Skocz do zawartości
IGNORED

Przyjaciele prezydenta

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Rzeczpospolita": Jarosław Kaczyński ostro upomniał swego zastępcę Zbigniewa Ziobro za podważanie jego decyzji. Według gazety, była to reakcja na niedzielne głosowanie w Krakowie w sprawie kandydatury Zbigniewa Wassermanna na szefa rady regionalnej PiS w Małopolsce.Zbigniew Ziobro, będąc w konflikcie z byłym koordynatorem ds. służb specjalnych, storpedował te wybory - przypomina "Rzeczpospolita". Wiceszef PiS miał namawiać swoich lokalnych zwolenników do głosowania przeciw, przez co Wassermann przegrał w tajnym głosowaniu. Sęk w tym - czytamy w "Rzeczpospolitej" - że były koordynator ds. służb specjalnych miał rekomendację Kaczyńskiego. Wynik głosowania odebrano w PiS jako wypowiedzenie lojalności Jarosławowi Kaczyńskiemu i początek marszu Ziobry ku przejęciu władzy w partii.

Jestem Europejczykiem.

znaczy się jest normalnie, bo merdia stale wynajdują POgłoski o kłótniach w PIS

w PO panuje atmosfera POkoju i braterstwa- gdyż oni po prostu popierają słuszną sprawę

inne media pisały że publicznie zbeształ ZERA: publicznie- czyli plotki od anonimowych uczestników zebrania przedostały się do mediów

jasne że na siłę trzeba popierać platfusów- szkoda tylko że kosztem kompletnej degrengolady jakości dziennikarstwa

Tylko czekałem, aż jakiś PiSior napisze coś w stylu: a w platformie to to i tamto...

Wprawdzie bardziej liczyłem na maciusia, ale nie ma sprawy.

Kiedyś sowieci na wszystko odpowiadali: "a u was biją Murzynów" :-).

To raczej nie są pogłoski, bo sam Geniusz Mazofsza coś tak o komisarzu Zero nie bardzo...

Jestem Europejczykiem.

maciek_m, 6 Kwi 2008, 12:02

>Albo Polskę do Niemiec - jeszcze mniejszy kłopot :))))

Jest jeszcze wersja mulsowa, bo on Z Katowic - Niemcy do Polski, ale mam wątpliwości w sprawie kłopotu, czy większy czy mniejszy

jaruś,

udajesz takiego bystrego inaczej, czy naprawdę brak ci tego i owego?

przecież cała zabawa PO i merdiów (ładna nazwa) polega właśnie na tym, że "PIS, to ...."

od pół roku mamy nowy rząd, a oni sie PIS-em tylko zajmują

ale ja się nie dziwię, ba jakby się zająć poważnie nowym rządem, to trzeba by przycisnąć Pawlaka o J&S, Katarasińską o nową ustawę merdialną, Kopaczową, Rostkowskiego...

a za to można dostać po łapkach. więc wdzięczniej jest zająć się PIS. I ich ...gejami :)))

sytuacja tak jak w Rosji

władza jest jedynie słuszna i namaszczona przez ducha dziejów

a merdia walą tylko w opozycję, która jest be

no i tak jak na Białorusi- nie ma mowy nawet o lustracji

maciek_m, 25 Kwi 2008, 12:19

>ale ja się nie dziwię, ba jakby się zająć poważnie nowym rządem, to trzeba by przycisnąć Pawlaka o

>J&S

Misiu, zaktualizuj mózgownicę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Horst, 25 Kwi 2008, 13:12

>Waleryj na Ukrainę- tam takie Blidy chodzą na wolności i mają się dobrze,

>

>tylko tu za rządów PIS miały jedno wyjście..

I to jest argument za obecnym rządem - jeszcze nie odstrzeliłeś sobie mózgownicy, o przepraszam, łba.

>Horst, 25 Kwi 2008, 13:03

Trochę mnie jednak dziwi twoja tępota umysłowa.

Wskoczyłeś w jakieś schematy i co by się nie działo to poruszasz się w ich kręgu.

Jeżeli rzeczywistość to nich nie pasuje to wytłumaczeniem jest spisek mediów,

bo dla ciebie one kreują cały świat.

A gdzie się podziały demiurgiczne zdolności Wielkiego Wodza ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Walery, 25 Kwi 2008, 12:56

>maciek_m, 25 Kwi 2008, 12:19

>

>>ale ja się nie dziwię, ba jakby się zająć poważnie nowym rządem, to trzeba by przycisnąć Pawlaka o

>>J&S

>

>Misiu, zaktualizuj mózgownicę

A kuku!! :))

"„Postępowanie administracyjne może zostać umorzone tylko wówczas, kiedy stanie się bezprzedmiotowe (czyli wtedy, kiedy zachodzi brak podmiotu, przedmiotu lub przepisu). Z uzasadnienia decyzji ministra gospodarki zaś wynika ewidentnie, że wszystkie te elementy w tej sprawie istnieją, co prowadzi do wniosku, że postępowanie to nie jest bezprzedmiotowe i nie powinno być umorzone” – czytamy w opinii sporządzonej przez renomowaną warszawską kancelarię prawną Gardocki i Partnerzy."

Ukryta Zawartość

Pawlak zrobił to po cichu, bo liczył, że nikt się nie dowie. Ale jakoś to jednak się do mediów dostało i strach zajrzał do dupy, więc trzeba było powtórzyć....

Ukryta Zawartość

E tam maciek, lepiej narodową zbiórkę ogłoście na karetkę;-)

Swoją drogą troska o zdrowie jest zadziwająca, przecież w tym wypadku jest o tyle dobrze że w razie czego jest backup;-)

Walery,

rozumiem, że poważną dyskusję już zakończyliśmy :)))

a zabawy Palikota to kolejna zasłona dymna - pił nie pił, chory nie chory - a media mają pożywkę

potem tłumaczenia, przeprosiny, ale ze złośliwymi żartami, wycieczki do sądu, dyskusje w teraz my i .... ani się obejrzysz a 4 latka zlecą :)))

Premier Pawlak ma ciekawą sytuację osobistą, ale jest ukaz cenzury aby tego nie ruszać w mediach. W 2005 roku, po zasądzeniu alimentów na rzecz żony i dzieci, jego majątek dziwnie stopniał. I nic na ten temat w prasie, zarówno w bulwarowej, jak i w normalnej. Dopiero na początku marca br. zdjęto zapis i oczywiście do obcesowego ataku desygnowano niezastąpione duo S&M z TVN. Pokazali na wizji jak go przepytują o majątek i sytuację osobistą i okazało się, że premier Pawlak takich stalowych nerwów to raczej nie ma.

Ukaz przywrócono, a koalicja nadal bez najmniejszych zgrzytów zgodnie współpracuje. Do następnego razu.

Już PiSiorki zapomniały konferencje Komisarza Zero?

Wywiady Brudnego Joachima i Hetmana Gosiewskiego?

Chociaż trzeba przyznać, że Jarek też był bardzo "medialny" ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.