Skocz do zawartości
IGNORED

Co Redakcja moze dla nas zrobic?Ankieta

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro_747, 16 Maj 2008, 16:34

>Całkiem niezły pomysł.

Kot Gargamela? ale z nutką politykierskiego defetyzmu

>Tyle, że u nas zaraz straszny wrzask by się podniósł, zawiązywanie sojuszy za

>i przeciw by się zaczęło, dzikie krucjaty by ruszyły

>Nowy2, 16 Maj 2008, 19:46

Jestem pewny, że wszyscy (widzę, że oprócz ciebie) zrozumieli, ale specjalnie dla ciebie powtórzę:

>Mój jeden drobny wniosek dotyczy usuwania wpisów.

>Jeżeli wpis zostanie usunięty to powinien zostać jakiś ślad w postaci "usunięto z powodu naruszenia regulaminu". Czasem czytam jakiś wątek i głupieję, bo widzę odwołania do czegoś, czego nie ma.

Wygląda to tak, jakby odpowiadający był zaatakowany przez jakąś chorobę a nie uczestniczył w dyskusji ;-).

Przepraszam wszystkich za powtórkę, ale Kolega jakoś wyjątkowo ociężały :-(.

Jestem Europejczykiem.

Wszyscy tu są dorośli i nie ma potrzeby tłumaczenia się z moderacji

>i przestrzegania zasad. Tłumaczyć się proponuję raczej z ich naruszania.

>Pozostałe propozycje będą brane pod uwagę.

Pozostały, to sobie można w dupę wsadzić. Jak ktoś jest TCHÓRZ, to sie nie powinien barć do roboty, do jakiej się nie nadaje i do której normalnie nie dorósł emocjonalnie. I możesz mi wierzyć, albo nie, te wszystkie teraz 'uniknięte' w taki sposób sytuacje 'niemiłe' sytuacje zwalą się w pewnym momencie razem do kupy i problem będzie DUŻO większy.

jar1, 16 Maj 2008, 22:53

>Pozostały, to sobie można w dupę wsadzić /.../ w taki sposób sytuacje 'niemiłe' sytuacje zwalą się w pewnym

>momencie razem do kupy/.../

Będąc mało zorientowanym pozwolę sobie spytać -- czy to jest nowy manifest PO? Brzmi jak ostateczny pogromca PISdraków, PISdzielców w PISdu!!! Oby tak dalej!

No nie wiem, ja się tylko pytam, bo koledzy fachowo snują rozważania na temat, że tak powiem - miejsca, w którym plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Ale nie ma się czego wstydzić, w dzisiejszych czasach za zasługi na niwie postępu można nawet ministrem zostać. Czego serdecznie Kolegom życzę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.