Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

czy masz ten sam problem ?

Wygląda na to, że ten sam albo bardzo podobny. W niektórych watkach wszystko jest w porządku, ale np. "Polityka" ciągle otwiera mi się na stronie 2395. Aby przejść dalej muszę dokonać "ślepego" wpisu i dopiero widzę więcej. Po wyjściu znowu to samo. W kilku innych wątkach jest podobnie.

• Administratorzy

Zmiany zostały cofnięte. Proszę o potwierdzenie czy problem ustąpił?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Ok, cofnęliśmy poprawkę pokazującą użytkownikom ich skasowane posty. Widać musimy bardziej przetestować to rozwiązanie. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Nie ma nad tobą kontroli. W dodatku do niedawna miałeś świetne narzędzia do zacierania "śladów". Było - nie ma - nikt nic nie wie. Wyparowało.

Dlatego chyba nikt w to nie wierzył, że pomysł z widzialnością dla usera jego usuniętych wpisów utrzyma się dłużej jak 24h

O, widzę że problem sam się już rozwiązał?

Ok, cofnęliśmy poprawkę pokazującą użytkownikom ich skasowane posty.

No i fajno jest.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ok, cofnęliśmy poprawkę pokazującą użytkownikom ich skasowane posty. Widać musimy bardziej przetestować to rozwiązanie. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

"no niezły burdel tu siostry macie"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Administratorzy

Dlatego chyba nikt w to nie wierzył, że pomysł z widzialnością dla usera jego usuniętych wpisów utrzyma się dłużej jak 24h

O, widzę że problem sam się już rozwiązał?

No i fajno jest.

Proszę nie doszukiwać się spisku, funkcja została wycofana, ze względu na błędy. Co nie znaczy, że rezygnujemy z jej wdrożenia.

Proszę nie doszukiwać się spisku, funkcja została wycofana, ze względu na błędy. Co nie znaczy, że rezygnujemy z jej wdrożenia.

Ależ ja się nie doszukuję, tylko zastanawiam... została wycofana względu na błędy w działaniu forum (bo żadnych nie zauważyłem)

czy ze względu na błędy w działaniu samej funkcji, która umożliwia kopiowanie usuniętych wpisów wraz z uzasadnieniem moderacji...

Nowa funkcja daje możliwość widzenia usuniętych wpisów ich autorom. Widoczne jest też uzasadnienie napisane przez moda. Funkcja ta ma służyć jedynie autorowi wpisów, a nie publicznemu publikowaniu usuniętego posta. Sądzę, że odpowiedni wpis regulujący te sprawy, znajdzie się w regulaminie, bądź netykiecie.

Nie trudno sobie wyobrazić co się będzie działo, jeśli ta funkcja jednak powróci,

dlatego jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale kto wie, może akurat wiara nie jest moją najmocniejszą stroną :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Administratorzy

Ależ ja się nie doszukuję, tylko zastanawiam... została wycofana względu na błędy w działaniu forum (bo żadnych nie zauważyłem)

czy ze względu na błędy w działaniu samej funkcji, która umożliwia kopiowanie usuniętych wpisów wraz z uzasadnieniem moderacji...

Przeczytaj kilka ostatnich postów w tym wątku. Funkcja zdawała się działać poprawnie, ale po jej wprowadzeniu wystąpiły problemy z wyświetlaniem normalnych postów.

W tej chwili ta funkcja działa czy nie działa, bo rano było wszystko w porządku (wtedy chyba działała)

a teraz po kliknięciu na "dodaj odpowiedź" wyświetla mi się komunikat, że ta strona nie istnieje.

Może ta funkcja i jej działanie bądź nie działanie nie ma żadnego związku z tymi błędami?

Dlaczego nie wyświetla się u mnie funkcja " cytuj selektami " ?

Druga sprawa, nie mogę dodać kolejki żadnemu z użytkowników, co jest grane?

Pozdrawiam

Tomasz

Użytkownik Father_PiO dnia 30.09.2013 - 20:21 napisał

To jeszcze fajniej! Czyli Robercik, korzystając z Prawa Pięciolatka, mnie może, ale ja jego już nie, tak?

Da się naprawić te nie wyświetlające się posty, czy nie?

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Problem jest już badany.

A co z pierwszym, pogrubionym przeze mnie, "problemem"?

Mam nadzieję, zresztą nie tylko ja, że w końcu również zostanie "zbadany".

_________________________________________________________________________________________

Zauważone przeze mnie aktualne mankamenty:

1. Zniknął "klawisz" Cytuj selektywnie.

2. Po przyznaniu komuś plusa, kliknięciu Postaw kolejkę, zostaje to zaliczone, uwidocznione nie automatycznie po kilku sekundach, jak to było dotychczas, tylko trzeba odświeżyć stronę.

3. Przy tworzeniu wpisu pojawiły się aż 3 "klawisze" do dodawania załączników: 2 x Przeglądaj oraz Załącz ten plik. Po co aż tyle?

