Skocz do zawartości
IGNORED

Kiła powie co myśli

Gość Kiła

Rekomendowane odpowiedzi

Co tam z tym poziomem było ?

A, "po prostu" piszemy osobno ; )) Najlepiej nie powtarzać co chwila tego samego słowa kilka razy pod rząd. Literówki - mała rzecz, zdarzają się dość często i chyba wszystkim. (Olewam, ale walczę ; ))

Gratuluję Kile poziomu oglądanych programów, w rodzaju "Usterka" (wieeelce pouczające i niezwykle kształcące oraz rozwijające, dające wiarę w siłę DIY, a nie tzw. fachowców. Prawie jak kiedyś "SONDA", no nie ?). To wręcz/wprost wyżyny intelektualne, wiec ni edla wszystkich.

W społeczeństwie jest najwięcej średniaków, mniej geniuszy i debilów. Trzeba to zaakceptować. Reszta należy do nas...

Życzę wysokiego poziomu i wesołych świąt.

Pozdr.

KoRnik też powie co myśli.

&@#_$#">/[]#$|(@|_&*+|(]'>/+$^+#)+$+###!!!!!

No i to by było na tyle.

Kiła -> Już Ci lepiej? Wiesz co, w moim typie jesteś normalnie. Krótko, rzeczowo i kulturalnie. Świecisz przykładem chłopie, oj żebyśmy wszyscy tutaj tacy byli... wspaniale by se było. Aha - jak nie chcesz to nie zaglądaj na forum. Sorry, że Ci krzywdę taką robimy swoimi debilnymi wpisami. Naprawdę mi przykro, poprawię się po świętach. I nie próbuj się zniżać, bo może nie wyjść. Wogle może nie wyjść:-)

andrea29 -> Ja bym jednak nie porównywał Sondy do Usterki. Większość dzisiejszych programów nie tylko naszej telewizji zeszła na psy, ale Panów Kurka i Kamińskiego zawsze ceniłem i z wielkim zainteresowaniem oglądałem ich program. Gdyby tacy ludzie pracowali dziś w telewizji w jej radzie programowej to miała by ona walor edukacyjny, a tak to co tania rozrywka w stylu Big Broder itp. Ładne wzorce dla przyszłych pokoleń.

Nie ładnie postąpiłeś andrea29 używając takiego porównania w stosunku do bądź co bądź nie żyjących już ludzi :(

Drogi Kila...Masz troche racji, ale niepotrzebnie sie az tak oburzasz. Nalezy pamietac, ze to forum, zreszta podobnie jak ich wiekszosc, nalezy traktowac pol zartem, pol serio. Moja partycypacja to polaskotanie kilku tzw z ang wtb po ich kompleksach. Uwierz mi, ze oni sa fajni. Sa latwi, szybko wpadaja w histerie podkreslajac w przyspieszeniu swojego gniewu wlasna nieswiadomosc tematu, lub co jest juz innym tematem aczkolwiek rownie zabawnym brakiem srodkow finansowych. Kila, Polska jest biednym zarowno ekonomicznie jak i intelektualnie krajem. Nie spodziewaj sie tutaj wspanialych, wyrafinowanych systemow w estetycznych wnetrzach. Tacy ludzie sa w kraju w malych ilosciach i co wazniejsze nie sa uczestnikami tego forum. Nie znajdziesz tutaj tez specjalistow. Czasem moze trafi sie cos godnego kilku minut, ale to wszystko. Natomiast jest tutaj sporo stolicowego blefu, tych "kreatywnych" i kilku szczerych lecz ubogich. Co nie oznacza, ze nie mozna sie dobrze pobawic.

Piterski, naprawdę nie wyczułeś ironii tego zestawienia/porównania ? Jeśli tak to nie mam Ci nic do powiedzenia (oprócz życzeń świątecznych).

Jest dokładnie odwrotnie niż zinterpretowałeś mój wpis.

Sondę oceniałem b.db. Obecnie mamy wbród debilnych programów tv "dla mas" , raczej chyba należałoby powiedzieć "społeczenstwa" i to na wszystkich prawie kanałach TVP. Tak nas (społeczeństwo) się teraz kształtuje, albo ... ocenia. No coment. Sam prawie nie oglądam tv. (Jestem zdrowszy.) Raczej trudno jest liczyć, że może/gdzieś/coś się zmieni (oprócz kolejnej wymiany ekipy u władzy i tv). A mnie taka "lepperiada" powiewa.

Na szczęście nie wszyscy są ich odbiorcami i dobrze.

Wziąłeś porównanie na serio, a ja chwały, uznania twórcom Sondy, nie ujmuję, ani im nie uwłaczam dając dowód pamięci tego co było naprawdę świetne, a czego już nie ma. (Starczy sarkazm pod wpływem oceny bieżącej sytuacji w kraju robi swoje.) Wystarczy być optymistą (bo to jedynie słuszne, modne i tak wypada) i robić dobrze swoje. Takie są wymagania.

