Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

jacch melomanem to ty nie jesteś..............

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

do Admina proszę nie usuwać wpisów nick: jacch bo jeśli prawnik uzna że zostały naruszone dobra osobiste sprawa zostanie skierowana do sądu, a wpis z forum będzie dowodem.

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

a jak sie maja rekacje redakcji na "Propozycje i uwagi dotyczące Forum"? podobnie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jozwa, wez mnnie lepiej zbanuj dokumentnie, a nie walisz kocopaly, ze niby blad systemu, nie pozwalajacy mi zakladac watki...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Fox, inni już ci na to odpowiedzieli, więc przestań robić z siebie męczennika, bo powtarzasz te martyrologiczne kawałki od paru lat dziwiąc się głośno, że nikt cię w tym koncłagrze nie sekuje tak, jak byś sobie życzył.

A możne Redakcja wyjaśnić dlaczego zginęły wpisy fobaxa, jaccha i moje z tego forum.

Gość

(Konto usunięte)

Ty się dobrze czujesz?

Ja byłem pewien, ze ten twój wpis o 4 nad ranem był efektem bardzo wczesnej pory i wódy, ale widę że masz jakiś problem z treścią pisaną?

Bo żeby komuś grozić prawnikiem za obśmianie pomysłu stwierdzeniem że bezdomny będzie miał kłopot z rejestracją według twojego pomysł i 1 (słownie-jeden) wpis skierowany bezpośrednio do ciebie w którym stwierdzam, że nie jestem kosmonautą, to na prawdę trzeba mieć niezłe Kuku...no bo skoro to nie wóda :)

Dokładnie z tego wątku wpisane przez ob.jacch o godz.00:03

minutę później wpisał się Kol. foxbat i się uśmiechnąłem czytając Jego trafny wpis, który był pod twoim

jacch nic nie pojąłeś i jeśli będzie podstawa to spotkamy się inni nad tym myślą - może zasilisz wtedy bezdomnych

A dlaczego redakcja milcz!! i likwiduje wpisy ??

Fobax może bezdomni dostaną smartkarty i terminale do nich ??

• Redaktorzy

"Czekam aż uruchomicie opcję RSS, newsy, wpisy z forum na bieżąco to byłoby miłe urozmaicenie w pracy i na co dzień"

Co to jest? Żeby to zaproponować, muszę wiedzieć, co to takiego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.