Skocz do zawartości
IGNORED

TVPiS:bojkot rocznicy Nobla dla Wałęsy.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

jacchcik

"co go zamieściłeś to czasem nie dla piniedzy był pisany"

za wykonaną pracę płacą pieniędzmi...mogłeś się pogubić otrzymując za swój trud tylko dobre słowo wodza...

jacchci

władza = kasa ?

Gość

(Konto usunięte)

Nie udawaj panie gołosłowny, wiesz o czym piszę;p

A czy nie uważasz, że szczytem bezczelności jest rozliczanie kogoś z wypowiedzianych słów/obietnic, przez PO-wców?

Jak tam panie młodzszy donk z bajerkami wyborczymi Donka?

Gdzie ta Irlandia, gdzie szuflady pełne ustaw, co z Pisiorami we więzieniach....to juz ROK !!!!

Dalej jesteś kibolem tych co ci kał zrobili z mózgu?

jacchcik

nie jest dobrze gdy robi się niedobrze czytając twoje insynuacyjne wpisy...jesteś tylko do powtarzania przytakiwania i głosowania....taka bańka wstańka

• Redaktorzy

Można uznać poniższą opinię za skrajną, ale jest przynajmniej logiczna (z portalu Kontrowersje.pl):

"Moje trzy grosze są następujące: gdy dowiedziałem się dziś, że Wolszczan jest jednym z kandydatów do Nobla, pierwszą myślą było, że nareszcie wiem, skąd wzięła się nagła eksplozja etyczno-moralna sprzed miesiąca. Nagroda Nobla to szczyt, nie można wyżej. Konkurencja jest potworna. Często jeden nieprzemyślany artykuł w prasie może położyć szanse kandydata. I proszę: artykuł się ukazał, i to niejeden, w idealnie wybranym momencie. Gratuluję konkurentom Wolszczana wygranej. Ciekaw jestem natomiast, czy moraliści utrącili szanse Polaka na nagrodę bezinteresownie. Teraz nadzieja tylko w komitecie noblowskim, który słynie z tego, ze nie znosi być manipulowany."

Gość

(Konto usunięte)

To że był sprzedawczykiem nie ma żadnego znaczenia??

Taka szuja moralna nie powinna dostac nagrody Nobla, choćby z prozaicznego powodu...jak on o sobie może powiedzieć, ze jest nobliwy?

A może jest nobliwy? Co PeOwcy?

mulsa nie pytam,w kategorii moralność nie ma prawa się wypowiadać.

Gość

(Konto usunięte)

...Teraz nadzieja tylko w komitecie noblowskim, który słynie z tego, ze nie znosi być manipulowany."...

Jak to manipulowany? To był tym agentem czy nie?

Czy może chwała za wszelką cenę?

jaccik...bez komentarza.Astronomia to nie twój zakres.Nie zajmuj sie tym.Pisz wiersze o OJCZYZNIE.Nasuń przyłbice i stukaj.Zawsze paru idiotów do ciebie ...dołaczy.

jacchcik

to już Pana Boga zastępujesz i wiesz kto szuja?....pomawianie bez dowodów w jakich kategoriach ocenisz...jest taki jeden którego bronisz i na niego głosujesz a on ciągle bez dowodów ludzi obraża...

Gość

(Konto usunięte)

...dumny jesteś z siebie?...tam szuja tu szuja i...

O czym ty cholera znowu piszesz?

Czy ja jestem winien tego, że wolszczan sprzedawał do UB za pieniądze kolegów z uczelni?

A teraz zamiast przyznac sie i PRZEPROSIĆ dorabia do tego filozofię, że to niby normalne w PRL-u było?

włazik, normalne takie zachowanie było?

Może taki człowiek zaliczać siebie do elity intelektualnej?Tzn. on siebie może i może, ale czy powinien?!

jaccik a nie mozesz w swoim swietym oburzeniu napisac list do komisyji denuncjuijąc rodaka.Nie bedziesz pierwszym jacchcik.Ale jak dostanie tego nobla jachik to znowu bendzie tak ze ŁUNI przejda do historii... a wy znowu w gówno.I SB nie bedzie tu miało nic do rzeczy ...jacchcik.No wytęż się .Choć raz... moze zrozumiesz.

SOM rzeczy wazne i wazniejsze.jachcik.A ty niestety jetes niewazny.Stad to swiete oburzenie.jachik.ONO powinno sie nazywać.POskie oburzenie.NARODOWE.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.