Skocz do zawartości
IGNORED

Wojna Osetia Płd. - Gruzja - Rosja

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

jacch, 3 Gru 2008, 22:18

>Słuchaj (...)...na temat korzyści/wojny/powstania już tu trochę napisałem i nie mam zamiaru

>sie powtarzać bo jakiegoś (...) dręczą natręctwa.

>Dotarło do (...), która dumnie nazywasz głową?

czy dobrze wytłumaczyłeś jacchu to nie wiem,

ale to ich, agentów, metoda,

pytać się o to samo po kilka razy, jakby nie rozumieli,

robią z kogoś głupca :-)

zwłaszcza muls to miszcz

>jacch, 3 Gru 2008, 23:00

No i co jacuś, co ten twój Miszcz Saakaszwili takiego osiągnął swoją wojenką? Nadymasz się jak indor, obrażasz mnie, ale w ten sposób obnażasz to tylko twoją bezradność i brak argumentów. Bo prawda jest taka, ze ten psychopata przedłużył swoją władzę kosztem własnego narodu i państwa. Takiego bohatera ma nasz Pan Prezydent i jego wielbiciele.

Jestem Europejczykiem.

Jedna pozytywna rzecz która wynikła dla Gruzji z wojny którą ROZPOCZĄŁ Saakaszwili. Tylko jedna i aż jedna. Nie wykręcaj się śliski PiSowski piskorzu, tylko napisz.

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 5 Gru 2008, 09:23

Widzisz jacus jaki z ciebie umysłowy cherlak? Tak nam tu tego Saakaszwilego zachwalałeś, a niczego dobrego nie potrafisz o nim powiedzieć. Typowy PiSowski oficer polityczny: wicie, rozumicie, tak jest dobrze, bo tak powiedział wódz.

Jestem Europejczykiem.

Jarosław Kaczyński był wybitnym działaczem opozycji demokratycznej, aktywnym pracownikiem biura interwencyjnego Komitetu Obrony Robotników, wybitnym działaczem Komisji Krajowej, podziemnej "Solidarności

Skibus zablokuj mnie i napisz że ten obrazek jest nie na temat

hahaha

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>anastazy, 5 Gru 2008, 14:30

>cytuje za walerym, bardzo mi się to spodobało,

Możesz to tobie wytatuować gdzie tylko zechcesz ;-).

Jestem Europejczykiem.

"Gruzja: Opozycjonistka nawołuje do odsunięcia Saakaszwilego, (PAP)

Popularna opozycjonistka gruzińska Nino Burdżanadze nawołuje do przeprowadzenia wyborów w celu odsunięcia od władzy prezydenta Micheila Saakaszwilego po wyniszczającej wojnie z Rosją.

Burdżanadze powiedziała w środę na konferencji prasowej, że rząd Saakaszwilego zawiódł w kluczowych zadaniach: okiełznania separatystów, integracji z NATO i poprawy stosunków z Rosją.

Dawna sojuszniczka prezydenta Gruzji i była przewodnicząca gruzińskiego parlamentu oświadczyła, że siły opozycji muszą zabiegać o "demokratyczne i wolne wybory", które odsuną od władzy obecne kierownictwo środkami konstytucyjnymi."

Jacuś zaraz stwierdzi, że jest agentką wpływów Rosji ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 7 Gru 2008, 04:22

>"Gruzja: Opozycjonistka nawołuje do odsunięcia Saakaszwilego, (PAP)

>Popularna opozycjonistka gruzińska Nino Burdżanadze nawołuje do przeprowadzenia wyborów w celu

>odsunięcia od władzy prezydenta Micheila Saakaszwilego po wyniszczającej wojnie z Rosją.

>Burdżanadze powiedziała w środę na konferencji prasowej, że rząd Saakaszwilego zawiódł w kluczowych

>zadaniach: okiełznania separatystów, integracji z NATO i poprawy stosunków z Rosją.

>

>Dawna sojuszniczka prezydenta Gruzji i była przewodnicząca gruzińskiego parlamentu oświadczyła, że

>siły opozycji muszą zabiegać o "demokratyczne i wolne wybory", które odsuną od władzy obecne

>kierownictwo środkami konstytucyjnymi."

>

>Jacuś zaraz stwierdzi, że jest agentką wpływów Rosji ;-).

a może tylko to leninowska pożyteczna idiotka, szczególnie gdy powiedziała, że "rząd Saakaszwilego zawiódł w kluczowych zadaniach: okiełznania separatystów, integracji z NATO i poprawy stosunków z Rosją

zarzut bardzo celny, bo taki mniej więcej jak - rząd Tuska zawiódł w kluczowych zadaniach: wizy do USA dla Polaków, kryzys gospodarczy, nienotowany spadek cen ropy...

ty, garbata staruszko z AIDS i paradentozą, w czwartym miesiącu ciązy na skutek zgwałcenia przez hordy Dżyngis-Chana czy może Hitlerjugend, stań przed Saakaszwilim i powtórz mu swoje wymysły

" rząd Tuska zawiódł w kluczowych zadaniach: wizy do USA dla Polaków, kryzys gospodarczy, nienotowany spadek cen ropy..."

tego nawet 13 letnia dziewczynka nie wytrzymałaby...

"ty, garbata staruszko z AIDS i paradentozą, w czwartym miesiącu ciązy na skutek zgwałcenia przez

>hordy Dżyngis-Chana czy może Hitlerjugend, stań przed Saakaszwilim i powtórz mu swoje wymysły"

To że rozpoczął tą zadymę z fatalnymi konsekwencjami dla Gruzji?...

Nowy2 to już powiedzieli Saakaszwilem Gruzini w parlamencie więc mój głos to wołanie na puszczy.

Czy 13 letnia dziewczynka wytrzymałaby tyle co opisana staruszka?

Gość

(Konto usunięte)

"Uprzedzaliśmy Rosjan o wizycie Kaczyńskiego"

...Saakaszwili nie ma też wątpliwości co do charakteru rosyjskiej interwencji w Rosji. - Rosjanie dokonali w Gruzji czystek etniczno-politycznych. Teraz są klasycznymi okupantami. Nie licząc radzieckiego wejścia na Węgry, do Czechosłowacji i Afganistanu, poza nazistowskimi Niemcami nikt w Europie czegoś takiego nie zrobił...

http://fakty.interia.pl/raport/gruzja-osetia/news/rosjanie-wiedzieli-ze-ostrzeliwuja-kaczynskiego,1224070

Co to za brednie z tym "ostrzałem". Jaki znowu "ostrzał"? Przecież nie było żadnego "ostrzału", tylko strzały ostrzegawcze. Nie widzisz jacuś różnicy?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.