Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

taaa z ipoda bo BT :) robiąc zupę z torebki w proszku

takie to nowoczesne audio i przepisy kucharskie

dizajn przerasta możliwości odbioru audio :)

http://hifi24.pl/artora-artoamp-150-wzmacniacz-zintegrowany.html

obudowa faktycznie alu, kto pierszy znajdzie fotki środka ten ma kielicha! :)

fotki z wystawy

http://www.euphonia-audioforum.se/forums/lofiversion/index.php/t8173-50.html

http://www.hifi.pl/nowosci/pokaz.php?nr=972

ceny z 2010, patrząc na inny kurs i zmianę nadruku Emil 12 ty może być mało za klocek

Focal + Naim

prosze bardzo

http://www.gzhifi.com/plus/view.php?aid=9279

Emil zobacz co to jest warte :)

http://www.hifiav.net/bbs/board.php?bo_table=notice&wr_id=15124

yam jest fotka tyłu

oj żeby roksan nie strzelił sobie w stope

Focal + Naim

Witam wszystkich,dlugo mnie nie było ale taki to czas urlopów...mam do was pytanie ktoś teraz wystawił na allegro dynaudio audience 8 może ktoś ich słuchał i może mi powiedzieć czy są coś warte może warto by je nabyć? Obecnie gram dalej na kef iq 70 i jestem ciekaw czy byłby to jakiś postęp.

Dwa ładne trafa, ładny zasilacz, moduły cyfrowe (klasa D) hypex - takie pójście na łatwiznę i w dodatku po taniości. Cenę, myślę że dobrze trafiłem. Sprzęt dla bogatych snobów z UK:D

...Cenę, myślę że dobrze trafiłem. Sprzęt dla bogatych snobów z UK:D

2200 czy 2300 Ł to chyba nie tak dużo na zarobki w UK. Snoby to by jeszcze jedno 0 dopisały :)

...

oj żeby roksan nie strzelił sobie w stope

Myślę, że Roksan nie strzeli sobie tą fuzją w stopę.

Czy VW strzelił sobie w stopę kupując np. Skodę ? Raczej nie, zyski mu przez to nie spadły, tylko wzrosły przez wzrost sprzedaży Skody.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Zakupilem z 2 tygodnie temu roksana caspiana do moich kolumn , dokladnie do grania Rocka ciezkiego i metalu , lampka do takiego grania nie pasuje .

Testowalem wyzej wymieniony wzmacniacz z trzema innymi Musical fidelity 6500i i Naim xps.

Wszystkie graly bardzo fajnie ale Caspian poprostu za ta smieszna cene zagral jak high end z najwyzszej polki ,poprostu zagral najlepiej.

Zdjecie

Edytowane przez Tadeusz AudioPhile

Tadeusz,

Napisz, w czym Caspian zagrał lepiej od Ayon Orion. Tak z ciekawości pytam.

Którego Caspiana kupiłeś ?

No i tą fotkę pokaż, bo tylko obiecujesz ;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Zakupilem z 2 tygodnie temu roksana caspiana do moich kolumn , dokladnie do grania Rocka ciezkiego i metalu , lampka do takiego grania nie pasuje .

To prawda caspian jest do takiej muzy świetny!

O przepraszam zagapilem sie.

A wiec posiadam Roksana Caspiana m2 , ale podkreslam tylko uzywam go do muzyki ciezkiej jak metal i psychodelik rock.

Ayon gra perfekcyjnie w muzyce spokojniejszej, ale brakuje mu dobrej dynamiki wlasnie w ciezszym graniu i Roksan jest w sam raz do takiego lupania ma cos z lampy i ta dynamika AH.

Jedyny minus to przekladanie kabelkow ale da sie przyzwyczaic .

ps.

Cholera nie moge zdjecia zaladowac, postaram sie pozniej wkleic.

Edytowane przez Tadeusz AudioPhile

gumowe gałki były w MKI i MKII, M1 ma w pełni metalowe pokrętła, na szczęście nie chromowane, jak odpływ w łazienkowej umywalce ;)

Edytowane przez whiter1

pomyliły :)

Dwa ładne trafa, ładny zasilacz, moduły cyfrowe (klasa D) hypex - takie pójście na łatwiznę i w dodatku po taniości. Cenę, myślę że dobrze trafiłem. Sprzęt dla bogatych snobów z UK:D

dzięki Emil za opinię, czyli nie tak źle i teraz najważniejsze jak to gra, czy to jest typowe firmowe brzmienie roksana czy nowy "trynd" bo tak zaprojektował ktoś od kogo kupili

Focal + Naim

Witam! Nie wiem, ale chyba dobrze trafiłem, skoro tu mowa ostatnio o fajnych du_ach;) W każdym razie jako, że jestem świeżo upieczonym właścicielem Roksana Caspiana M2, chciałbym dołączyć do szanownego grona wielbicieli tej marki. Sprzęt towarzyszący jak w " o mnie ", ale będą zmiany w niedalekiej przyszłości, bo nie wszystko gra, jak powinno.

Pozdrawiam:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.