Skocz do zawartości
IGNORED

głośnikowe TMC Gold Label Reference

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Żeby sprawę zamknąć - kable się rozegrały, ale niestety okazało się w końcu, że do mojego obecnego systemu nie pasują - dźwięk jest nieco za jasny.

• 3 miesiące później...

Witam,

Okazało się, że sprawy nie zamknąłem - kabelki się jednak wcześniej nie rozegrały. Dzisiaj w ciągu paru minut dźwięk się zmnienił i zrobił bardzo muzykalny - dźwięczny, dobre wybrzmienia, kapitalna barwa. Nie potrafię w żaden sposób tego wytłumaczyć - ale było to zupełnie coś innego niż kilka minut przedtem (na tej samej płycie ten sam utwór!). Jeżeli ktoś z Was umie to wyjaśnić, bardzo proszę o wpisy.

Mam wrażenie, że do lepszych głośnikowców musiałbym sporo dołożyć - nie twierdzę, że te kabelki to mistrzostwo świata, ale jak za te pieniądze to dla mnie teraz rewelacja.

Bardzo dziękuję wszystkim Kolegom, którzy nie kupili ode mnie tych kabli ( wystawiłem je na sprzedaż w ogłoszeniach ) i na szczęście nikt się nie zainteresował :) :) :)

octavarium, 19 Paź 2008, 20:24

>freak, 19 Paź 2008, 14:49

>>No to skoro w kablach to może ktoś konkretnie odpowiedzieć co się dzieje z takim miedzianym drutem

>>w trakcie "wygrzewania"? Po prostu ciekawi mnie to :)>>

>

>Jak już naprawią i uruchomią na dobre zderzacz hadronów pod Genewą to wiele niezrozumiałych dotąd

>zjawisk się wyjaśni,tak więc trochę cierpliwości freak.....;))

Nic sie nie wyjasni. To urzadzenie nic nie wniesie do naszego zycia. Ogrom zmarnowanych pieniedzy.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.