Skocz do zawartości
IGNORED

panasonic s53 problem

xatt

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o odtwarzanie DivX. otóż subtitle muszą DOKłADNIE mieć taką samą nazwę jak plik filmu, a u mnie na płytach czasem mają inną i ich nie widzi...Da się coś z tym zrobić? Jak miałem mante prince wczytywało się napisy oddzielnie i było ok....:(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

https://www.audiostereo.pl/topic/43147-panasonic-s53-problem/

z tego co wiem to sie nie da :(, pozostaje dogranie napisow z poprawiona nazwa zgodna z nazwa pliku avi. Dodatkowo w S-53 nie skaluje divixow do pełnej wielkosci ekranu TV, pod tym wzgledem o wiele lepszy jest poprzedni model czyli S-52. Pozdrawiam

ano lipa. tez swego czasu chcialem wymienic mojego s-52 na s-53, nawet juz kupilem s-53, owszem same napisy ladniejsze (wieksze), z mozliowscia wybory tla (o ile dobrze pamietam), ale 2 dni sie pobawilem i sprzedalem, wlasnie ze wzgledu na brak plynnego zooma. Pozdrawiam

• 2 miesiące później...

>Vader

>Dodatkowo w S-53 nie skaluje divixow do pełnej wielkosci ekranu TV, pod tym wzgledem o wiele lepszy jest poprzedni model czyli S-52.

Szkoda.. bardzo szkoda..

Mając doświadczenie z s42 który skaluje divx/xvid bardzo ładnie byłem o krok od kupna S53 :-(

I znów jestem w kropce, albowiem moje DVD zakończyło żywot, coś kupic muszę.. uważałem, że 300,00 zł za Panasa S53 to bardzo dobry wybór.. więcej nie chcę dac ponieważ wkrótce pewnie dojdzie do zakupu Blu-ray.

Pozdrawiam

Pixeel

• 2 tygodnie później...

No niestety ten typ tak ma.

A swoją drogą to jestem zdziwiony jak ładnie DIVX wygląda na TV plazmowym - spodziewałem się że obraz będzie duzo gorszy.

Jeśli zadbacie o taką samą nazwę pliku SRT/TXT to nie powinno być problemu. Szczerze powiedziawszy to mniej mam DIVX-owych problemów z tym Panasem niż z poprzednim moim Szajsungiem.

Oczywiście jeśli chodzi o DIVX to tak czy owak - Manta rządzi i wymiata!!! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pixxel

jezeli szukasz taniego i dobrego dvd to pioneer dv400v. po upgrade softu masz wszystko czego potzrebujesz do odtwarzania divx. plynna regulacje wielkosci napisow, polozenie, kolor, napisy moga miec inna nazwe niz film. dvd czyta wszystko, ma hdmi jedynie malym minusem jest brak odczytu plyt multisesyjnych dvd.

pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.