Skocz do zawartości
IGNORED

Kryptoreklama i kolesiostwo

dave37

Rekomendowane odpowiedzi

annawroc, 8 Lip 2008, 22:12

>>Ale co zrobić jak pod jednym nickiem jest więcej osób niż jeden klikający?!

>

>i jeszcze, czy regulamin tego zabrania?

Wyluzujcie... i w kwestii regulaminu powiedzcie lepiej jaką metodą wybierzemy metodę głosowania ;)

annawroc:

>teraz na topie są chińskie lampowce, które graja tylo po tuningu (wiadomo u kogo)

Nie jesteś na czasie! Chińskie wzmacniacze odchodzą już w przeszłość, zwalniając miejsce na warsztacie dla nowej koncepcji na hi-end za grosze. Całkiem zresztą ciekawej.

Swoją drogą, oferta bardzo ładnie się rozszerza - od "tuningów kolumn", przez chińskie wzmacniacze, do obecnej (też chińskiej) rewelacji. W przyszłym roku czas na jakiś magiczny transport, i będzie można złożyć kompletny system ;)

A co mi tam, podpowiem kilka koncepcji:

- tani discman lub CD-ROM + oczywiście tuning,

- wyjście cyfrowe dokładane do odwarzacza przenośnego, np. ipoda,

- tuning kart dźwiękowych ze SPDIF-out (zegar, krótsza ścieżka sygnału itp),

- ewentualnie "powrót do przeszłości, czyli odkurzamy stare Marantze" ;)))

annawroc, 8 Lip 2008, 22:26

>może paszczowo?

>luz to jedno, a skurwyństwo- drugie

Wicie, rozumicie. Jeśli chodzi o "odgłos paszczą" to pomyłka. To w konkursie, nie w regulaminie chodziło o "odgłos paszczą".

prywatne utarczki..Audiostereo

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Dziwie sie ze ludzie kupuja Chinski plastikowy chłam i dają zarobic idiotom którzy twierdza ze wymienią pare elementow i juz jest zupełnie inne urzadzenie.W Chinskim lampowcu wszystko jest do wymiany oprocz obudowy ,ktora czesto kusi.Śmiecie typu Music Angel Yaqin Dussum i inne dziadostwo typu Mingda to sprzet dla naiwnych... Dziwie sie idiotom którzy kupuja to badziewie i daja kupe kasy myślac ze zrobili niezły interes.Typowy sprzet "nie dla idiotow" wlasnie dla idiotów.A pózniej widac na odsprzedazach za 1/3 ceny to Chinskie dziadostwo bo cudowny wzmacniacz okazał sie już nie tak cudowny...W tych marnych wzmacniaczach nawet lampy sa z odrzutu ,nie mowiac juz o zadnej powtarzalnosci brzmienia kazdego egzemplarza.Jesli Mc Gyver to taka złota raczka to jego poziom jest na poziomie zgniłej szopy w której próboje z taniego dziadostwa zrobic mniejsze dziadostwo i mydli ludziom oczy...Dziwie ze człowiek który niby zna sie na sprzecie i na elektronice upadł tak nisko i zajmuje sie tanimi Chinskimi smieciami.Ale pewnie taki jego poziom jak sprzet którym sie zajmuje,TOTALNA PORAŻKA !!!

• Redaktorzy

Cztery lata na forum, 19 wpisów, ale bardzo sprecyzowane poglądy. Cóż... Młode toto, płoche. Jak pożyje dłużej samo się dowie, że stosowanie pojęć "wszystko" i "zawsze" rzadko daje się usprawiedliwić faktami.

A ja skomentuję.

Tranzystorek, masz zaproszenie do mnie na odsłuch porównawczy Twoich klocków z moim chińskim badziewiem: wzmacniaczem Music Angel i chińskim, nieprzyzwoicie tanim DACem. Jestem spokojny o wynik porównania, a Ty się czegoś nauczysz.

