeś potrzeby".

Tak czy inaczej, teraz chodzi o to co napisał nowy właściciel audiostereo o przyszłości portalu, o to co także wypisuje administrator (i w jaki sposób), i kilku bezkrytycznych propagandzistów "nowych lepszch czasów które następują", to dla mnie i w moim odbiorze jest jeszcze innym, dodatkowym "dopieprzaniem", czyli utwierdzaniem, że audiostereo własnie teraz naprawdę kończy się.

PiotrS, ono właściwie już dawno się skończyło w takim znaczeniu jakim by sie oczekiiwało. I to odbywa się zawsze w momencie, gdy na horyzoncie pojawia się kasa.

Stereo już dawno nie wnosiło nic nowego. DIY jeszcze trochę zipie.

jar1

Myślę mimo wszystko, że kończy się właśnie teraz.... już niedługo zamieni się tubę reklamową i recenzencką dziesiątek firm i producentów, na wzór czasopism audio. I to jest nowa jakość, to zasadnicza róznica. Niektórzy wierzą, że będzie inaczej... ja czytam co innego. I nawet dziesięciu takich jak Piotr Ryka nie da rady zasypać piaskiem trybika nowej maszyny produkującej setki recenzji "rekomendowanego" sprzętu.

przeciez zakladka DIY byla w momencie przygarniecia przez audiostereo.pl polem dzialania malej grupki DIYowcow. To, ze ta zakladka tak sie rozrosla, to dowod ze audiostereo.pl ma spory potencjal i na to licza obecni wlasciciele.

a tyle razy prosiłem nie drażnić jar1 - i co doigraliśmy się - chłopina se poszedł.

A jak go znam to wkrótce zabierze całą bocznice. A było nie drażnić lwa.

Wszystko wina admina - zażyczył se kultury i brak chamstwa - dla jar1 to był chwyt poniżej pasa;)))

Józwa go "nelsonem kulturalnym" załatwił...

Kto nam tera zarerwuje s...(piiiiii) dz... (piiii) - ja już mam łzy w oczach

ide do archiwum se powspominać - puki jeszcze zbocznica istnieje....

ps. to " s...(piiiiii) dz... (piiii)" to ze strachu przed adminem banowładnym

teraz rozumiesz jar1 - chyba tak bo widze jak Cię kaftan od Józwy uwiera;)))

jar1 - już po tobie

nie "mogą sobie pójść" bo utonąłbyś w tych kupach którymi tak chętnie popaprawnie walisz w tych co to niestety popierają w duszy swej nie tych co ci się mieści pod tą łsoo kiepełe

co do tytulu watku, to chce przypomniec, ze moi ulubiency, patrz w o mnie, jak i kazdy inny forumowicz dokladali swoja cegielke do tego co figuruje w sieci pod adresem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i z tego powodu odejscie ludzi stad zubaza to forum. wiec nie ma sie z czego cieszyc, ze realizowana jest na zywym organizmie stara rzymska maksyma "dziel i rzadz". mozna jeszcze rzucic "Zostańcie z Bogiem!"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jar1, 7 Mar 2008, 09:33

A skąd Ty to wiesz, co znaczy "odjebać na starość"?

z literatury :)

PS. Bardziej "odjebuje" z braku białka zwierzęcego.

Za to nadmierne spożywanie mięsa zdecydowanie wpływa na poziom agresji u osób w starczym wieku :)

pozdrawiam,

zdezintegrowany

Ukryta Zawartość

cud cud!

jar1ku zapierdzielaj na (świeckie) modlitwy, bo tam cud!

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.