Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

kolejna śpiewka atoposa,

gdzie jest mój wątek pod tytułem "gdzie się podział mój wątek" w którym to wątku było o wątkach które zginęły

BRAWO REDAKCJA!

gonić łapserdaka :-)

A może by tak w końcu za moderację się wziąć ? Ilość głupich wątków zakładanych na przemian przez Mr.A i forumowiczkę Anastazję przekracza już wszelkie granice. Tak wiem Bocznica itd. ale bez przesady. Uprzejmie proszę więc administrację by zadziałała i skutecznie zablokowała możliwości zakładania wątków i wywalenie obecnych.

Jakiś konkurs na największego kretyna z największą ilością kretyńskich wątków się rozpoczął ? Może by jednak rozdać kilka banów i wywalić "kilka" wątków ?

"Uprzejmie proszę więc administrację by zadziałała i skutecznie zablokowała możliwości zakładania wątków i wywalenie obecnych."

Administracja ma to w dupie, w zamian zaserwuje ci ciotke na pol ekranu :-)

Żeby się Redaktor nie fatygował... ;-)

"...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości (...), próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..."

Ja tam nie wiem, ale znalazłem post naszego Redaktora, który cudownie pasuje do wszelkich naszych próśb i błagań!!! :-))

I odtad pozwolę sobie wyręczać naszego Pana i Władcę oraz Pośrednika między nami - maluczkimi, a nieznanymi siłami zajmujacymi się od strony technicznej naszym forum - i informować uzytkowników o niemozności zrobienia czegokowiek.

A że żadne z naszych postulatów nie są spełniane - cytat pasuje jak znalazł... ;-)

• Redaktorzy

Co do nieotwierających się wątków, to dałem znać i czekam na odpowiedź. mam nadzieję że nie dowiem się, że wątek powyżej 10 kilowpisów nie może isę otwierać, bo jest za duży.

Jednak nie byłem daleko pisząc, że:

"...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości (...), próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..." ;-)

Pozdrowienia

• 2 tygodnie później...

Proszę o umieszczenie przycisku wyszukiwarki (szukaj)

w widocznych i intuicyjnych miejscach na stronach.

Ile razy muszę coś znaleźć, kilka minut szukam wyszukiwarki.

Szybciej jest założyć nowy temat, niż dokopać się do archiwum.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

• Redaktorzy

Jednak nie byłem daleko pisząc, że: "...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości (...), próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..." ;-)

Dawno już się otwierają normalnie.

Co do wyszukiwarki, to prawdę mówiąc jest w najbardziej chyba intuicyjnym miejscu, czyli w prawym górnym rogu. Trudno mi powiedzieć, gdzie byłaby łatwiej dostępna.

• Redaktorzy

"Jednak nie byłem daleko pisząc, że: "...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości (...), próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..." ;-)

Dawno już się otwierają normalnie.

Co do wyszukiwarki, to prawdę mówiąc jest w najbardziej chyba intuicyjnym miejscu, czyli w prawym górnym rogu. Czy na niektórych podstronach są z nią trudności?

Tak, czasem nie jest widoczna wogóle, muszę przejść kilka stron na różnych

zakładkach, dopiero się pojawia. Używam Operę, ale to chyba nie w tym rzecz.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.