Skocz do zawartości
IGNORED

chwila prawdy część 5 WARTO PRZECZYTAĆ

Gość pora się przedstawić

Rekomendowane odpowiedzi

Tu akurat pudło. Najbliżej to rodzina mojej mamy mieszkała przed wojną pod Wilnem. No i jeszcze ojciec urodził się w Brześciu nad Bugiem, ale to przypadkiem tak wyszło.

Ale może znasz Zoltara z Hajnówki?

Niestety nie. Mieszkałem w niej od urodzenia przez 13 lat, a potem wylądowałem, gdzie jestem :-)))

Jakby tak dokładnie popatrzeć, to chyba parę osób z tego regionu, przewinęło się na forum ?

Panowie co wy .....

Ja to juz troche rozmawialem z Panem Darkiem Kulesza z Q-Audio

Ten Pan nie ma kompa, i nic nie umie na nim robic !!!

Nawet nakrecalem go na jakies WWW itd

... mowi ze starci za duzo czasu zeby sie tego nauczyc,

bo nic z tego nie kuma

... teraz zajmuje sie malym brzdacem, ktorego donosnie

slychac jak sie rozmawia przez telefon

Co tak sie uwaliliscie kolesia.

Mam od niego sprzet i kupie nastepny !!!

Gość gluchy luki

(Konto usunięte)

oj oj! Trafilem na zacietych przeciwnikow :) Czy sluch audiofilski jest lepszy czy gorszy od muzycznego? A czy to taka przyjemnosc slyszec,ze skrzypek w drugim rzedzie ma dzis zly dzien, albo 4-ty tranzystor od strony wejscia jest troszke zle spolaryzowany ? po prostu wyrazam tutaj swoja radosc z nie posiadania audiofilskiego sluchu co uwalnia mnie od testowania/zdobywania/kupowania markowego sprzetu za ciezkie pieniadze - a za zaoszczedzone fundusze kupuje ogromne ilosci wina Campus (i kaszane z gazety jako zagryche). Niech zyje gramofon! Pozdrawiam

jakich przeciwników??? ludzie cos ostatnio za duzo rozumują w kategoriach "przeciwników" "wygranych/przegranych". ehhh życie...

serdecznie Ci dziekujemy za ten manifest. Na pewno wpłynie w jakis sposób na naszą opinie o kategorii społezeństwa, dla których jakość dzwięku ma niepriorytetowe znaczenie. Dla mnie osobiscie było to druzgocące doświadczenie....

tymczesem zachecam do wygodnego usadowienia sie w swoim fotelikuu, zrobienia sobie ciepłego kakałka i odwiedzenia innych forów w których mozna podyskutowac na nurtujace cie problemy.

zacznij juz dzis!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest inny. Ja osobiście słyszę tylko dwa pierwsze tranzystory, trzeci i dalsze już nie bardzo ;-). Miło nam, że się cieszysz, choć nie jesteśmy pewni czy jest z czego. Mam nadzieję że wino jest czerwone.

Gość gluchy luki

(Konto usunięte)

hej, wyluzujcie troche, nie powiedzialem, ze audiofile to debile...

choc widze,ze od samego poczatku nie jestem tu mile widziany - czy mam to rozumiec jako pogarde dla kogos kto nie docenia,ze wzmacniacz ma thd < 0.001% :) ?

W kazdym razie, nie zaklocam juz wiecej Szanownego Forum swoja kakofonia

Zycze dobrego odsluchu

• Redaktorzy

Zaniepokoiles mnie. Czy jesli mam w generalnie dupie THD mojego wzmacniacza (a mam), to znaczy ze ze musze sluchac popiardywania kompa? Mam tam sblive platinum, ale przeciez tego nie projektowano do sluchania muzyki, na mily bog!

• Redaktorzy

Zaraz zaraz, dopiero teraz sie zorientowalem. Co to znaczy, ze masz bezposrednio podpiete BW 602 do SBAwe? To sie przeciez nie da.

Za późno, Józwa, juz go nie wywołasz. Zasłuchał się w MUZYKĘ.

Nawiasem mówiąc koniecznie muszę wypróbować jego patent i podpiąć moje Elaki do peceta. A nuż ukryła się tam potężna końcówka mocy? ;)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.