Skocz do zawartości
IGNORED

Ładnie się tu zrobiło...dziękuję

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie i kolorowo, gdyby admin zmienił jeszcze parę rzeczy było by ok a jest tak sobie. Lepiej by było gdyby każdy mógł sobie sam ustawić szatę graficzną forum i więcej sam ingerować i zmieniać tak jak na wszcześniej wspomnianym myspace!

trochę marudzicie...

jest ciekawiej wizualnie, co byście nie mówili. Funkcjonalnie się dotrzemy - kwestia czasu.

Co do reklam - są wszędzie. Takie czasy. Jednak ja nie czuje się "spychany". Mnóstwo miejsca jest tutaj, widać rzadko zaglądacie na inne fora.

Trochę dystansu Panowie, po co te pretensje, nerwy itd?

Podskórnie wyczuwam ,że jestesmy narzedziem w rękach nowego właściciela. Nowy wizerunek , to taka marchewka całe to nowe forum ma drugie dno i to mnie niepokoji , jak też to ,że tego nie dostrzegacie.

Pzdr.

marko3T, 2 Kwi 2008, 10:56

>Podskórnie wyczuwam ,że jestesmy narzedziem w rękach nowego właściciela. Nowy wizerunek , to taka

>marchewka całe to nowe forum ma drugie dno i to mnie niepokoji , jak też to ,że tego nie

>dostrzegacie.

>

>Pzdr.

Dokładnie, aż na wymioty mnie zbiera....:(((

W o ogóle nie rozumiem tego marudzenia. Ja jeśli czegoś nie chcę, nie biorę, nie jem, nie piję, nie wchodzę etc. Podobnie jest z forami. Nie podoba Wam się a-s za kadencji Site, są inne bardziej niekomercyjne fora. A jeśli już tu piszecie, to przynajmniej przestańcie narzekać.

Konformistycznaś świnia, ty Roland i ten wieprzek powyżej, Jędruś.

Wszystkie Hitlery i Staliny tego świata marzą o takich jak wy którym "socjalizm się podobie" i wkórzy tak grzecznie "priwikajut".

>dudivan, 2 Kwi 2008, 16:43

>Konformistycznaś świnia, ty Roland i ten wieprzek powyżej, Jędruś.

Powaliło Cię Kolego?

Jestem Europejczykiem.

Vires!

Nie chcę podgrzewać atmosfery...

Oj, chyba do końca racji nie masz!

Mam gdzieś kwestie własnościowe portalu. Ale z wypowiedzią o treści "Można wejść do czyjegoś domu i marudzić, że się meble nie podobają, wystrój? A tu na forum tak pisać to można?" zgodzić się nie mogę!

Chyba najlepsze porównanie to to, gdy wynajmujemy od kogoś urządzone mieszkanie, i mieszkanie to zostało sprzedane przez jego właściciela osobie trzeciej. I nagle, nowy właściciel wyrzuca "stare" graty i mebluje mieszkanie swoimi meblami, a na dodatek wszędzie rozwiesza swoje tanie, jarmarczne obrazki!

Czy uważasz, iż w powższej sytuacji osoba użytkująca mieszkanie nie ma prawa do krytyki, lub, nazwijmy to delikatnie, pertraktacji z nowym właścicielem???

W szczególności, że ze "starymi" gratami się zżyła!

Możesz odpowiedzieć, że, jak nie pasuje, to "fora ze dwora", ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie dla obu stron? Mieszkanie będzie stało puste, a stary najemca (przynajmniej przez jakiś czas) ma problem ze znalezieniem nowego... Nie uważasz?

Ja też się podpisuje pod tym, że jest już dużo lepiej niż w tej wersji Beta i powiem więcej - da się na tym siedzieć bez większych problemów. Żeby jeszcze tylko wpisy sięgały dalej w prawą stronę, bo niepotrzebnie tam jest wolne miejsce (chyba że tam może normalnie to jakieś reklamy są które mi ad-block blokuje i ich nie widzę).

Jaro_747, 2 Kwi 2008, 18:37

>Niby się wszystko zgadza, jest tylko jeden problem:

>kto płaci za lokal?

