Skocz do zawartości
IGNORED

to jest biznes panowie

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

czytam to forum od dawna, i powiem, że to co jest teraz to tylko czysty biznes kolesiów,

naiwni młodzieńcy którzy chcecie się czegoś dowiedzieć o audio dajcie sobie spokój -

tu kabze nabijają redaktorzy i paru kolesiów, uważni czylelnicy wiedzą o czym mówię,

a pan redaktor mówi, że deszcz pada jak mu w oczy plują

https://www.audiostereo.pl/topic/45456-to-jest-biznes-panowie/

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>anastazy

A czego się spodziewałeś ? Ani nie bronię, ani nie ganię audiostereo. To forum tworzą ludzie, więc nic mnie nie dziwi. Nie dziwią mnie rozbieżności w opiniach z gazet i opiniach na forum. Nie dziwi mnie to że jak ktoś chce sprzedać to co ma to robi dla swojego sprzętu cichą reklamę na forum, nie dziwi mi podsuwanie linków przez osoby trzecie. Takie jest życie. W innym miejscu będziesz miał dokładnie to samo. Za stary jestem żeby wierzyć jeszcze w altruizm wspólczesnych ludzi.

Ktoś tutaj sav słusznie zauważył: masz głowę na karku, więc myśl. Innej rady nie ma.

raczej wyje jak kojot ;-))

Ale ma atut - nie ma drugiej takiej :)

bo tylko ona potrafi wchodzić w dupe naszym szanownym ........co zrobić?? chyba jak kolega wyżej piwko otworzyć i czekać jak zawyje kolejny raz..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.