Skocz do zawartości
IGNORED

Przyjaciele prezydenta

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Horst

Twoi fani czekają Czadu Czadu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

muls, 21 Maj 2008, 17:46

>moj znajomy menel mówi ze to normalne- ze to co w głowie,musi wyjśc na ...twarz.

jeśli powyższe stwierdzenie jest prawdą, to autor powyższego postu powinien udać się do doktora G. i poddać się transplantacji; szansa, że autor przeżyje jest duża, bo doktor G. ma na to sądowe papiery

"jeśli powyższe stwierdzenie jest prawdą, to autor powyższego postu powinien udać się do doktora G. i poddać się transplantacji;"

Wolałbym, żeby mnie transplantował łobuzina, ale wybitny fachowiec G., niż skrzywionousty moralista "dwie lewe ręce" Z.

Uwaga!Z Komisarzem Zero lepiej się nie przyjaźnić: swoich kolegów ze studiów coś z 10 lat po sądach ciągał. Widać pociąg do sądownictwa ma we krwi ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Też był przyjacielem

" Prezydent Lech Kaczyński polecił założyć mi podsłuch - mówi w rozmowie z "Dziennikiem", Kazimierz Marcinkiewicz - były premier, wysunięty na tę funkcję przez PiS."

Ukryta Zawartość

Yes Yes Yes

Ukryta Zawartość

"Dziennik": Piotr Woyciechowski, likwidator WSI, przez półtora roku zwiedzał świat za państwowe pieniądze: odwiedził Nowy Jork, Bogotę, Paryż, Las Vegas i Chicago. Na koniec w brawurowy sposób zadbał o siebie, bratanka Antoniego Macierewicza i tuzin kolegów: przed odwołaniem ich ze spółki Naftor załatwił odprawy przekraczające milion złotych.

Jak ustalił "Dziennik", Woyciechowski razem z bratankiem Antoniego Macierewicza Tomaszem wypłacili sobie ogromne kwoty z kasy państwowej na odprawy z ochroniarskiej spółki Naftor, którą zarządzali.

W sposób oczywiście oczywisty Prawe to i Sprawiedliwe ;-).

Jestem Europejczykiem.

słuchajcie wladz, wiecie ze na hi-fi towarzystwo niemrawecijakiesjest politycznie to was przodownika przeżucimy na audiostereo a wy tam rozumicie zamieszacie a nadgodziny wam wyplacisie.

nie czeba, ja to zrobiem w czynie społeczyn na pierwszy maja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.