Skocz do zawartości
IGNORED

wrescie jest nowoczesnie:-)

majo

Rekomendowane odpowiedzi

wojprzy, 22 Mar 2008, 00:13

>Koncepcja zlewu nie jest zla. Serio - nie byloby problemu, ze ktos kogos wylaczyl. Problemem bylyby

>wpisy reklamowe, ktore z definicji powinny zniknac na stale. Ale reszta - czemu nie. Nie wiem kto by

>tam chcial zagladac, bo to babranie sie w smieciach. Ale koncepcja warta rozwazenia.

O to chodzi, że wiekszośc zaglądac nie będzie... ale jest . No i zawsze można oddać wpisy jak sie autor o własność upomni :-)

>Dead_dog

Nie rozmawialismy ani dzisiaj ani wczoraj ani wczesniej. Jako 'administrator' jesli gdziekolwiek dzisiaj wystapilem to wylacznie z suchymi odpowiedziami na problemy techniczne.

Emocje wkladalem wylacznie jako 'wojprzy'.

wojprzy - ok dzięki za wyjaśnienia

dobra dzięki i już ostatnie pytanie bo mnie to gryzie:

czy ja Cię dziś gdzieś obraziłem w jakiś wątku - czy czujesz się znieważony? - sorry za takie pytanie ale mnie to gryzie.

Dead_dog - juz nie mam sily tego analizowac czy to Ty czy ktos inny nazwal mnie (wybierz): wieprzem, debilem, idiota, gamoniem itd. Czuje sie obrazany, ale nie jestem obrazony. To jest kolko taneczne pan po czterdziestce tylko internet.

Nie pamietam juz z czy czesc z tych wyzwisk to od Ciebie czy nie. Od Ciebie pamietam zarzut klamstwa, wywalania watkow i chamskiego niszczenia forum. Naprawde - splywa to po mnie jak po kaczce. A cisnienie prywatnie zeszlo ze mnie po napisaniu zablokowanego :) watku 3 slowa.. Podpisuje sie tam pod wszystkim co napisalem - bez zaciecia i zlosci.

wojprzy

ale ten mój wpis dotyczył konta administratora a nie konta wojprzy - jak nic nie wywalałeś oprócz misia uszatka to to Ciebie nie dotyczyło - po co się wobec powyższego zdenerwowałeś?

bo odpisales w moim watku 3 slowa. Kierowales te wypowiedzi do mnie, mimo wczesniejszego wytlumaczenia, ze skasowalem 1 watek. A Ty mi zarzuciles klamstwo i cala reszte - zobacz na watek '3 slowa'. Ale Dead_dog - zostawmy juz to. Nie ma co sie kopac po kostkach i to publicznie.

Wypelnijmy forum inna trescia niz tylko pomyje, niesnaski itd. Pozdrawiam,

Dead_Dog, 22 Mar 2008, 00:29

>Jaro_747 - widzę że jesteś najwierniejszy z wiernych

>

> - podaj mi gdzie się zdeklarowałem że chcę likwidacji konta? - konkretny wpis

a jakoż sobie nie przypominam, żebym pisał o likwidacji twojego konta.

Podaj mi prosze konkretny wpis. Daję ci 10 minut (cytat zgadnijmy z kogo?)!

Jestem Europejczykiem.

>camle, 22 Mar 2008, 01:09

>jacch - a Ty co? nie chcesz dopier**lić wojprzy?

Czyli chodzi o dopierdalanie? Czy może czegoś nie zrozumiałem?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 22 Mar 2008, 01:11

>a jakoż sobie nie przypominam, żebym pisał o likwidacji twojego konta.

>Podaj mi prosze konkretny wpis. Daję ci 10 minut (cytat zgadnijmy z kogo?)!

Cieszę się że jasno mi napisałeś że pragniesz mnie na tym forum

ps. - 10 minut to za mało - powoli się rozkręcam:)))

>Dead_Dog, 22 Mar 2008, 01:26

>- wiem że to było za dużo;) - chciałem Cię zmobilizować.

Cwaniakowałeś wtedy i używałeś nędznych sofistycznych sztuczek.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747

- ja jestem ze wsi u nas dziewczyny proste i nie znają takich "sofistycznych sztuczek" - naprawdę nie wiem co masz na myśli - może to znam ale po prostu nie wiem ze to to;) - tak może być (w czasach netu nie takie rzeczy można znaleźć w sieci) - a tu w każdej chałupie net to się może któraś się nauczyła i mnie też potem nauczyła.

Tak czy inaczej nie robię tego świadomie - przepraszam w kwestii "sofistycznych sztuczek" ciemny jestem i zacofany - wybacz o tym nie pogadamy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.