Skocz do zawartości
IGNORED

Minister Spraw Zagranicznych

dudivan

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze dla was chlopcy piosenka taneczna , ale o zacieciu religijnym, the source you've got the love:

Sometimes I feel like

Throwing my hands up in the air

I know I can count on you

Sometimes I feel like saying

'Lord I just don't care'

But you got the love I need

To see me through

Sometimes it seems

The going is just too rough

And things go wrong

No matter what I do

Now and then I feel

Like life is just too much

But you got the love

I need to see me through

When food is gone

You are my daily meal

When friends are gone I know

My saviour's love is real

Your love is real

You got the love (repeat 5x)

Sometimes I feel like

Lord I just don't care

To see me through

Time after time

I say oh Lord whats the use

Time after time

I say this just won't do, but

Sooner or later in life the things you love you lose,

Just like before i know i'll call on you

Occasionally

My thoughts are brave and friends are few

Occasionally

I cry out Lord what must I do

Occasionally

I call up Master make me new

You got the love

I need to see me through

Sometimes I feel like

Lord I just don't care

To see me through

Oh it gets so rough somtimes

Oh the going gets so hard

But I know

You got the love (repeat 3x)

Lord I could use some time to keep it together

But I know you got it

You got the love

I need to see me through

(see me through)

You got the love

mmhmm

naprawde malo wazne jest kto co mowi , ani jaka flage wywyiesza, wazne kim jest, ja po tym poznaje katolika, czlowieka wierzacego, czesto patrzac na moherowe babcie obijajace parasolkami dziennikarzy i wrzeszczece zydy, zydy, mam duze watpliwosci czy rzeczywiscie naleze do tego samego kosciola, ale nie mi je oceniac i mysle ze jest wielu myslacych katolikow w polsce tyle ze nie stanowia tak medialnej grupy, coz glupota i extremum najlepiej sie sprzedaje....trzeba siac chlopcy...prawda nas wyzwoli...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

ten numer sikorszczaka jako żywo przypomina scenę z amarcorda felliniego gdzie jakaś kuchta z czworaków zaproszona przez włoskiego ahrystokratę na małe dymanko, kiedy ten wgramala się na nią mówi w zachwyceniu tą okazyją "s'il vous plaît" albo raczej po prostu "sirwuple" LOL

tak odbieram to jego oflagowanie przed.. ciekawe czy się posmarował szmalcem, czy też jakąś wytfhorną wazelinką prima sort

czy ten masoch sikorszczak nie mógłby tych swoich kompleksów prywatnie wyżywać, zaprosiłby tego gościa do szaletu na dworcu a przynajmniej polska nie miałaby obciachu

electro, 8 Kwi 2008, 20:17

>nie mi je oceniac i mysle ze jest wielu myslacych katolikow w polsce tyle ze nie stanowia tak

>medialnej grupy

medialne grupy.. to jest to

przy okazji zastąpienia stelli maris gocłowskiego głódziem

merdia biadoliły jaki to przyjazny mediom był aferał gocłoch, w przeciwieństwie do następcy :-/

piękny przykład hucpy nr 100011..

możnaby pomyśleć, że najbardziej przyjazna mediom jest znana apolityczna jak cholera trójca życiński, pierunek, gocłoch

kiedyś był jeszcze x.[TW]czajkowski ale się jak g.. wykruszył jak wiadomo

nieobznajmieni mogliby wręcz pomyśleć, że to jakieś oficjalne biuro prasowe rzeczników episkopatu

tylko rzecz w tym, że to nie oni lubią media, tylko media sobie wybierają na pupilków takich TWczajkowskich, czy gpcłowskiego który tak ładnie z kiszczakiem pozował do zdjęć z magdalenki

Co by nie mówić o teraźniejszym ministrze, to zdecydowanie jest bardziej reprezentatywny dla Polski niż jego poprzedniczka, która po pierwsze z racji swojego zachowania i względów zewnętrznych nadawała się bardziej do mycia kibli na dworcu centralnym, natomiast z racji kompetencji i ilorazu inteligencji podejrzewam, że nie nadawała się nawet do tego. Jedyne co można było wywnioskować z jej wypowiedzi to to, że nie jest w stanie odpowiedzieć na żadne zadane jej pytanie - dlaczego? "bo tak"!

