Skocz do zawartości
IGNORED

Magazyn HI-Fi nr 2/2003 ??

filip

Rekomendowane odpowiedzi

Z "Magazynem" wszystko w porządku. Jesteśmy na etapie porządkowania materiałów i jeśli nie nastąpi jakiś kataklizm to pismo się ukaże zgodnie z planem, czyli w styczniu. Z pewnością będzie o czym poczytać!

Lc o czym ty mówisz – przyczepić się można do wielu rzeczy – ale weź pod uwagę że to praktycznie był nr zerowy. Wypadł dobrze i trzeba gratulować. Pismo ukazało się w trudnym dla branży okresie (w szczególności , żę nawet na forum chodzą pogłoski że konkurencja pada) ja mam nadzieje że gazeta wyznaczy poziom niedostępny dla innych gazetek nie tylko rodzimych. Pisałem o tym z resztą wcześniej i rażą mnie (dotyczy to całej prasy) inne aspekty dziennikarskiej roboty – np. dedykuje się kolumny AN/E do pracy z lampą SE to należało by taką konfigurację opisać lub podać dlaczego się tego nie robi. Wdałem się nawet w polemikę z jednym autorem ale ją zarzuciłem z powodu braku zrozumienia.

Jak chcesz bawić się w krytyka to napisz coś więcej uzasadnij, podyskutuj a nie walisz siekierką na oślep w najbardziej durny sposób.

Gość Piotrek608niezalog

(Konto usunięte)

Dokładnie..zgadza sie sa błedy drobne potkniecia..ale jak widze reszte pism o podobnej ( tu we wrocku nazywamy je komiksami) tematyce to flaki wywracaja sie na wierzch..

A moze w Kraju jest tylko miejsce na jedno fachowe pismo...zamiast kilku konkurujących badziewi..mam wrazenie ,ze pozostała czesc wielkiej zafajdanej Zoo-unii europejskiej bedzie nam takiego pisma zazdroscic.

Gość jozwa

(Konto usunięte)

Hienka, inzynier - brawo. To wlasnie lubie - konkret. Czasem wystarczy troche policzyc, i wychodzą śliczne rzeczy... Na przykład czy każdy tom Władcy Pierścieni (trzy tomy) powinien być trzy razy cieńszy od Hobbita Czyli Tam I Z Powrotem (wykonanego w jednym jeden kawałku). Ponieważ jednak Hobbit z kolei powienien być nieskończenie gruby, to ile to jest w takim razie nieskończoność dzielona na trzy?

Gość Piotrek608niezalog

(Konto usunięte)

Wiem!

Mam pomysł jeden z tych genialniejszych:):):):):)

Aby poszerzyć objętość styczniowego wydania należy w całosci przedrukowac post denonlovera z naszego forum pt."brak humoru na forum"...w tym momencie pismo stało by sie nie tylko poszukiwanym rarytasem przez audiofili ale i miłosników literatury o tematyce satyrycznej...coś w stylu "szpilek" albo"przebudźcie się"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.