Skocz do zawartości
IGNORED

Problemy ze świńskimi pracownikami

electro

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie

Problemy ze świńskimi pracownikami, różne rozwiazania konfliktów z miernotami , ktore probuja podłożyc swinie, prosze o jakies wasze doswiadczenia, propozycje rozwiazan szczegolnie w przypadku gdy gnida sie bardzo maskuje, jest tak zwanym lizitylkiem , a za plecami knuje, szczegolnie jesli jest zwiazkowcem i jego zwolnienie jest klopotliwe lub przy probie zwolnienia bierze na litosc, kaja sie, przeprasza itd., wyplakuje na forach internetowych.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

mocarz

chodzi mi o ustosunkowanie sie do tematu, o rozwiazywanie konfliktow z pracownikami MIERNOTAMI podkladajacymi SWINIE, z dobrymi pracownikami nie ma takich problemow ... chyba...a jak ty myslisz? moze ustosunkuj sie do tematu, nie wiem z jakiej jestem gliny , nikogo nie zatrudniam osobiscie, moja rodzina zatrudnia kilkuset pracownikow w sumie, ale z niewieloma sa problemy, chodzi mi w temacie wlasnie o TE problemy, o utyskujace w internecie na swoj los, spiskujace gnidy...

W pracy mam szefa w moim wieku i jest poprostu człowiekiem.

Dla mnie i nie tylko jest bardzo wporządku ...ja staram się odwzajemniać tym samym.

Gnida może trafić się i po jednej i po drugiej stronie "barykady" ...znam to z autopsji.

Jestem zwolennikiem zdrowej atmosfery w pracy ...to zdecydowanie upraszca relacje szef-pracownik.

mocarz

to masz szczescie, zastanawia mnie to, ze podkresliles , ze szef jest w Twoim wieku, uwazasz to za atut? to w czyms pomaga?

Wręcz przeciwnie, gdy szef jest starszy to relacje są troszeczkę inne.

Nie wszyscy chcą się podporządkowywać rówieśnikowi.

Kiedyś mój szef przytoczył takie mądre słowa "Trzeba mieć mądrość by wychować dziecko..."

Myślę, że stosuje tę samą zasadę w stosunku do swoich pracowników ...to tajemnica Jego sukcesu.

electro

ty jestes szmaciany szef,jesli pracownicy sie lizą to ty na to pozwalasz...Jestes zwykłym wykorzystywaczem i placisz pewnie jak wstretny skapy zyd !!! ja bym puscil Twoja firme z torbami ..a moze lubisz takich pracownikow przydupasów...mam nadzieje ze wszyscy pojda w holere od Ciebie..nie zasługujesz na zadnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.