Skocz do zawartości
IGNORED

Przyjaciele prezydenta

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jacch, 15 Maj 2008, 16:44

>No i najważniejsze.....MIAŁO BYĆ INACZEJ NORMALNIE !!!

I jest, a przede wszystkim bez mlaskania i estetycznie;-)

Donek na prezydenta, bliźniaki do mamy, Horst na Madagaskar;-)

Fajnie się czyta POpierających.

Fajnie się czyta POpapranych dziennikarzy jeżdżących po Macierewiczu i Olszewskim.

Fajnie się czyta o nieoznakowanych furgonetkach jeżdżących nocą z dokumentami do Pałacu.

Fajnie się czyta o oszołomstwie Macierewicza, o jego pieniactwie, o jego porażającym braku fachowości itp.

A jakie są fakty? Wzrastającą wściekłość WSIoków widać jak na dłoni, bo myknięcie Komisji do Pałacu uniemożliwiło skuteczną inwigilację. Próby dostania się pod różnymi pozorami do dokumentów Komisji spaliły na panewce. Pozostały tylko pomówienia, prowokacje prasowe itp. rzeczy. Nie odważono się na zaatakowanie starych wyg, więc wybrano uderzenie z flanki i to podczas nieobecności premiera w kraju (w razie niepowodzenia misji zawsze jest możliwość wykonania kolejnej wolty). Są jeszcze próby urabiania Prezydenta RP, bo tylko on w tej chwili jest w stanie dać jakąś osłonę Komisji i może - czego się mocno obawia obecny rząd - zagrać zebranymi informacjami. Adaś i reszta grzebiąc w archiwach myślała, że udało im się zniszczyć wszystkie dowody, ale metodologia pracy bezpieki spowodowała, że informację zniszczoną w jednym miejscu można odtworzyć z dokumentów powiązanych i odwołujących się do informacji zniszczonej.

O profesjonalizmie Macierewicza i jego współpracowników najlepiej świadczy fakt, że pomimo nieprzychylnego środowiska (PO u władzy) i wielu podchodów, i dość niewybrednej nagonki nie doszło do żadnego wycieku informacji. A wydawało się POwcom, że konfitury i lody będą na wyciągnięcie ręki. Ich też wprowadzono w błąd? Zapytajcie POwców oni to wiedzą.

"Były wiceprezes PKN Orlen Krzysztof Kluzek jest następną osobą, którą MON ma przeprosić za umieszczenie w raporcie z weryfikacji Wojskowych Służb Informacyjnych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

Dla ciebie to jest profesjonalizm.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jest cool, dobrze się wpisuje w korowód tych swojaków

bo to nie do pomyślenia że by rządził ktoś z doktoratem, nie daj bóg profesór, nasza tradycja swojacka to bufon po zawodówce, prawie mgr z chorowany filipińsko, no to ten donek dody lubuś co to na thrójczynach (dziś odpowiednik oceny dopuszczający) jechał na studiach, których z których treści nic nie zrozumiał, tylko mu te studia tą pieprzono polskość zbrzydziły:

"Polskość to nienormalność - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością,kiedy tylko dotykam tego NIECHCIANEGO tematu.Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu:historia,geografia,pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki BRZEMIĘ ,KTÓREGO NIE MAM SPECJALNEJ OCHOTY DŻWIGAĆ ...Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi,konkretnej,PRZEGRANEJ,BRUDNEJ I BIEDNEJ.I dlatego tak często nas ogłupia,zaślepia, prowadzi w krainę mitu.SAMA JEST MITEM. "

Horst/Zygfryd

Kawałek papieru otrzymanego w czasach czerwonego terroru jest certyfikatem doskonałości i wiernopoddańczej twojej postawy.

Wymiotne stają się twoje wpisy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jacch, 15 Maj 2008, 16:35

>Uważaj jaro na pomówienie, nie żebym groził, tylko jakieś takie ohydne to jest:(

No rzeczywiście to jest ohydne, że kilku sprytnych prawników dzięki pracy dla rządu i dzięki swoim powiązaniom wyszarpnęło od nas jakieś 260 mln. zł. czy coś koło tego.

A to, że byli kolegami z pracy Pana Prezydenta to jego pech po prostu.

Cały czas nie rozumiem, o co ci chodzi?

Do niego nikt przecież nie ma pretensji (ani ja, ani dziennikarze).

Jestem Europejczykiem.

