Skocz do zawartości
IGNORED

Wojna Osetia Płd. - Gruzja - Rosja

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

>SR_71, 17 Sie 2008, 01:10

>Ciesz się. Mam dzisiaj dobry dzień ale obiecuję, że przy najbliższej okazji się tobą zajmę :D

Znowu te homoseksualne fantazje? Weź się lepiej za Ziobrę albo za Bielana :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew opowiedział się za większą rolą Organizacji Bezpieczeństwa i Współpracy w Europie w rozwiązywaniu konfliktu w Osetii Południowej...

Wladz...ełgeniuszu...ciekawe dlaczego dopiero teraz?

Jak myślisz, takie dupowldze jak wy im to podpowiedziały?Przedtem nie wiedziei, ze chcą;p

...Prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew opowiedział się za większą rolą Organizacji Bezpieczeństwa i Współpracy w Europie w rozwiązywaniu konfliktu w Osetii Południowej...

to powiedział żaby takim jak ty i kurdupel mordę zamknąć to wszystko....jeszcze to powiedzieli

"- Siły rosyjskie zostaną w Gruzji tak długo, jak to będzie konieczne - oświadczył szef rosyjskiego MSZ."

To pogoniliście tego kota czy oni tylko blefują?

Gość

(Konto usunięte)

I co to znaczy pogoniliście?

Czyli cały świat oprócz ciebie i Kuby?

Nawet łukaszenka ich nie popiera.

Jesteś lepszy od niego :)))))

Prostaczek wyszedł rzed szereg i teraz się ciężko cofnąć, co?;p

>SR_71, 17 Sie 2008, 01:37

Chyba tobie. Ja zdecydowanie wolę damskie, męskie są beznadziejne. Ale twoja może być interesująca skoro umocowana jest na szyi zamiast głowy. Zapisz się na rzecznika PiS.

Jestem Europejczykiem.

jacch

przecież ja to dobry ruski szpieg...teraz po świecie musimy tego kota szukać....miał wszyty nadajnik i nadaje z belwederu...wy są duże kozaki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>SR_71, 17 Sie 2008, 01:46

>To dlaczego ciągle nawijasz o męskich ?

Bo cię polubiłem, a ty przecież straszna dupa jesteś :-).

Jestem Europejczykiem.

a jak już mówimy o dupach to powiedzcie dlaczego ten saakaszwili tak wszystko do dupy wymyślił? I czemu gruzińskie wojsko tak dupy dało?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Sie 2008, 02:07

>>SR_71, 17 Sie 2008, 02:03

>

>Ja i moi koledzy używamy dupy do siedzenia i głowy do myślenia, a ty niestety na odwrót :-(.

Niech będzie i na odwrót .....ale to twoją dupę używają koledzy a nie na odwrót :-)

wladzu, gdybyś starał się promować tu tylko rosyjską myśl polityczną bez okraszania jej obrzydliwymi inwektywami dotyczącymi PP RP L. Kaczyńskiego, to można byłoby traktować cię jako kolejnego poleznowo idiota zaurouczonego mat'iu Rassiju.

>SR_71, 17 Sie 2008, 02:11

Niestety wyraźnie widać, że twoje myśli lęgną się w dupie, a nie w głowie, dlatego wolisz pieprzyć o głupotach. Ale odpowiedz mi dlaczego Saakaszwili tak wszystko do dupy zmajstrował? Amerykanie mu źle doradzili?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Sie 2008, 02:20

Ale odpowiedz mi dlaczego Saakaszwili tak wszystko do dupy zmajstrował?

Pojawiały się informację o ostrzałach gruzińskich pozycji przez Osetyjczyków.

Może mocniej przywalili i musiał się ruszyć. Nie po to ruski ściągnęły wcześniej wojsko aby prowokacja nie była na 100% pewna.

Obsrywacze zaczęli lać fekaliami po innych forumowiczach. To co wypisuje, bezkarnie, Jambuś o PP PR znajduje zrozumienie u Pani Jadzi. Również mieszanie z błotem współużytkowników forum Pani Jadzi jakoś nie razi. Pani Jadziu udar słoneczny, czy jakaś inna przypadłość niepozwalająca czytać forum dopadła Panią znienacka?

>SR_71, 17 Sie 2008, 02:23

>Pojawiały się informację o ostrzałach gruzińskich pozycji przez Osetyjczyków.

>Może mocniej przywalili i musiał się ruszyć.

Co to znaczy "musiał"? Żeby jeszcze bardziej oberwać? Z dnia na dzień nie ruszył, miał czas się zastanowić. Kaczyńskiego się czasem nie radził? Za takie działanie powinni go przed sądem postawić!

Jestem Europejczykiem.

>Nowy2, 17 Sie 2008, 02:31

>Obsrywacze zaczęli lać fekaliami po innych forumowiczach. To co wypisuje, bezkarnie, Jambuś o PP PR

>znajduje zrozumienie u Pani Jadzi.

Z tego co piszesz Pan Prezydent jest naszym Kolegą forumowiczem. Ciekawe który to?

>Również mieszanie z błotem współużytkowników forum Pani Jadzi jakoś nie razi.

W odpowiedzi na sugestię SR_71 że mojej dupy używają koledzy (nie do zweryfikowania) napisałem, że kolega myśli dupą zamiast głową o czym akurat może się przekonać każdy czytelnik forum. W ogóle wątek dupy wprowadził SR_71, ja go tylko tfurczo rozwinąłem :-), więc nie do mnie pretensje.

Jestem Europejczykiem.

matołom zeby znikneli na dwa dni, a rozumnym dla rozumu polecam ksiazke pt Gazprom rosyjska- broń.napisali walerji paniszkin,michał zygar.Mam nadzieje ze jeszce ...zyją.Tak naprawde to nawet nie chodzi o narod rosyjski.. ale o 5 %putina.

Gość

(Konto usunięte)

Masz wladziu, bo zdaje się to co dla wszystkich oczywiste dla ciebie jak i rosjan pozostaje tajemnicą.

...Przez ostatnie lata Rosja traktowała i nadal traktuje Zachód jako swego głównego wroga cywilizacyjnego. Dziś rosyjski rząd, przekonany, że kraje zachodnie nie mają żadnych wspólnych wartości i zasad moralnych, staje przed wyborem: może umocnić się w swoim przekonaniu o amoralności Zachodu, jego cynizmie wobec naszego państwa lub postarać się zrozumieć, co spowodowało, że powstał tak szeroki, od Busha do Łukaszenki, front antyrosyjski.

Rosja w czasach Putina, delikatnie mówiąc, nie była zwolennikiem praw i wolności człowieka, a humanistyczny aspekt jej polityki zagranicznej dźwięczał dość cicho na tle nieustającej retoryki w duchu zimnej wojny.

Przy całej nienawiści wielu krajów do USA ich rolę międzynarodowego policjanta popierają bardzo różne państwa. W operacjach [choćby czasem były skutkiem amerykańskiej samowoli] w Iraku, Afganistanie, wcześniej w Serbii, uczestniczyły - choćby nawet symbolicznie - dziesiątki krajów...

http://wyborcza.pl/1,88975,5585750,Rosjanie__Dlaczego_swiat_nie_wierzy_w_nasze_dobre.html

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.