Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redakcja zamyka wątki???

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny raz nasi ukochani Redaktorzy, Moderatorzy, czy też inni animatorzy, choć podobno nie amatorzy, zamknęli temat...

Zamknęli temat na głucho...

Przeglądnąłem kolejny raz Regulamin oraz forumową Netykietę i z tej, jakże ciekawej i pouczającej lektury, dowiedziałem się, mniej więcej tego, że wątki zostają zamykane, gdy władze tak zechcą...

Taka odpowiedź "średnio" mnie usatysfakcjonowała, bowiem nie wierzę, iż władzami kieruje "widzimisie" - uważam, że każde działanie ma zwykle jakieś motywy...

Stąd gorąca prośba do Wszystkich - napiszcie, jakie - Waszym zdaniem - motywy kierują władzami, gdy decyduje się na takie, a nie inne działanie???

I pamiętajcie, nie jest to ankieta, a tym bardziej referendum... Gdyby tak było, sam zamknąłbym wątek, bowiem referenda są zakazane... ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/42786-dlaczego-redakcja-zamyka-w%C4%85tki/

Rosiu!

Z całym szacunkiem - według mnie odpowiedź mało kreatywna ;-), albowiem sprowadza się do nic nie mówiącego twierdzenia - "Bo tak"...

Wierzę, że motywy bywają głębsze!!!

Macie inne propozycje???

Czekaj :D w sumie nie bo tak, ale dla naszego dobra! jeszcze jaka krzywde bysmy sobie tam zrobili czy cos...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Już chyba wiem...

Wątki są zamykane, gdyż nasi Administratorzy, poza wieloma przymiotami, mają również poczucie estetyki...

Mógłbym nawet zaryzykować twierdzenie, że są... kolorystami...

Gdy coraz to nowy wątek jest zamykany pojawia się przy nim malutka, żółciótka kłódeczka, która, wyglądajć ślicznie, ubarwia nasze szare, puste forumowe życie...

Gość

(Konto usunięte)

Do kolorystów&koloryzatorów to można ciebie berberys zaliczyć.

...Gdy coraz to nowy wątek jest zamykany...

Na 75 wątków na pierwszej stronie bocznicy zamknięte są 3.

Widac histeria jeszcze cię nie opuściła.

Jacchu!

Ja naliczyłem cztery kłódeczki! ;-)

Widocznie sytuacja jest mało stabilna.

Niemniej po głębokich przemyśleniach stwierdziłem, iż ma koncepcja kolorystyczna posiada w sobie luki. O ile mogłaby tłumaczyć konieczność pojawiania się żółtego koloru na stronie, to nie tłumaczy faktu istnienia znikających wątków...

W końcu czcionka czcionce równa. I w tym samym kolorze...

A na marginesie - to nie histeria, to żądza wiedzy... ;-)

>berberys, 16 Maj 2008, 10:31

Nie możecie sobie Koledzy u siebie dyskutować?

Ja rozumiem, że komuś się tu nie podoba. Nie mam o to żadnych pretensji, bo niby dlaczego. Ale po co to ciągłe miaukanie i jęczenie?

Jestem Europejczykiem.

>foxbat, 16 Maj 2008, 10:54

>a kto tu jeczy??? pracujemy tylko nad poprawa naszego wspolnego forum.

Dziwnie to brzmi w kontekście Kolegi motta:

>audiostereo.pl? dziekuje, nie wchodze!

Jakieś dwójmyślenie, hipokryzja czy jeszcze coś innego?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747!

Nie zrozumiałem!!!

Co oznacza Twoje pytanie "Nie możecie sobie Koledzy u siebie dyskutować?" ?

Wybacz mi... po pierwsze to wydawało mi się, iż jestem poniekąd u siebie.

Po drugie, to jest jedyne miejsce, w którym mógłbym podyskutować na tematy związane również z forum, którego uczestnikiem jestem, oraz zasad tu panujących, tym bardziej, że w mojej opinii, dyskutowanie o kwestiach związanych z "audiostereo" w innym miejscu niż "audiostereo" byłoby niezwykle nieeleganckie!

A po trzecie, i najważniejsze, wbrew Twoim twierdzeniom, nie założyłem wątku, by "jęczeć" lub "miauczeć", czego nie zwykłem czynić, lecz by poznać opinię innych, jak by nie było, bliskich mi WSZYSTKICH forumowiczów, na temat, który mnie intryguje!

W założeniach temat miał być miejscem, w którym członkowie forum, zazwyczaj mądrzy, inteligentni i dociekliwi, zaprezentują swoje dojrzałe i przemyślane, a czasami dowcipne poglądy związane z tematem!

Niestety... jak na razie jestem nieco rozczarowany! Czyżby grono forumowiczów było aż tak bezrefleksyjne???

Nie wierzę w to!

Serdecznie pozdrawiam

>foxbat, 16 Maj 2008, 11:01

>jaro, no ale pizdraki tak maja nie? polemizujesz z pizdrakiem???

Mogę polemizować z każdym, o ile nie jest debilem lub fanatykiem,

a tu zdaje się taki przypadek na szczęście nie zachodzi :-).

Jestem Europejczykiem.

>berberys, 16 Maj 2008, 11:02

>Jaro_747!