Sorry chłopie ale te smiecie juz słyszałem i nie bede sie ponizał...Rób naiwnym swoje tuningi,a ja i tak swoje wiem ze rasowym audiofilskim klockom nie dorowna taniocha z garazu za pare złotych.Dobry sprzet kosztuje i jakby tanim kosztem mozna było zmienic dziadostwo w Hi-end to pewnie wiele firm by juz nie istniało.Niech naiwni wierza w Twoje bzdury...Moje klocki nie trzeba juz poprawiac bo nie grzebali w nich domorośli artysci ktorym sie wydaje ze zjedli wszyskie rozumy majac kilka nickow na forum i nabijajac innych w butelke ...Kłaniam sie nisko głuchym lub przygłuchawym którzy wierza w Twoje bzdury....Pewnie masz premie na chinski ryz...bo przepraszam ale Chiczyk ktorego zarobek siega 2 usd /h ma w dupie jakosc i powtarzalnosc wykonania.Byłem w paru Chimskich fabrykach i wizdailem z czego sie robi wzmacniacze.SĄ TO NAJTANSZE I NAJGORSZE ELEMENTY JAKIE ISTNIEJA A SPZET JEST ROBIONY NA ZASADZIE MAŁPKI CZYLI DZIAŁA,ALBO NIEDZIAŁA-WTEDY DO KOSZA.O swoje klocki jestem spokojny, a zółtki niech sobie robią swoje badziewie.Nie bede sie ponizał.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

tranzystorek

8 Lip 2008, 23:16

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1254 / 19 / 6

Dziwie sie ze ludzie kupuja Chinski plastikowy chłam i dają zarobic idiotom którzy twierdza ze wymienią pare elementow i juz jest zupełnie inne urzadzenie.W Chinskim lampowcu wszystko jest do wymiany oprocz obudowy ,ktora czesto kusi.Śmiecie typu Music Angel Yaqin Dussum i inne dziadostwo typu Mingda to sprzet dla naiwnych... Dziwie sie idiotom którzy kupuja to badziewie i daja kupe kasy myślac ze zrobili niezły interes.Typowy sprzet "nie dla idiotow" wlasnie dla idiotów.A pózniej widac na odsprzedazach za 1/3 ceny to Chinskie dziadostwo bo cudowny wzmacniacz okazał sie już nie tak cudowny...W tych marnych wzmacniaczach nawet lampy sa z odrzutu ,nie mowiac juz o zadnej powtarzalnosci brzmienia kazdego egzemplarza.Jesli Mc Gyver to taka złota raczka to jego poziom jest na poziomie zgniłej szopy w której próboje z taniego dziadostwa zrobic mniejsze dziadostwo i mydli ludziom oczy...Dziwie ze człowiek który niby zna sie na sprzecie i na elektronice upadł tak nisko i zajmuje sie tanimi Chinskimi smieciami.Ale pewnie taki jego poziom jak sprzet którym sie zajmuje,TOTALNA PORAŻKA !!!

Typowe pieprzenie gluchego.... Chyba ze ma w tym jakis interes. Znajac zycie kolejny klon.

Prawdę mówiąc nigdy nie widziałem na allegro ani Music Angela, ani Yaqina, ani innego chińskiego lampowca sprzedawanego za 1/3 ceny zakupu. Za tyle to sam bym chętnie kupił ze cztery sztuki.

Ale niestety, jak dotąd wszystkie jakie widziałem były sprzedawane z doliczonym do ceny zakupu solidnym zyskiem. I znajdują nabywców.

Gość rochu

(Konto usunięte)

tranzystorek>

Abstrahując od twoich tez tu wygłoszonych.

Czy Ty w ogóle słuchałeś tego Amplifona o którym piszesz w recenzjach?

Powiedz tak szczerze.

Pytam, bo z Wt40 mieszkałem w jednym domu przez prawie 3 lata i gruntownie poznałem ten wzmak, a Twój opis brzmienia tego wzmaka w recenzji jest chyba cos nie teges.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.