Skocz do zawartości
IGNORED

Kraków - akcja na rzecz Ojca Założyciela

gagacek

Rekomendowane odpowiedzi

Pełny tytuł: Spotkanie w Krakowie - pomoc dla Ojca Założyciela

Witajcie,

Szanowny Ojcze Nadredaktorze - racz nie usuwać wątku, ponieważ dotyczy on sprawy wcale nie błahej, bardzo ważnej z punktu widzenia krakowskiego środowiska audiofilskiego!

Czyli pokrótce - ustanowienie ściapy na samochód dla Kolegi Członka Ojca Założyciela.

Pokrótce do rzeczy. Dnia wczorajszego spotkaliśmy się tradycyjnie u rocha (szanowny gospodarzu, wielkie dzięki za gościnę) ale w czasie jego trwania każdy z nas odczuwał bliżej niesprecyzowany niedosyt. Jednym słowem coś wisiało w powietrzu. Czyżby sprzęt odmawiał posłuszeństwa, albo rozmowy nie kleiły się? Nie, nic z tych rzeczy. Nie znaliśmy przyczyny, dopóki w powietrzu nie padło pytanie: A gdzie nasz Ojciec Założyciel?!

W jednej chwili wszystko stało sie jasne. To był silny emocjonalny brak naszego kolegi.

Z wybitnie egoistycznych pobudek nikt nie zwrócił uwagi na nieśmiały, niemal błagalny wpis discomaniac71 bąkający coś o podwiezieniu na miejsce....

Stwierdziliśmy: TAK NIE MOŻE BYĆ!!!

Co to za stowarzyszenie, jaka jest jego siła, jeśli Szacowny Członek-Ojciec Założyciel nie może dojechać na miejsce spotkania?

Rada w rade postanowiliśmy ustanowić coś w rodzaju nieformalnej(?) akcji non-profit, której celem byłaby składka na godziwy samochód dla naszego Kolegi Członka Ojca Założyciela. Formalne, prawne szczegóły pozwolę sobie złożyć na ręce rocha który nas wszystkich z oczywistych względów aspektami prawnymi rozkłada na łopatki. Ja osobiście zobowiązuję sie do wpłaty 100zł i oczekuję pozytywnej reakcji Kolegów, moge takze wyszukać odpowiedni pojazd i sprawdzić kompleksowo jego stan techniczny. Wszelakie jego dalsze losy, wraz z opieką nad jego stanem technicznym będą już zależne wyłącznie od jego nowego właściciela.

No i co Wy na to?! Bardzo proszę o pomoc. Ponieważ w dzisiejszych czasach w oczach przeciętnego użytkownika ranga samochodu spadła z synonimu luksusu do klasy urządzenia pozwalającego swobodnie przemieszczać sie z punktu A do ponktu B, nie będzie to wcale duży wydatek, a cała akcja powinna zakończyć się szybko.

No i już zawsze w pełnym składzie będziemy mogli przystąpić do odsłuchów.

Drodzy forumowicze - pomóżcie!

gagacek

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Hmm, a czemu nie?

Liczę że Koledzy z Krakowa wspomogą inicjatywe Gagacka bo jest tego warta.

Moglibyśmy urządzać czesciej odsłuchy.

Ja się przyłączam do akcji i także deklaruje wpłatę 100 zł.

Kto się zajmie finansami?

Zwracam uwagę że to nie jest dowcip, to jest jak najbardziej realna i celowa akcja. Gdybym np. ja nie miał środka transportu a zależałoby mi na spotkaniu osobiście zrobiłbym wszystko, aby nie narzucać sie kolegom, ewentualnie poprosiłbym o podwiezienie z Balic. Ale to już oczywiście kwestia osobistych preferencji. W wielu sytuacjach samochód w kontaktach osobistych jest wręcz niezbędny i o to tutaj się rozbiega.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

gagacek

20 Lip 2008, 11:53

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 689 / 2142 / 0

Zwracam uwagę że to nie jest dowcip, to jest jak najbardziej realna i celowa akcja. Gdybym np. ja nie miał środka transportu a zależałoby mi na spotkaniu osobiście zrobiłbym wszystko, aby nie narzucać sie kolegom, ewentualnie poprosiłbym o podwiezienie z Balic. Ale to już oczywiście kwestia osobistych preferencji. W wielu sytuacjach samochód w kontaktach osobistych jest wręcz niezbędny i o to tutaj się rozbiega.

Janusz wybacz ale to jak ja docieram na spotkania to NIE JEST ZUPELNIE TWOJA SPRAWA. Watek jest zenujacy i bardzo zle swiadczy o Tobie jako o czlowieku. To ze mam obloznie chorego ojca i inne problemy to jest WYLACZNIE MOJA SPRAWA a tym bardziej nie jest to powod do debilnych zartow. Niestety takie zarty sa w Twoim stylu. Przekroczyles tzw zasade dobrego smaku. W spotkaniach uczestniczyc nie musze - mam wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Disco, wybacz prosze, ale chyba się nieco zagalopowałeś.

I troche dziwi mnie Twój wpis tutaj i oświadczenie w watku o spotkania w Krakowie.

Ja jego przesłanie odbieram tak - nie zorganizuje odsłuchu w Ancient Audio bo się na was obraziłem bo Gaggacek sobie ze mnie zażartował. Troche nie pasuje mi to do 37-letniego mężczyzny.

Przemyśl sprawę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wiesz Pawel jest cos takiego jak poczucie dobrego smaku... Oczywiscie prywatnie zamierzam utrzymywac kontakt z wielu forumowiczami tak jak utrzymywalem go dotad (w tym oczywiscie z Toba). Innymi slowy nie zamierzam robic publicznej afery ze swojego zycia prywatnego. To wylacznie moja sprawa.

>Wiesz Pawel jest cos takiego jak poczucie dobrego smaku...

Ano właśnie. Robienia łaski i ogólnego ajwaj jest na ogół niesmacznie odbierane. Ale już włączanie w sprawę ojca - brak słów.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

gagacek

20 Lip 2008, 12:38

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 689 / 2144 / 0

>Wiesz Pawel jest cos takiego jak poczucie dobrego smaku...

Ano właśnie. Robienia łaski i ogólnego ajwaj jest na ogół niesmacznie odbierane. Ale już włączanie w sprawę ojca - brak słów.

Buhahaha ale sie usmialem:):):) Kto robi laske? I jakie ajwaj? O co Ci do cholery chodzi? Wstales dzis lewa noga? Moze po nocnym przepitku? Za pozno dalem Pawlowi znac i tyle. Pytal sie mnie dzien wczesniej nie umialem powiedziec czy dam rade. Ale czy to jest Twoja sprawa? Nie sadze.

>czemu wpierw podejrzewasz podstep, a dopiero potem ...wdziecznosc.

Dokładnie. W tym kraju wszystko jest na opak:(

Trochę sensu poproszę.

Panowie spokojnie, gagacek nie smuć sie kiedyś mu przejdzie, a Ty discomaniac71 nie obrażaj się tak jeżeli mówi że z Ciebie nie żartuje to tak jest troszkę więcej luzzu :)

Discomaniac,

Może ja pomogę w zamknięciu lub przesunięciu wątku ? ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.