Skocz do zawartości
IGNORED

Cienie PRL-u Wildsteina- ktoś oglądał?

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

chris77, 17 Kwi 2008, 13:21

>Horst>

>Znów zaczynasz polityczną nagonkę, pewnie żyłeś jeszcze w czasach PRL-u, chyba raczej nie ma co

>wspominać tego okresu

z was komuchów to ciagle ta mentalność Kalego wyłazi, nagonka tak- ale tylko jako zinstytucjonalizowane massmerdialne dowalanie do jednej PISobramki

a gdyby było jak w Czechach, na Węgrzech, w Niemczech, w normalnych odkomuszonych krajach- zlustracją- to byście wrzask podnieśli pod niebiosa

jar1,

z twojej strony to akurat średnia kara,

ty do niczego nie potrafisz podejść poważnie

jak Welc kupował AS z Józwą, to też śmiałeś się do rozpuku...

>jak Welc kupował AS z Józwą, to też śmiałeś się do rozpuku...

I dalej się śmieję - jeszcze bardziej, wprost pękam ze śmiechu jak w krótkim czasie zostaliście zrobieni w bambuko.... Buahahaha !

jar1,

my?!?!

przecież ja tu dopiero przyszedłem i już mnie prawie nie ma :))))

myślałem, że ty tu jesteś u siebie...

ale jak widzę - ty się cieszysz, jak ktoś ci nasika na tapczan, byleby zmoczyło jeszcze kogoś...

jar1, 17 Kwi 2008, 21:19

>No wiesz, jedni są chorzy na Napoleona inni na komuchów...

A najbardziej chorzy na komuchów są Ci którzy, jak nie przymierzając pewien artysta od występów po kościołach, ładnych paru pisdraków(jeszcze bard opozycji z czasów PRL, ten od protes songu "Najwięcej witaminy...) jeszcze wcześniej byli beneficjentami starego systemu.

>Mogłeś kupić ty.Byłoby wtedy naprawde...naprawde, a tak robisz o rety...o rety.

Nie zrozumiałeś, co mnie tak rozbawia - a no stosunki własności na nowym forum 'pisdrakowym' :-)))

E tam Jarek, czepiasz się. Zauważyłeś jakie tam się rodzą autorytety? Jest jeden koleś który ma z tysiaka wpisów z czego ponad 80% o AS. Normalnie doktorat se pyknie;-)

maciek_m, 17 Kwi 2008, 21:29

>zagraniczne staże, talony na malucha...? :)))

Oj maciuś - Tobie widzę jeszcze te piękne momenty nie wyleciały z pamięci, co? No ale jak się usrało to trzeba pokrzyczeć.

camle, 17 Kwi 2008, 21:45

>PRL to jest na konkurencyjnym forum ;)

>Już mi Zhornik hasło skasował ;)

No, jak sie już zarobiło tego dolara... to siem jest panicho, że ho,ho !

jacch

specyficzny język przyjąłeś - "oni" (?!?!)

za chwilę będziesz wtórował jar1 i mówił o "pisdrackim forum"

nie szukaj sojuszników przy osobistych zatargach

P.S. patrz - camle nazywa ludzi po imieniu, choć ma większy powód do irytacji

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.