Skocz do zawartości
IGNORED

Odwaga H.Lis w obronie legendy NSZZ S.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Ten wklejki są tak bezsensowne i nie na temat jak wasze wpisy.

Nowy2 i Dudivan

Holocaust był efektem nagonki antysemickiej i zdjęcia nawiązują do linku o psychicznym rabinie.

I właśnie twoja reakcja jednoznacznie wskazuje że jesteś Żydem.

Oni tak reagują: ktoś przyłapie Żyda na machlojce albo na bestialstwie, jak rzeczonego rabina a tu oni nagle w krzyk: NIE RUSZ MNIE!!! JA DZIECKO HOLOKAUSTU (w domyśle - święta krowa, specjalnie traktowana)!!!

Albo coś w tym guście.

>władza

reakcja wskazuje na ostrego pieniacza, tylko biedak nie zauważył, że pierwszy post to odsyłacz do izraelskiej gazety >The Jerusalem Post< (w Izraelu, tak jak w Polsce nie ma osławionego monitoringu i kolejny konkubent katował dzieci). Jak nie rozbierasz, to przeczytaj drugiego linka.

Pytanie retoryczne: czy goj dający linka do artykułu z internetowego wydania izraelskiej gazety staje się antysemitą?

Zadziwiające wyniki sondy w audycji K. Strzyczkowskiego w "Trójce" (przed chwilą się zakończyła).

Na pytanie "Czy chcemy poznać prawdę o życiu Lecha Wałesy" 40% odpowiedziało ŻE NIE CHCE POZNAĆ PRAWDY!!!

Uważam że z takimi ludźmi demokracja nie ma żadnego sensu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja z wami nie polemizuję tylko pokazuję konsekwencję podobnej do waszej postawy.Do zrozumienia potrzeba wrażliwości człowiek świadomego swoich błędów.

Ten wpis nie jest łopatologiczny i nie liczę na wasze zrozumienie.

To taka sama "konsekwencja" jak ta, że danie klapsa prowadzi w sposób nieunikniony do zakatowania na smierś.

Albo moja historyjka obrazkowa z kominem na końcu. :D

##############

M A R W A K U Ć !!!

##############

CO ZA FASZYSTOWSKA ŚWINIA WYMAZAŁA CICHACZEM MÓJ WPIS o tym, że jak się Żyda przyłapie w supermarkecie na kradzieży szynki, to on krzyczy "Nie rusz mnie, jam dziecko holokaustu!!!"???

COOOO ???

dudivan, 11 Cze 2008, 13:15

>jak się Żyda przyłapie w supermarkecie na kradzieży szynki, to on krzyczy

>"Nie rusz mnie, jam dziecko holokaustu!!!"???

rzeczony jest lepszy od wzmiankowanego Żyda, bo krzyczy zdecydowanie grubo przed i to nie na winnego, tylko na podającego linka do nieomylnej z definicji filosemickiej TJP

Wladz, masz jakąś turpistyczną skłonność do wklejania obrzydliwych obrazów: a to Żydów a to szczurów...

Idź lepiej powklejać gołe baby do sławnego wątku.

taki klimat zapodałeś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz problemy z wyborem zawodu? Nie wiesz co masz robić?

Przyjdź, a znajdziesz u nas wiele atrakcyjnych ofert pracy.

Nasi specjaliści pomogą ci bezboleśnie pokonać kolejne etapy rekrutacji i napiszą za ciebie CV, list motywacyjny, nauczą cię jak zachowywać się podczas rozmowy kwalifikacyjnej i jak przekonać pracodawcę, że jesteś jedynym i właściwym kandydatem do objęcia oferowanego stanowiska.

Pracodawcom pomagamy w dotarciu do najlepszych kandydatów, umożliwiamy publikowanie ofert pracy, przeglądanie bazy z CV oraz prowadzenie kampanii wizerunkowych.

Przyjdź do nas, a upragniony telefon z assessment centre na pewno zadzwoni z oczekiwaną informacją o zatrudnieniu.

Tylko u nas możesz znaleźć zatrudnienie w tak ciekawych zawodach jak: eksterminator, deratyzator, dezynsektor, dezynfektor i hydrofor!!!

Nowy2, 11 Cze 2008, 15:33

>Masz problemy z wyborem zawodu? Nie wiesz co masz robić?

Masz dwie lewe ręce? D.J. Maciar zrobi z ciebie fachofca w 17 dni!

Jestem Europejczykiem.

Jak nic, to ciagle ta sama żydokomuna... Ale mi alternatywa... Na Madagaskar ! ciućmoki !

"Kwasniewski-Stoltzman, Kaczynski-Kalkstein" z

Ukryta Zawartość

post-644-100001531 1213195289_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polonica.net to strona sporządzona przez samych Żydów w ramach akcji "łapaj złodzieja" (wiadomo o co chodzi: goniony przez pogoń ulicami złodziej sam krzyczy wskazując ręką przed siebie "Łapaj złodzieja!" wprowadzając zamieszanie i przy okazji zabezpieczając sobie trasę ucieczki od przodu).

Wartość tej strony jest taka sama jak wydawnictw Leszka Bubla*, który o pochodzenia oskarżył już Rydzyka, ba, nawet samego Jana Pawła II!

* N.b. agent bezpieki.

>Wartość tej strony jest taka sama jak wydawnictw Leszka Bubla*, który o pochodzenia oskarżył już

>Rydzyka, ba, nawet samego Jana Pawła II!

>

>* N.b. agent bezpieki.

To zupełnie zwyczajna sbecka metoda - odwrócić uwagą i zrzucić na Żydów. To samo co niektórzy tu robią ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.