Ktoś płaci? Za mnie czynsz? Ciekawe ile?

A może należy zapytać, kto ten lokal zbudował?

markot i zyzio - bez przesady - nie doszukujcie się drugiego dna...

jeśli nowi właściciele nie będą dbali o forumowiczów, to jest o nas - zwiniemy stąd manatki i będzie gówno nie forum. My to wiemy - Oni też to wiedzą.

Po prostu współpracujmy razem. Szanujmy się wzajemnie. Czy zawsze polska cecha zaszłości z sąsiadem/partnerem etc. musi ujrzeć światło dzienne? Niech obie strony korzystają z forum, przy wzajemnym szacunku a będzie pięknie.

Zrobiono nową szatę graficzną, i niech mnie piorun...jeśli nie jest ona atrakcyjniejsza. Wybaczcie, ale poprzednia odsłona była co najmniej PEERELOWA - swoje już zrobiła i był najwyższy czas, by ją zmienić, za co dziękuję. Obecna jest atrakcyjna, przejrzysta, nowoczesna a zarazem prosta. Tak jak pisałem - kwestia dotarcia funkcjonalności i będzie git.

Nie marudźta jak stare, niedopieszczone baby z pocztowego okienka! No!

pozdrawiam,

Jędrek

Jędruś: wydaje mi się, że nie czułeś klimatu tamtego forum (to nowe jest jakieś "inne", jak dla mnie gorsze).

Piszesz:

"Czy zawsze polska cecha zaszłości z sąsiadem/partnerem etc. musi ujrzeć światło dzienne? Niech obie strony korzystają z forum, przy wzajemnym szacunku a będzie pięknie."

Po pierwsze, redakcja nie słucha forumowiczów, a to właśnie oni tworzą forum.

Po drugie, z tego co widzę, to redakcja korzysta z forum tylko w formie zarobkowej, nie patrząc na jego przyszłość.

Żeby było jasne: nie jestem wrogiem lepszego i uważam że to forum jest graficznie ładnie zrobione. Ale jest niefunkcjonalne, a to główna cecha dobrego forum. Widzieliście np. w skrypcie phpbb żeby po prawej stronie się coś znajdowało, jakieś reklamy? Nie..? Zastanawialiście się dlaczego?

Eee przesadzacie, całe szczęście do Firefoksa wynaleziono mnóstwo użytecznych dodatków...

U mnie forum wygląda tak ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-15800-100005699 1207179370_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

berberys, 2 Kwi 2008, 21:14

>Jaro!

>Lokal, tak jak i przedtem, użytkujemy wszyscy na podstawie umowy nieodpłatnego użyczenia!!!

Znaczy się, wisimy na darmowym serwerze?

Jestem Europejczykiem.

Vires

Nie pierd.... , to nie my przeyszliśmy do czyjegoś domu , tylko oni przyszli i przestawiają nam meble. Nie podlizuje sie.

I nie pieprzcie mi tu argumentów ...jak sie nie podoba to sa inne fora.... , to forum to ja i wielu innych którzy mają prawo krytykowac.

A ja tylko na chwilę wpadłem, bo i tak w ostatnim czasie juz niewiele tu pisałem. Chciałem tylko wszystkim powiedzieć papa po tych kilku latach i do zobaczenia na Audiohobby.pl, Audiofreakowo.net albo gdziekolwiek indziej. Miałem nadzieję, że zmiany na Audiostereo.pl pójdą w dobrą stronę, a tutaj komercha pełną gębą. Bliższe mi jednak niezależne forum, bez tego marketingowego blichtru. Pan redaktor może już usunąć moje konto. Dziękuję.

Niepodoba mi sie, faktycznie , wali komerchą jak lasce śledziem;/

Tamten wygląd miał... klimat, taki swojski był;) pszyzwyczaiło sie, pomimo tego że długo na forum nie jestem.

Jezu, na co to, jak chcieliście forum typowo komercyjne nastawione na wiadomo co to mogliście inne zrobić, to i tak za jakiś czas takie samo będzie, bo sie ludzie wykruszą;/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.