Skocz do zawartości
IGNORED

Sekciarze z Audiostereo

Qubric

Rekomendowane odpowiedzi

qubriczku ty to juz jestes element zanikowy.Ale taki niejaki macius M.Znikł.Ale jak przeczytałem ze nieznany osobnik płci menskiej utopił sie w dole kloacznym tuczarni drobiu w sławnie -od razu pomyslałem.Nie zobacze ci ja juz macieja M.

qubriczku podobno kolodko tez jest w zaniku.Poszło mu od dołu i została tylko lysina.A balcerek akurat odwrotnie.Rostył sie .I czy to jest qubriczku sprawiedliwe?Takie SLD tez w zaniku.Hobby atakują nieznani sprawcy.Chyba idzie ARMAiGEDON.

A to jednak Atopos dobrze diagnozował, że po ograniczeniu umysłowym bezbłędnie można poznać, z którego rejonu śląska jest rozmówca :)))

Usiłujesz doświadczalnie nauczyć mnie tej sztuki - Jacch?

qubriczku jestes zafascynowany swoimi 120 cm -widze.ja mam na stałe odkurzacz.to teraz stały element zabaw i rozmów staruszków.nie przearazaj sie.Swiat nie jest w zaniku i wymysla to i owo.

>Ale przecież emerycie, jedyny armagedon, który cię dotknie będzie gdy nie zdążą ci zmienić pampersa

>na czas :)))

A Ty myślisz, że będziesz zawsze miał te trzynaście lat? Zreszta teraz młodziez zwieracze puszczaja znacznie wcześniej - sam jesteś przykładem.

mysle ze qubriczek poszedł w gorsza stronę.Permamentnie zblokowane zwieracze kieruja maśe główna i towarzyszące gazy w strone przeciwna do naturalnej.Stres qubriczku zwiazany z nawałnica obcych na hobby.

robienie syfu na jakimkolwiek forum internetowym - tutaj, na audiohobby czy na hfim - jest po prostu gowniarstwem i swiadczy o osobie to dokonującej. Qubric zauważył, że na audiohobby zeszłej nocy ktoś dokonał wielu bezsensownych wpisów - podobnie jak na audiostereo jakiś czas temu. obydwa przypadki są głupie i niepotrzebne.

Qubric - zgadzam się z Twoim postem w 100% - dalsza dyskusja jednak może niepotrzebna.

warto namierzyc userów, ktorzy robią syf na obydwu forach i wyciągnąc konsekwencje. jest to przecież możliwe.

parmezan

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.