Skocz do zawartości
IGNORED

szukam kogoś kto ma konto na ebay.co.uk

marcins737

Rekomendowane odpowiedzi

pilnie szukam kogoś kto ma konto na angielskim ebay.co.uk

chcę coś licytować a sprzedawca nie dopuszcza wysyłki do PL i system nie pozwala mi na złożenie oferty :(

chodzi tylko o zalicytowanie , odbierze mi ktoś osobiście w Londynie

moje gadu gadu 1567819

Ja licytowalem w zeszłym roku i "system" niczego mi nie zabraniał. Dogadałem się ze sprzedawcą co do sposobu odbioru (tak samo że ktos ode mnie na miejscu podjedzie zapłaci i odbierze, bo tez nie chciał wysyłać do PL)zanim wygrałem licytację.Czyżby się cos zmieniło?

zmieniło się

jeżeli sprzedawca jest z GB i zaznaczy wysyłkę tylko do GB to system nie pozwala na złożenie oferty

licytującemu z kontem na ebayu w innym kraju ( czyli z PL w moim wypadku ;)

założenie konta na ebay.com.uk z kolei nie wchodzi w grę bo do jego aktywacji trzeba podać albo numer telefonu stacjonarnego w GB na który automat zadzwoni celem uzyskania potwierdzenia na zasadzie "press

one if YES" albo weryfikacja za pomocą karty kredytowej z adresem ownera zgodnym z danymi podanymi w formularzu rejestracyjnym ebay.co.uk

...a angole są tak głupi że na zadane pytanie jak mam zalicytować ( z opisem że zapłacę z góry itd )

odpisuje mi żebym po prostu licytował :D

tak...

lista rosnie...

szkopy byli, sa i zostaa glupi ...

zabojady.tez

a teraz angole...no cholera...

wyjdzie chyba na to , ze Polacy jedynie kumajam czacze..

moje zapytanie :

Hi , I`m serious interested in buying this processor , I`m from Poland but I have friends in London , of course I can pay first and someone take it from You in London (possible in City)

what can I do to bid ? it`s not my first time to buy something in London , please check my comments

regards

martin

i odpowiedź :

Hi there,If you have friends in london - you can give us there

address when/if you win the bidding. and we can post to

them(to there address/house),or they can come pick it up from

us.in Park Royal West London.

drugie moje pytanie :

yes , of course ...but it`s impossible to bid from

my Ebay account cause in my registration on ebay I have polish adress (country Poland = impossible to bid - Ebay system info)

what can I do to bid ? Can You accept me or change

the possibility of bidding/shipping (only for Ebay system , ship will be to London if I win) to other countries ??

...i cisza :(

co do angoli - większość jakich poznałem to ludzie niezbyt rozumni...

mam znajomego który pracując w City często bywał pytany o misie polarne w PL , po którymś razie zaczął odpowiadać zaczynając tak : "na początek muszę Ci powiedzieć że ziemia nie jest płaska..."

:D

...w ogóle gdyby nie polacy to królestwo ległoby w gruzach ;)

kupiony :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dzięki uprzejmości kolegi z forum użytkowników Alfa Romeo ten 15 letni procesor (nowy , nigdy nie uzywany) już za jakiś czas przywędruje do mnie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...dzięki też dla kolego kolmen z tego forum , nie chciałem już truć kolejnej osobie ...ale kontakt zapisuję , może w przyszłości pozwolę sobie się odezwać z prośbą o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.