>Nie zrozumiałem!!!

Nie rozpisując się zbytnio:

Dyskusja jest dobra i może na miejscu ,ale jej kontekst wygląda tak -

w nocy kolejny atak jakiegoś debila na forum poprzedzony wpisem Kolegi L.:

....jaki mily zakątek sie robi z audiostereo :)

Atopos, co porabiasz w długi weekend ? Moze wpadniemy wzbogacic naszym towarzystwem jozwe ?

W Monachium słyszalem uciekł przed piwkiem na które zapraszał - jaki niegościnny :))))

Znalazlem ostatnio kilka sklepów sportowych w okolicy. Bogaty asortyment i te sprawy >;C

Następnie po zaistnieniu na forum kolejnej demolki dwóch Kolegów z AH ciągnie kolejną

dyskusję jaka tu cenzura.

>Czyżby grono forumowiczów było aż tak bezrefleksyjne???

Z refleksjami się powstrzymam, na razie przyglądam się faktom.

Jestem Europejczykiem.

jaro, nie bedz pizdrakiem.... wklej rowniez moje wpisy o tym, ze to mi sie nie podoba, zreszta sa jeszcze inne wpisy w podobnym tonie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat, 16 Maj 2008, 11:23

>jaro, nie bedz pizdrakiem.... wklej rowniez moje wpisy o tym, ze to mi sie nie podoba, zreszta sa

>jeszcze inne wpisy w podobnym tonie...

A owszem, zauważyłem i doceniam. Dlatego złego słowa o Koledze i o innych nie napisałem.

Przez grzeczność nawet nie dociekam który z Kolegów robił sobie żarty, a który myślał poważnie o konkretnych działaniach.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

No coś ty jaro na żartach się nie znasz?

Ta kompanija to tylko rękami/dłońmi w znaku peace wymachuje....no w końcu same szczytne ideały powstaniu i obecnemu jestestwu AH przyświecają.Zauważył to nawet peter daniel ;p

jacch, i ja sie z Peterem Danielem zgadzam w meritum sprawy.... ale prosze mi tu nie offtopicowac...

berberys u siebie to jestes u siebie w szalecie gdzie krolowac mozesz do woli i rozkazy szafowac na lewo i prawo wlacznie z komanderacja papieru toaletowego i okrzykami do zony zza drzwi, jesli takowa posiadasz, bo ze drzwi sa w to nie watpie.

ale tutaj jestes gosciem i dopoki nie placisz za strone a korzystasz z serwera ktory oplacil kto inny (bez wzgledu na to jak i po co i dla jakiej fajtazji, bo to ani moja ani twoja zakichana sprawa) to jestes gosciem ktory moze, jesli zechce dolozyc cegielke do caloksztaltu piszac ciekawe rzeczy albo mozesz, jak to czynisz przeciagle niczym przeciag w swojej lazience (w ktorej, rzecz jasna, krolojesz ile chcesz) psuc powietrze dopytujac sie o rzeczy ktore przedszkolak wie, nawet jesli w kiblu nie komanderuje. wiec miej troche wychowania i przestan jak burak wlazic z kaloszami i rozstawiac meble wedle wlasnego widzimisie bo ani to twoj szalet, ani papier ani przeciag. jesli zas uwazasz ze mod powinien tlumaczyc sie tobie ze swoich decyzji to byc moze powinienes zamienic papier toaletowy i szalet na piaskownice i platikowe zolnierzyki bo widze ciagoty megalomanskie w strone generalicji posiadasz i pewnie w grze w statki lub wojne na kulki z piachu spisalbys sie niczym hraba ellington i lupilbys zolnierzyki twoich audiohobby kumotrow niczym zablocki mydlem, jesli wogole tak sie da.

nim jednak awansujesz we wlasnej randze z mikro-rytkowskiego tropiciela spisku na generalissimusa bitwy na statki z piachu i kapsle bojowe, miej czelnosc nie podburzac ludu tylko po to zeby twoje schizofrenie daly ubaw towarzystwu ktore z pompa wyniosla sie precz away bo im sie kolor zakladek nie podobal psia twoja mac.

pozdrawiam i oleju zycze.

a ty foxbat, zanim to znowu ktokolwiek usunie, wez pod uwage ze twoje wielokrotne popluczyny powtarzane pod rzad w wielu watkach ani nie prowokuja ani nie smiesza wiec zrob rewizje osobista i paczaj w lustro bo okazac sie moze ze pod sufitem to masz siana napchane a nie audiofilskie tlumiace poduszeczki ktore skutecznie oddzielaja twoja szara mase neuronow od swiata zewnetrznego powodujac ze w magiczny, sobie tylko znany sposob, nie osleples ales zmarnial do roli forumowego ratlerka. halasu nie narobisz bo zes maly, smiesznys nie jest bo brzydki a nie slodki, a i glupi bo nawet zes kija nie przyniosl ani razu a tylko robisz w swoje wlasne gniazdo. a to juz trzeba byc bezdennie wiemy jakim zeby zdjac gacie i robic pod poslady i narzekac dookola ze smierdzi, bo to mniej wiecej to jest to co robisz od kilku tygodni, impotencie intelektualny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.