Nie trudno sobie wyobrazić co się będzie działo, jeśli ta funkcja jednak powróci,

dlatego jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale kto wie, może akurat wiara nie jest moją najmocniejszą stroną :)

Funkcja zdawała się działać poprawnie, ale po jej wprowadzeniu wystąpiły problemy z wyświetlaniem normalnych postów.

Tak na dobrą sprawę, to co to za różnica, czy widzę własne usunięte posty czy też nie?

Przecież dla innych one i tak nie istnieją, a przecież nie to było i jest problemem tego forum.

Setki wpisów były na ten temat: chodzi o sam fakt znikania dziesiątek postów oraz całych tematów bez żadnej merytorycznej przyczyny, a tylko dlatego, że przede wszystkim jednemu czy też dwóm moderatorom one się nie podobały, bo taki mieli kaprys, lub były niezgodne z ich wytycznymi i sposobem pojmowania świata.

Poza tym, jakie to teraz ma znaczenie, jeśli na przestrzeni ostatniego, powiedzmy, półrocza w kosmos wyleciało setki wartościowych wpisów oraz dyskusji?

Tak, tak, wartościowych!

I to zarówno pisanych przez StaregoM, jak i SzuBa (przepraszam, że pozwoliłem sobie użyć akurat Waszych nicków, ale chodziło tylko o zestawienie przeciwnych zdań, opinii)!

A teraz? Teraz it's too late...

Tamte wpisy i dyskusje już się raczej nie powtórzą, bo po prostu większości się już nie chce, a wielu Użytkowników, widząc, co się działo i dzieje z ich opiniami, wypowiedziami, w ogóle prawie dało sobie spokój z pisaniem.

Cóż, moim zdaniem, ta opcja to przysłowiowa musztarda po obiedzie, a do tego zaserwowana do potrawy, do której zdecydowanie potrzebny był keczup...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Bocznica" nadal nie funkcjonuje w starej sprawdzonej formie. Brak paska narzędzi przy pisaniu nowych postów oraz kliknięcie na zewnętrzny link powodujące wyjście z wątku - to tylko dwa przykłady. Skąd Administracja wytrzasnęła tak zdolnych programistów?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Właśnie skasowałem podwójny wpis - to tez efekt naprawy dobrego. I po co ten dziwoląg przy edytowaniu z otwieraniem się nowego okna bez widoku na wątek. Do dupy z takim udogodnieniem.

urwa mać panowie moderatorzy czy jest sens dla jednej opcji rozwalać funkcjonujący system , czy nie można zrobić dobrze albo dać sobie spokój zamiast eksperymentować na wrażliwym forumowym organizmie !!!

prawie nic nie działa z wyjątkiem głupoty

Właśnie skasowałem podwójny wpis - to tez efekt naprawy dobrego. I po co ten dziwoląg przy edytowaniu z otwieraniem się nowego okna bez widoku na wątek. Do dupy z takim udogodnieniem.

Mało tego! Teraz, aby zacytować kilku Użytkowników lub kilka postów we właśnie pisanym, trzeba np. otwierać kilka okien przeglądarki i z każdego wycinać interesujący nas wpis, a potem wklejać do tego, który piszemy.

Po użyciu funkcji "Cytuj" czy też "Odpowiedz", pojawia się dla nas okno, w którym piszemy, a cały temat jest poniżej i nie ma możliwości już zacytowania żadnego innego posta!

Chyba, że metodą, którą opisałem ;)

urwa mać panowie moderatorzy czy jest sens dla jednej opcji rozwalać funkcjonujący system , czy nie można zrobić dobrze albo dać sobie spokój zamiast eksperymentować na wrażliwym forumowym organizmie !!!

prawie nic nie działa z wyjątkiem głupoty

moderacja nie bierze czynnego udzialu w tym eksperymencie

niezła jatka po wpisie wrzuca mnie kilka stron wstecz:)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir

nawet zacytować nie mogę . Edytor nie działa a przy mojej dysleksji jest nieoceniony .

jak w polityce po przekręcie winnych nie ma : )

A może pozostaje tylko zaśpiewać?:

http://w456.wrzuta.pl/audio/1gRaxYtdAX9/krzysztof_daukszewicz_-_droga_do_granicy

"Może tu jeszcze wrócę

Lub nie wrócę tutaj wcale

Żegnajcie koleiny, k**wy, karły i krasnale..."

urwa mać panowie moderatorzy czy jest sens dla jednej opcji rozwalać funkcjonujący system

U mnie zaczęło się pier**lić dopiero dzisiaj około południa, a więc kiedy ta dodatkowa funkcja była już wyłączona.

Wczoraj gdy wszyscy narzekali, u mnie akurat jeszcze wszystko działało normalnie.

Teraz mam tak jak reszta. Na przykład to o czym wyżej wspominał emereko (a zacytować już teraz nie mogę)

plus dodatkowo po kliknięciu na "dodaj odpowiedź" mam komunikat, że tej strony nie ma i UPS COŚ POSZŁO NIE TAK

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.