Dawno nie było cytatu z MK: :-)

"Kolegów pan prezydent PiS ma bardzo podejrzanych. Dość wymienić paru. Pan Krauze, pan Kaczmarek, pan Zalewski co już siedział, no i pan Ziobro co zapewne będzie siedział. Nie wiem czy prezydent PiS jest uczciwy, czy zachłanny, wiem jedno, zbyt wielu współpracowników okazało się ludźmi układu, bo przecież prezes Urbański też wyleciał z kancelarii za interesy z Nawratem, baronem SLD. Na koniec wszystkich nieszczęść ma prezydent w rodzinie córkę, co się ożeniła z synem byłego pracownika służb specjalnych PRL. Pech? Być może, są tacy ludzie, co ich na każdym kroku Bóg doświadcza, może chce zrobić z nich świętych, ale w takim razie powinien Bóg zadbać, aby kandydaci nie spożywali zbyt wiele i po spożyciu nie bełkotali jak Piekarski na mękach. Uwzięła się na prezydenta jedna osoba i żyć mu nie daje. Bidulek, co to się nigdy na żadną osobę nie uwziął i nikogo nie niszczył."

Gość

(Konto usunięte)

... córkę, co się ożeniła z synem byłego pracownika służb specjalnych...

Hmmm...ma chłopak pecha, naznaczony na całe zycie, poprostu kanalia!No i skandal!

Jar, a nie pisali na MK o której ABW wtargnęło do tych złoczyńców co teraz są świadkami w sprawie?

Bo jak "Pisowskie" ABW wchodziło to zawsze pisali.

>Jar, a nie pisali na MK o której ABW wtargnęło do tych złoczyńców co teraz są świadkami w sprawie?

>Bo jak "Pisowskie" ABW wchodziło to zawsze pisali.

Nie wiem,nie czytam...

Ale jak przedtem wchodzili, to sie pisdrakom podobało - czemu teraz się nie podoba?

Mnie sie dalej nie podoba...

Zbigniew Ziobro twierdzi, że w kwietniu tego roku, zauważył dwóch mężczyzn w czarnym BMW robiących mu zdjęcia pod domem. Gdy zorientowali, że były minister sprawiedliwości ich zobaczył, mieli zakryć twarze i ruszyć z piskiem opon. Ziobro opisał zdarzenie w notatce, którą przekazał szefowi klubu PiS.

W przyszłym tygodniu Przemysław Gosiewski zamierza spytać premiera, czy służby specjalne inwigilują polityków prawicy.

A przez ten czas to co? Szukali tych gości?

Żeby tylko Ziobro nie przypomniał sobie o kolegach ze studiów których już włóczył po sądach.

Jestem Europejczykiem.

Ja myślę, że to była jego mafia osiedlowa, serio, ale nie ma się czego bać. Oni tylko gapili się na niego, bo w życiu jeszcze nie widzieli faceta, który miałby okulary nasadzone na pośladki. Jak sie do nich zbliżył, to wystraszyli się i uciekli, bo też widok jest raczej dla ludzi o mocniejszych nerwach. Widocznie to byli jacyś podrzędni mafiosi, nieotrzaskani.

no i jak tam porażająca afera o korupcji prezydenta przy sprzedaży długów szpitali dla swoich przyjaciół po korzystnych cenach?

są jakieś zarzuty, sądowe procesy?

czy to tylko tak sobie było pitu pitu dla powleczenia głowy państwa lepko substancjo?

Patrz Horst.

Prezydent planuje podbój kosmosu!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst, 19 Maj 2008, 08:39

>no i jak tam porażająca afera o korupcji prezydenta przy sprzedaży długów szpitali dla swoich

>przyjaciół po korzystnych cenach?

Napisz Helmut kto i kiedy pisał o korupcji Pana Prezydenta.

Jestem Europejczykiem.

rżnij sobie głupa tylko to zostało platfusom, oczywiście że o korupcji wprost nikt nie pisał, na to hagieewnym wazelinom brakuje kręgosłupa i charakteru, ale sugestia była oczywista sugestia paru fikcji: że zarobili na przeciekach, że popełnili przestępstwo, że mieli fory bo był u nich na imieninach kaczyniak

za bardzo parchaty jest ten platfusi czrny pijar żeby formułować coś uczciwie, wprost

>Horst, 20 Maj 2008, 14:41

Już kiedyś pisałem o twojej przypadłości umysłu: generujesz wirtualną rzeczywistość, żeby z nią następnie walczyć w realu. Tu mamy klasyczny przykład - wiesz, co mają na myśli piszący, a tym bardziej czytelnicy i srodze to potępiasz jako niegodziwe. No i oczywiście wszystko to robota światowego żydostwa ;-).

Jestem Europejczykiem.

Horst

" oczywiście że o korupcji wprost nikt nie pisał, na to hagieewnym wazelinom brakuje kręgosłupa i charakteru"

Ewentualne pomówienie kłamstwo cnotą moralną i oznaką charakteru.

Zygfryd/Horst widocznie w głowie zwarcie i iskrzy.Przewiń zwoje mózgowe może pomoże.

>wladz, 20 Maj 2008, 17:37

>Zygfryd/Horst widocznie w głowie zwarcie i iskrzy.Przewiń zwoje mózgowe może pomoże.

Proponuję trochę delikatniej - a nuż Koledze jeszcze się pogorszy?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.