Skocz do zawartości
IGNORED

Bandridge Profigold LC3536

ahaja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z tym kablem sygnałowym? Można go kupić na metry na stronie ( www.playmp3.pl ). Ma podwójny ekran i średnicę 9mm - chćiałem go użyć do toru gramofon-wzmacniacz.

Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Krzysztof

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

https://www.audiostereo.pl/topic/4327-bandridge-profigold-lc3536/

www.playmp3.pl - na tej stronie je znalazłem - jeśli ktoś z Was miał doświadczenia z ich kablami to proszę o podpowiedzi.pozdr Krzysztof

Witam. Skoro już po świętach to może ktoś mi podpowie: jakie wtyki użyć do kabla sygnałowego, który ma średnicę ok. 10mm? Czy ktoś z Was miał jakieś dośw. z tym kablem? Z góry dziękuję za wpisy.

• Redaktorzy

Bandridge miał kiedyś w ofercie również solidne wtyki, w których te ich kable generalnie się mieściły. A dlaczego nie zdecydowałaś (-łeś) się na firmowy interkonekt Bandridge Profigold? Podwojnie ekranowany, z zaciskanymi wtykami, i niedrogo. Co prawda, ma paskudna wade - wystepuje w jednej tylko dlugosci - 75 cm.

>Ahaja popatrz jeszcze tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Firmowy Profi mam jako kabel laczacy magnetofon. Szczerze mowiac taki sobie. Basisko zupelnie niezle choc rozlazle, scena moze byc ale bez zadnych rewelacji, troche wolny no i przypiaszczona gora. Posiada za to bardzo solidne i niestety ciezkie zakrecane wtyki, cos a la WBT jak masz slabe gniazd cinch z sprzecie to w ten sposob pociagajac mocniej za kabel z pewnoscia je urwiesz. Z drugieuj strony jak masz gniazdo typu odlew jak w YBA Integre [poszukuje takich !!!!!!] to mozesz na takim mocowaniu wzmacniacz za kebal przenosic [sens pomijam :)]

Polecam za to jako kabelek z metra Supra EFF I zupelnie inna bajka, u mnie gra lepiej od IXOS-a Silver Bulleta. Maja z metra w lodzkim Best Audio

Ukryta Zawartość

Cenniki na dole

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.