Nie widzę już takiego poziomu ani takich duetów, tylko w większości reklamy i debilne programy dla mas. (Może za wyjątkiem Discovery - jednak można ; ))

M.in. dlatego WOLĘ audio.

Nauczyłem się, nie dolewać nikomu na siłę oleju do głowy. Tym bardziej, kiedy nic z tego nie mam i nikt mi za to nie płaci. Niech świat się toczy jak chce - i tak mam na to g...y wpływ. Wolę się skupić na swoim życiu (tym bardziej, że najbliższe 5-10 lat w Polsce chyba nie da mi powodów do lepszego samopoczucia, no ale to moje prywatne zdanie) i np. na audio (ale zainteresowań mam więcej ; ))

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

ojojoj - dawno mnie nie było a tu proszę - zabawa na całego. Jazz - daj żyć innym i postaraj się lepiej konstruować wypowiedzi, bo Twoje zdanie "Nalezy pamietac, ze to forum, zreszta podobnie jak ich wiekszosc, nalezy traktowac pol zartem, pol serio" jest równie koślawe jak zdanie ze szkolnego zeszytu jakiegoś debila. jak nie potrafisz skonstruować zdania podrrzędnie złożonego w prosty i czytelny sposób, to pisz raczej krótkimi zdaniami prostymi, w którym każde bedzie miało swój podmiot. Przecież Cię na to stać...

Parm, ja cie laskocze za uchem. Kawalkiem kabla. Wiem, oczywiscie ze wiem. Ty klocku. Lubie cie podkrecac, fajnie sie grzejesz. Parm, hiena ty tez, przyslijcie mi zdjecia swoich "audifilskich" wnetrz. Z gory dziekuje.

jazz, strasznie lubię jak jesteś taki szczery. bawi mnie twój patriarchalny mentorski ton. widać nie tylko techniczne wykształcenie ale i społeczno-psychologiczne obserwacje. brawo. i nie nakręcaj się tak, bo złość piękności szkodzi. i która panna wtedy będzie cie chciała...

pokaż twarz, chyba, że jesteś zbyt nieśmiały... jeżeli dołączysz do tego wątku swoje zdjęcie to daje ci słowo, że ja dołącze zdjęcie swojego pokoju odsłuchowego. i ty będziesz mógł wyciągnąć wnioski o mnie na podstawie zdjęcia mojego pokoju a ja o tobie na podstawie zdjęcia twojej twarzy.

Parm, parm, zaczynam miec podejrzenia. Najpierw mamy "zlosc szkodzi pieknu", teraz mnie prosisz o moje zdjecie w infantylnym szantazu. Stary, zachowuj sie jak mezczyzna do cholery! Za chwile pomysle, ze faktycznie jestes "kreatywnym dyrektorem" w agencji reklamowej znanej z innej orientacji niz ta, ktora sledze piekno. Kobiece parm, nie to meskie, w ktore sie zanurzasz w swoim bukiecie szantazu! Parm, ale ty ze mna nie flirtujesz??!!

=> wszyscy, a niektórzy szczególnie (choć i tak ich nie zmienie)

wpadłem na chwile i już wychodze - z obrzydzeniem... ten wątek śmierdzi i dzieje się tak niezależnie od tego czy inne wątki pojawiąjące się ostatnio są ciekawe czy też nie...

prawda leży jak zwykle po środku, jednakże sposoby jej dochodzenia przez kilku forumowiczów, głównie niezalogowanych, są na żenującym poziomie... żegnam ten wątek, ide współtworzyć bardziej wartościowe tematy...

jazz, zdradź mi - po co wszedłeś na to forum? bo widzę dwie możliwości:

1. żeby oświecić nas wszystkich i pokazać intetelektualną i materialną przepaść jaka dzieli cię od nas.

2. dla rozrywki - by odreagować od stresu, od tych wszystkich polish jokes, od codziennych żartów i złośliwości na twoj temat...

a może jest jakaś "trzecia droga", może wbrew logice klasycznej "tertium datur" - o przepraszam - nie uczyłeś się łaciny, zapomniałem...

i nie "złość szkodzi pięknu" tylko złość piękności szkodzi... taka gra słów bez zabarwienia erotycznego. no ale musiałbyś lepiej znac polski, żeby to zrozumieć.

proste pytanie: "po co", ale widać lubisz odpowiadać pytaniem na pytanie - to rzeczywiście strasznie męskie. albo nie możesz się skupić na odpowiedzi, bo nie wziąłeś tablek i masz gonitwę myśli?

Co jest z tobą, chłopie - wychowywała cie matka i ciocia i z tego powodu w każdym widzisz pedała? weź szklankę wody i odpowiedź na proste pytanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.