Skocz do zawartości
IGNORED

TVPiS:bojkot rocznicy Nobla dla Wałęsy.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Będąca pod kontrolą towarzyszy z PISo-komuny TVP ODMÓWIŁA nadania koncertu uświetniającego uroczystości z okazji 25 rocznicy nadania wielkiemu Polakowi Lechowi Wałęsie nagrody Nobla. Tak samo jak 25 lat temu, tak i dziś komuna nadal niszczy Lecha Wałęsę, polską historię, pamięc i autorytety, a przez to nas wszystkich, którzy mamy zaszczyt mienic się POlakami. Wiem, to są wielkie słowa. Ale dziś znów są aktualne za sprawą obcego interesom Polski ośrodka prezydenckiego wokół którego skupiona jest cała komuna z jego PISo- i Rydzo- odcieniami. Obrały sobie one za zadanie zniszczenie i zafałszowanie historii najnowszej naszego kraju. Ale prawda jest jedna i nie da się jej zaszczekac. Wie to Wałęsa, wiedział to Jan Paweł II, wie to wiekszosc Polaków. Jestem więc spokojny.

A ja w dniu tej doniosłej rocznicy chciałbym Lechowi Wałęsie jeszcze raz powiedziec DZIĘKUJĘ!

Dziękuję za odwagę i haryzmę której Panu nie brakowało dzięki czemu dzis Polska jest wolnym krajem, który sam podejmuje decyzje o zawieranych sojuszach. Dziś to wszystko jest tak oczywiste, że zapominamy o tym że jeszcze 20 lat temu wszystko mogło się gorzej potoczyc... Dziś ci, którzy korzystają z tej wolności często próbują jednocześnie zbic swój polityczy kapitał fałszując historię, żerując na niewiedzy, powołując się na katolicką symbolikę czym jednoczesnie dopuszczają się świetokradztwa.

Ale powtarzam jeszcze raz - prawda jest jedna i zaszczekac się jej nie da.

discomaniak nie jest durniem. Po prostu nieświadomie daje się wykorzystywac przez Rydzo- i PISokomunę. Nie jest w interesie PISu mówienie prawdy. PIS wraz z Rydzykiem przemawiają do tych, którzy mają swój świat i swoją tzw. "prawdę", która jest odpowiedzią na każde ich niepowodzenie. Ci ludzie jak np. discomaniak czy Jacch czują się w tym swoim bezpiecznym i prostym światku który daję łatwą odpowiedz na wszystkie bolączki czują się w tej alternatywnej "rzeczywistości" po prsotu bezpiecznie. Nie ma sensu od razu nazywac ich durniami.

Ależ co po niektórzy z Was to prymitywy z przykurczem umysłowym.

Balcerowicza oceniasz ? Przecież nie masz pojęcia o ekonomii.

Prezydenta Wałęsę Bolkiem nazywasz ? Pokaż dowody a nie baki przez IPN pisane.

jazzzik

Jak to jest dokonywać dzień w dziń holokaustu na własnym umyśle?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jazzz > czytałem kilka opracowań na temat tego co prof. Balcerowicz zrobił i jakoś nikt nie był w stanie podać lepszego rozwiązania. Może Ty spróbujesz ? Tylko konkretnie proszę.

Wg oceny wielu specjalistów prof. Balcerowicz zrobił najlepszą możliwą rzecz w tej sytuacji. I nikt normalny mu nie zarzuca że działał na szkodę społeczeństwa

"Lech Wałęsa zuch, starczy na tych dwóch"

Trzeba życzyć siły, zdrowia ale i cierpliwości bo nie widomo co jeszcze komu do łba wpadnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

muls, 29 Wrz 2008, 20:25

>tzn sa tacy co mówia ze zrobiliby to lepiej.Ale tacy sa zawsze.Po kisielu.

Jasne,że są. Tylko zauważ, że nie mówią konkretnie co trzeba było zrobić i jak, a mówią jedynie, że można było lepiej.

Można panu Wałęsie podziękować osobiście wysyłając mu list za pomocą maila na adres:

[email protected]

Ja tak zrobiłem. Odpisał.

Violet

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

noster

29 Wrz 2008, 18:19

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 776 / 28 / 0

discomaniak nie jest durniem. Po prostu nieświadomie daje się wykorzystywac przez Rydzo- i PISokomunę. Nie jest w interesie PISu mówienie prawdy. PIS wraz z Rydzykiem przemawiają do tych, którzy mają swój świat i swoją tzw. "prawdę", która jest odpowiedzią na każde ich niepowodzenie. Ci ludzie jak np. discomaniak czy Jacch czują się w tym swoim bezpiecznym i prostym światku który daję łatwą odpowiedz na wszystkie bolączki czują się w tej alternatywnej "rzeczywistości" po prsotu bezpiecznie. Nie ma sensu od razu nazywac ich durniami.

noster zrob sobie wlasna analize psychologiczna jak masz ochote - przyda Ci sie.

