Skocz do zawartości
IGNORED

Wielki przekret grupy ITI,Tusk narzedzie

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

saczek_XTRM

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1172 / 3402 / 2 24 Mar 2008, 20:35

henrykpiątek, 24 Mar 2008, 00:58

>

>Żenujące jest to , że obecne ministerstwo finansów w ogóle nie zabiera w tej sprawie publicznie

>stanowiska.

A co niby mogą zrobić?! GPW w Wawie jest gdzieś na szarym końcu i silnie zależy od gospodarki USA, nowojorskiej giełdy, jak i innych silniejszych giełd np. w Anglii czy Francji. Jak tam jest tąpnięcie to u nas niczego innego nie ma się co spodziewać

w swietle oczywistych faktow,reakcja polskiej GPW,jest calkowicie prawidlowa!!!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

saczek,GPW w polsce,to jedna z nielicznych,mafii jaka zostala na swiecie.wsrod gield.

za numery jakie dzieja sie na naszej gieldzie w stanach skazuja na 20lat,to samo w niemczech.

Ukryta Zawartość

>>tomek7776, 25 Mar 2008, 18:59

nie wiem czy na warszawskiej dzieje są machloje (pewnie są, bo gdzie ich nie ma), ale póki co giełda jeszcze należy do państwa. Ja bym się chyba bał tam inwestować jakby przejął ten biznes ktoś w prywatne łapki. Przecież tam leci żywa, prosta gotówa...

widzisz muls,

nic konstruktywnie - byłeś tam, znasz się a nic nam nie powiesz

tylko jakieś banialuki jehowach

nic tylko jątrzysz - niszczysz poważne forum muls.

szkoda

muls,

bo ja jestem tybetańczykiem tego forum - daję szansę takim chińskim żołdakom jak ty wykazać się nowej władzy :))

beze mnie nie wiedziałaby, że jesteś mierny ale wierny :))

">Żenujące jest to , że obecne ministerstwo finansów w ogóle nie zabiera w tej sprawie publicznie stanowiska."

Ja tam popieram niepokój przedmówcy. Dlaczego minister nie zatupał na przykład publicznie obunóż? Powinien też zwołać konferencję prasową i powiedzieć paru dziennikarzom, że nie pozwoli. Można by również rozważyć wysłanie obelżywego sms-a do giełdy nowojorskiej. No i zawsze jeszcze zostaje rozwiązane awaryjne: rozstrój żołądka.

"bo ja jestem tybetańczykiem tego forum - daję szansę takim chińskim żołdakom jak ty wykazać się nowej władzy :))"

A jak pochlebiamy sobie, to nic nie szkodzi, ze na maksa... Ja na przykład jestem dajmy na to Jezusem tego forum. A co...

Arden, 25 Mar 2008, 20:02

>"bo ja jestem tybetańczykiem tego forum - daję szansę takim chińskim żołdakom jak ty wykazać się

>nowej władzy :))"

>

>A jak pochlebiamy sobie, to nic nie szkodzi, ze na maksa... Ja na przykład jestem dajmy na to

>Jezusem tego forum. A co...

dodaj jeszcze ":)" i będzie git :)

Arden, 25 Mar 2008, 20:06

>Ależ skąd, ja jestem naprawdę. To ty nie?

a znasz to:

"Idzie Jezus plażą i spotyka dwóch hippisów. W luźnych szatach, z długimi włosami - zupełnie jak on. Podchodzi do nich i mówi: 'Dzień dobry szanownym panom, chciałem się przedstawić. Jestem .... ". Ale jeden z nich mu przerwał: 'Stary, co ty taki sztywniak jesteś? Zapal najpierw trawę, to wyluzujesz deko.' I dał mu skręta. Jezus pociągnął jednego macha, a zachęcony przez hippisów kolejnego, a potem jeszcze jednego... Na koniec uznał, że nadszedł już czas się przedstawić, ale że język mu już odmówił trochę współpracy, to zdołał jedynie powiedzieć: "Jestem waszym Bogiem". A na to na twarzy hippisów pojawił się uśmiech od ucha do ucha: 'Widzisz stary? Od razu lepiej wyobraźnia ci pracuje. Tak trzymaj!!!' "

Tak trzymaj, Arden! :))

Niech zyje, panstwowa, oplacana z naszych podatkow, TVP.

Jak się dowiedział "Presserwis", prezes TVP Andrzej Urbański i członek zarządu Piotr Farfał głosowali za podpisaniem umów, a członkowie zarządu Marcin Bochenek i Sławomir Siwek byli przeciwni. Przeważył jednak głos prezesa TVP (liczy się podwójnie). Nieoficjalnie wiadomo, że obiekcje członków zarządu TVP wzbudziła wysokość kontraktów dziennikarzy: Hanna Lis ma dostawać co miesiąc ok. 60 tys. zł (brutto), a Piotr Kraśko niewiele mniej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> Arden

Widac, ze jestes nowy.

Jezusem tego forum jest Vlad i lepiej zapamietaj to sobie.

Powiem Ci w zaufaniu, ze jest pare biblijnych i nieosadzonych jeszcze miejscowek. Polecam Judasza- placa srebrem a srebro jest w cenie. Nie to co papiery wartosciowe;)

>santadog, 28 Mar 2008, 07:37

>Niech zyje, panstwowa, oplacana z naszych podatkow, TVP.

Obiło mi się o uszy, że niejaki Kamel dostaje 80 tys. miesięcznie.

To ja pytam, za co? Za wygląd? Kraśko przy nim to Einstein, a nawet Zweistein!!!

Jestem Europejczykiem.

szumidokolalas, 28 Mar 2008, 18:14

>jak tu fajowo...

>

>

>

>W Niemczech moze 20% Obywateli zna nazwiska wiecej jak 2 ministrow...

>

>a tu..wszystko polytyczne esperty...

Pewnie dlatego ci biedni, anonimowi politycy wysylaja obojetnym niemcom takie rzeczy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.