Skocz do zawartości
IGNORED

Kiła powie co myśli

Gość Kiła

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kiła

(Konto usunięte)

Tak więc stało się... zaczęli sie kółcić. Jednak nie myliłem się w tym, co napisałem na początku. Sytuacja się powtórzyła tz. jeden mnie skrytykował a inni poszli w jego slady. Zero słów od siebie! Żenada :( I tak jest w każdym temacie

Jestem calkowicie przeciwko zadawaniu bolu, ale ten watek jest tak laskoczacy, tak smieszny w swoistym humorze potkniec na pozor wydawaloby sie doroslych facetow, ze tez prosze o pozostawienie go w swojej formie i miejscu. Nieudolnosc tych dziewczynek jest wrecz czarujaca. Mialem coprawda nadzieje na zdjecia wnetrz odsluchowych...kto wie? Moze byloby i pikantniej?

czy to Forum, czy Parlament.........

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Kiła wyraziłeś swoją opinię i masz do tego święte prawo. Jednak jej forma i treść jest trudna do zaakceptowania z wielu powodów. Wymienię tylko najważniejszy. Prezentując w taki sposób swoje stanowisko osiągniesz tylko polaryzację opinii i nic więcej. Trudno mi sobie wyobrazić byś nie zdawał sobie z tego sprawę. Jeśli rzeczywiście leży Ci na sercu dobro tego forum to prosze bardzo bierz w nim udział (lepiej pod mniej kontrowersyjnym nickiem) i prezentuj swoje opinie w łagodnieszy sposób. Jestem pewien że prezentując konsekwentnie swoje stanowisko, namawiając ludzi do konkretmych zachowań osiągniesz znacznie więcej. A tak, proszę, już Cię nikt tu nie lubi :-) a na dodatek większość uczestników forum odebrała to jako personalny atak na siebie. Większość ludzi komunikując się z innymi zwraca uwagę tylko na formę zachowywaną przez drugą stronę jednocześnie lekceważąc określone zasady we własnych wypowiedziach. Sztuka komunikacji to także umiejętnośc formułowania przekazu w odpowiedni sposób (zrozumiały i AKCEPTOWANY przez drugą stronę).

Jeśli zaś chodzi o wątki poboczne pojawiające się na tym forum to sam od dawna uważam że panaceum na to jest utworzenie jeszcze jednej zakładki dla dyskusji o duperelach. Jesteśmy grupą znajomych, czasami wręcz przyjaciół i takie dyskusje towarzyskie zawsze będą się pojawiać na tym forum. Jest tylko kwestia nadania im odpowiedniej formy i znalezienia miejsca. Howgh!

EOD i Pozdrowienia

PS troy... masz rację w kwesti piszących i czytających

lolo - oddaję głos na Ciebie - na głos rozsądku i kultury

a pozostałym uczestnikom FORUM życzę wesołych Świąt i niech sprzęt przemówi jak nigdy

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Hello lolo,

Lolo jestes tez fajny. Lolo, ja jego lubie. Pomimo barwnych i zdecydowanych roznic opinii i osobowosci forumowiczow, lubie was wszystkich. Ale czy nie sadzisz moj drogi lolo, ze uzywanie form wrecz rozkazujacych, lub bezposrednie sugerowanie zachowan zakrawa nie tylko na arogancje, ale tez na chlopieca dyktature podkreslajac slabosc i nietolerancje? Lolo, nie napisze ci zebys byl adwokatem wolnego slowa, ale napisze, ze wolnosc slowa jest wspanialym mechanizmem. Kwestia formy, ktora tak wspaniale obnaza. Oj stary, stary....

wogóle nie zaglądałem do tego wątku bo dziwnie mnie nie interesowało co myśli kiła. Gdyby tytuł brzmiał "Kiła i jazz synergia dwóch zer" ooo to co innego albo "Kiła i okolice - dramatyczne wyznania ręcznika z damskiej łaźni" ostatecznie "Kiłą i pracą ludzie się bogacą - wspomnienia wenerologa z przychodni związku zawodowego pracowników hotelowych" to co innego.

Panowie forumowicze naprawdę, dajcie spokój, nawet kiła ma prawo do szczęścia , szczególnie w święta.

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT KIŁO (z akcentem na zdrowych)

Rock, you must be a fan of mine. Tell me rock, you are an old, bold fart, how could anyone in this world find you interesting when all you can do is have a stupid smile, cell phone at hand and a fat belly? Pal, get a life. You don't bloom with a hint of fascination.

Zgodzę się szczególnie jeśli chodzi o kwestię nadętości i gburowatości niektórych forumowiczów. Sam zostałem niedawno ofukany przez jakiegoś padlinożercę i było delikatnie mówiąc niegrzeczne - wiecej życzliwości na co dzień. Pozdrawiam

Przepraszam, nie wiem czy to o mnie chodzi, ale poczulem sie poniekad wywolany do tablicy.

Jednak mimo, ze hieny moze, to podrobki nie sa padlinozercami a i "ofukac" nie wiem co to znaczy.

Not only are you somewhat of of an intellectual blob and a social bore, you are a cheap snob. You sport an English screen name, but you are incapable of using the language the way it was intended. " I am not a fan of yours, you are just a fun to me, that's it" - hahaha. OK, you rock, you cegla, come back soon, I am having somewhat of a good time toying with your vacant head.

->co do podróbek to mam o nich swoje zdanie (bez urazy), jesli zaś chodzi o ofukanie to gwoli przypomnienia zapraszam tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ta podrobka jest zartobliwa wiec...

Odnosnie tamtego tematu to gdybys od razu napisal to, co podkresliles w nastepnym wpisie, mojego by nie bylo. Czytajac forum powinienes o tym wiedziec. Pytania "czy znacie", "czy slyszeliscie" itd powtarzaja sie ciagle i same w sobie nie zachecaja do konskruktywnych odpowiedzi.

Mam propozycje, przejrzyj archiwum forum pod kontem: pierwszy wpis a udzielone odpowiedzi. Moze cos zauwazysz.

Gość slingerland

(Konto usunięte)

Jeśli znacie angielski,wejdżcie na Forum Hi Fi Choice, dżentelmeni po wejściu kmiota ze słowem "fuck" mówią " pebkam" (problem istnieje między klawiaturą a monitorem), a u nas ? Wiocha !!!

Gość kamon->hiena

(Konto usunięte)

Rozumujac w ten sposob zawsze znajdzie sie ktos, dla kogo moje pytanie bedzie za malo "konstruktywne". Archiwum przejzalem i co nie co znalazlem. Ok PAX. Nastepnym razem powinno byc lepiej :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.