Pozdrawiam,

dudivan ----------- "Coprawda taką samą flagę wywiesza na 3 maja (!) mój (polski) sąsiad z domu obok, ale to lekarz, a lekarze wiadomo - swołocz."

Skąd wziąłeś taką ocenę osób wykonujących ten zawód.

Znam wielu lekarzy i bardzo ich szanuję,być może uległeś propagandzie medialnej lub też masz problemy ze swoim ego.

Na naszym forum pisuje również spora grupa lekarzy,co cię uprawnia do nazywania ich mianem "swołocz".

Bardzo jestem zdziwiony brakiem reakcji ze strony moderatora,za takie wpisy powinien nastąpić natychmiastowy ban.

A ,że pysk powinien być obtłuczony,to swoją drogą.

szwagiero, 9 Kwi 2008, 12:54

>Co by nie mówić o teraźniejszym ministrze, to zdecydowanie jest bardziej reprezentatywny dla Polski

>niż jego poprzedniczka, która po pierwsze z racji swojego zachowania i względów zewnętrznych

to już tylko a wyłącznie domena wirtualu merdialnego

bardzo ważna rzecz- jak widać- u szwagiera w kiepełe zajmuje część centralną (merdialna gęba)

Frank, 9 Kwi 2008, 19:25

>Bardzo jestem zdziwiony brakiem reakcji ze strony moderatora,za takie wpisy powinien nastąpić

>natychmiastowy ban.

>

>A ,że pysk powinien być obtłuczony,to swoją drogą.

natychmiastowy ban i prokurator dla dudivana- frank gorąco popieram twe stanowisko

brak szconku dla doktorów wyraźno odznako politycznej inkryminowanej niepoprawności

ej, kto tam prawą, lewo równaj!

xanax, 7 Kwi 2008, 15:19

> a może czujesz się zgwałcony przez oczy, że tym razem sparafrazuję

>Gombrowicza, co to Wielki Koń chciał z listy lektur szkolnych wyciąć... ?

No jak tam, Ziutek TERAZ z lekturami?

Hall może z listy lektur wycinać?

Bo co można Wybrany Narodzie to nie tobie smrodzie?

HALL TO HELL!

Frank, 9 Kwi 2008, 19:25

>Skąd wziąłeś taką ocenę osób wykonujących ten zawód.

>Znam wielu lekarzy i bardzo ich szanuję,być może uległeś propagandzie medialnej lub też masz

>problemy ze swoim ego.

>Na naszym forum pisuje również spora grupa lekarzy,co cię uprawnia do nazywania ich mianem

>"swołocz".

Najchętniej wytrułbym tą swołocz "Cyklonem B" a niedobitki wykosił ogniem karabinu maszynowego!

>Bardzo jestem zdziwiony brakiem reakcji ze strony moderatora,za takie wpisy powinien nastąpić

>natychmiastowy ban.

Tak jest, Syjoniści do Syjamu!!!

>A ,że pysk powinien być obtłuczony,to swoją drogą.

Możesz mi obciągnąć. :)

Najpiękniejsze jest to, że wszyscy protestowali nt. wywalenie Gombrowicza, którego nikt nie czyta i nikt nie protestuje nt.wywalenia Sienkiewicza, który jest najbardziej poczytny

i to nikomu w ministerstwie nie daje do myślenia, jakoś...

nie słyszałem, by ktoś się zastanawiał, że może coś jest nie tak z naszym nauczaniem, skoro uczniowie nie przejawiają zainteresowania Gombrowiczem, poza pikietami pod MEN

bo i po co? Gombrowicz skłania do samodzielnego myślenia, zastanawiania się nad naturą ludzkich zachowań i w ogóle nie sprzyja zachowaniom stadnym...

a tego byśmy nie chcieli, prawda?

dudivan, 16 Kwi 2008, 19:05

>Najchętniej wytrułbym tą swołocz "Cyklonem B" a niedobitki wykosił ogniem karabinu maszynowego!

...

>Tak jest, Syjoniści do Syjamu!!!

...

>Możesz mi obciągnąć. :)

Czy jak na młodego księżulka to nie zbyt odważnie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.