To co nie wolno miec innych pogladow bo ktos od razu jest "be"? Swoje zdanie o Walesie juz kiedys napisalem i od razu zlecial sie tlum ujadajacych pieskow. Nie mam zamiaru go zmieniac bo akurat Tobie sie tak podoba. Prawda jest ze facet zwyczajnie zrobil kariere i tyle. Nie udalo sie przy pomocy komuny to wyplynal na Solidarnosci. Zwykly robol bez wyksztalcenia ktoremu zamarzyla sie kariera. Zobaczcie sobie w sieci zdjecia jak sie obsciskuje z Jaruzelskim. W ogole caly ten okragly stol to byla komedia. A jak widze 20-kilku letnich pseudo historykow ktorzy biora sie za rozrachunek z komuna to mi sie rzygac chce. Co oni wiedza o tamtych czasach? Nic. Jedynie z ksiazek ktore akurat byly im wygodne.

Czy ja zostalem wykorzystany jak to sugerujesz? Watpie. Za silna mam osobowosc a poglady uformowaly sie podczas studiow.

Ale nie wkurzaj sie tak. Ja wiele razy tu zostalem zbluzgany i zwyzywany od durni. Ja nikogo z forumowiczów durniem ani głupcem nie nazywam. Ale moje zdanie jest takie a nie inne - uwazam że ludzie dają sie wykorzystywac przez PIS i Rydzyka. Mam prawo do takiego zdania, bo to jest moje zdanie. Ale nikogo durniem nie nazywam.

discomaniac71

Zapewniam Cię ( jako nie 20 a 54 letni historyk-amator i człowiek dobrze pamiętający te czasy),że głęboko mylisz się w ocenie Lecha Wałęsy i okrągłego stołu.

Mam tylko nadzieję,że pomyłka ta nie wynika ze złej woli a raczej może być wynikiem manipulacji.

A skoro gadasz o okrąglym stole, to mniejsza o twoją ocenę tego wg mnie donioslego faktu. To co istotne to przypominac ludziom że KACZYŃSCY RÓWNIEŻ UCZESTNICZYLI W OKRĄGŁYM STOLE!!!

Okrągly stół to również Kaczyńscy!!!

• Redaktorzy

Pax, panowie. To nie jest okazja do kłótni. Osobiście uważam że być Polakiem i nie szanować Wałęsy, to jak nie mieć szacunku do samego siebie. Ale są inne zdania, i jeśli są oparte na osobistej refleksji, to przecież mają prawo do istnienia.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

noster

29 Wrz 2008, 22:36

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 776 / 28 / 0

Ale nie wkurzaj sie tak. Ja wiele razy tu zostalem zbluzgany i zwyzywany od durni. Ja nikogo z forumowiczów durniem ani głupcem nie nazywam. Ale moje zdanie jest takie a nie inne - uwazam że ludzie dają sie wykorzystywac przez PIS i Rydzyka. Mam prawo do takiego zdania, bo to jest moje zdanie. Ale nikogo durniem nie nazywam.

Ja Ciebie tez nie nazywam durniem. Co wiecej pisze "Ty" z duzej litery. Masz prawo do swoich pogladow podobnie jak ja je mam. Nie zostalem zmanipulowany przez nikogo choc nie ukrywam ze jak studiowalem politologie byly takie przymiarki. Od zawsze jestem soba.

Dzięki za adres, wysłałem życzenia.

discomaniac71, 29 Wrz 2008, 22:30

Prawda jest ze facet zwyczajnie zrobil kariere i tyle. Nie udalo sie przy

>pomocy komuny to wyplynal na Solidarnosci. Zwykly robol bez wyksztalcenia ktoremu zamarzyla sie

>kariera. Zobaczcie sobie w sieci zdjecia jak sie obsciskuje z Jaruzelskim. W ogole caly ten okragly

>stol to byla komedia. A jak widze 20-kilku letnich pseudo historykow ktorzy biora sie za rozrachunek

>z komuna to mi sie rzygac chce. Co oni wiedza o tamtych czasach? Nic. Jedynie z ksiazek ktore akurat

>byly im wygodne.

A i proszę, czytelnik już wie, musi dokonać wyboru

>Czy ja zostalem wykorzystany jak to sugerujesz? Watpie. Za silna mam osobowosc a poglady uformowaly

>sie podczas studiow.

Z jednej strony ktoś z poglądami uformowanymi a studiach przeciwko zwykłemu robolowi.

Czy zastanawialiście się ile musi mieć pogardy w sobie człowiek który kogoś nazywa:"zwykłym robolem"? I moi staruszkowie płacili na wykształcenie kogoś takiego???

Niniejszym informuje Cię Rafale discomaniacu że dołączyłeś do ekskluzywnego klubu. Masz nasrane we łbie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.