Skocz do zawartości
IGNORED

Co chcielibyście pod choinkę?

antos

Rekomendowane odpowiedzi

Swiety Mikolaju bylem grzeczny i pracowalem ciezko caly rok, poprosze o zestawik Rotela RB-1080, RC-1090, RCD-1070 no i moze do tego tunerek jak bys mial za duzo pieniazkow :)

=> Hienko pochwal sie nam co Ci Swiety przyniosl pod choinke ;)

Pozdrawiam

Ja już dostałem od Mikołaja Rotela RCD 1072, ale ze względu na to, że byłem bardzo ale to bardzo grzeczny prosiłbym jeszcze o jakąś siecióweczkę ekranowaną do niego...

jazz a nie zawcześnie to zacząłes gadać ludzkim głosem, to dopiero jutro Wigilia.

Ach ci młodzi, zamiast słuchac starych doświadczonych osłów myślą że wszystkie rozumy zjedli wszystko by chcieli zaraz, natychmiast itp. W dodatku wlewaja wode do koryta, oj jazz przecież to nawet małe osiołki wiedzą że wode sie leje do szaflika (żeby nie powiedzieć kubła - sorry Kubeł, ale to nic osobistego, pasuje mi do kontekstu) a do koryta idzie sieczka i otręby.

A w Brukseli pokazaliśmy że kurna nie bedzie Niemiec (i Francuz) pluł nam w twarz i dzieci nam germanił (a Francuz nie mówiąc o Belgu to jeszcze by i co gorszego takiemu dziecku zrobił, tfu).

Co do tego że sie lampy u nas sie bujają w tym te sygnalizacyjne to bardzo przepraszam ale mysle że to nic złego,sa też inne takie miejsca np. w Brighton na skrzyżowaniu High i Marlborough .

Co do naszego polskiego produktu z którego bylibysmy dumni no zaraz (rozumiem ze nie chodzi o oscypek), no dobra a co takiego ma Hiszpania czy Portugalia albo Grecja poza słońcem, plażą, winem, Gaudim, Alhambrą, flamenco, fado, winem Samos, tłuczeniem talerzy, kupą kamieni na szczycie jakiejś górki, paelią i fetą, nie mówiąc o Malcie czy Luksemburgu.

Krew polskich Jagiellonów płynie w każdej Europejskiej rodzinie królewskiej , tego chyba nie można powiedziec o np. Estończykach lub z całym szacunkiem Słoweńcach :)

No i Jolanta - nasza tajna broń.

Nie jazz, nie masz racji, mimo że dyndaja nam światła (w tym sygnalizacyjne) i nie produkujemy Ferrari Enzo a nawet czekoladek Lindt (nie mówąc o Ferrero Rocher) nie jesteśmy lokajami na brukselskim raucie gdzie konsumuje sie naszą suwerenność podlaną Strassburskim sosem i przyprawioną solą i pieprzem funduszy spójnosci, sapart etc

O rany, to tyle, pomyślę nad większa formą

Jazz wszystkiego najlepszego, wiem że nie jest ci łatwo

Rock>

Znasz sie lepiej na korycie. Przyznam, ze nie zajmowalem sie ukontentowaniem zwierzecia wrzucajac cokolwiek w drewniana wanne. Poruszasz sie po kosmosie w nieodkrytej jeszcze predkosci. Reasumujac twoj kosmiczny patrol nad Europa nie jest tak zle, a jakbys mial nieco czasu zeby tak smignac swoja polska rakieta nad Afryka, Polska wygla na pewno jeszcze lepiej w kontrascie z Gabonem. Ale nie rozpedz sie zbyt bardzo. Nawet ci z Aeroklubu Warszawskiego w swojej slowianskiej temperaturze podgrzanej doza trunku szlachetnej krwi bili rekordy ladowanl w kupie gnoju i snopku z siana. Co to za rakieta?

Wyglądam dzis przez okno, tuz po sniadaniu, przed chwilą i widzę jarzębinę, jej czerwone owoce w grudniowym słońcu, dalej lekką mgiełke nad niezamarzniętym jeziorem, zaskakująco zieloną trawę, lekko tylko przyprószoną srebrnym śniegiem, świerki . Ludzie, jest pięknie, w taki dzień jak dziś tylko karpie moga czuć sie niezadowolone (i może jazz :-) ale temu to naprawde trudno dogodzić)

Rock, widok wspanialy. Ja nie mam jarzebin. Moj klimat o tej porze to pomarancze, okolo 20ºC, ale nigdy karp. Widze cie jak odwijasz pudeleczka z blyszczacego papieru, jestes usmiechniety, zadowolony z zycia na moment. To rownie przyjemny widok. Nawet jesli chwila jest krotka.

andrea> szczrze mówiąc nie pamiętałem dokładnie ale faktycznie "piękne" chyba, albo nie, na pewno jest lepiej, dzieki za sprostowanie

Rozbłysnie juz niedługo i nad nad Olsztynem piewsza gwiazdka (tearaz chyba zapala sie koło Niżnego Nowgorodu). Andrea - Zdrowych i Wesołych...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.