Skocz do zawartości
IGNORED

Ranking! co modne bedzie w tym sezo...

Mr.Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

jarex, 19 Paź 2008, 00:21

>a może sandał do gajeru?

I białe skarpetki...no chyba, że pan nie ma skarpetek :-)

Generalnie od zasobności portfela zależy teraz czy pan jest pozbawiony gustu, czy trochę ekscentryczny :-))))

>xanax, 19 Paź 2008, 00:06

Zdecydowanie nie zgadzam się na wykorzystywanie wykonanych przeze mnie zdjęć do poniżania kogolowiek. "Xanax" powinien zostać zbanowany przez moderatora forum!

pitaszyl ale co zrobić ja naprzykład chciałem naprawdę sprawdzić co jest dziś w modzie więc wpisałem - moda zydelek na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i co wyskakuje na pierwszej pozycji ?...

Ukryta Zawartość

Sprawdziłem, czyżby jakieś nowe trendy?:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Czy jastes aż!!! tak głupi czu durak jak mawaija za wschodnią granicą jest bez znaczenia.

Podobnie jak pewien dyrektor magazynu w W.B. :)

Żadna z wymienionych marek butów z W.B nie jest wyrobem recznym. Obecnie wyroby ręczzne wyrabia 7 manufaktór na całym świecie. Jedna w N.Y na Manhatanie, jedna w Budapeszcie, dwie w Warszawie i.... tajemnica.

Jan Kielma a w zasadzie Maciek prowadzący manufakturę to firma wpisana na listę 1000 najekskluzywnieszych miejsc świata!!! Bruno Kamiński-wuj Jacka był dobrym rzemieslnikiem, natomiast wyroby Jacka nie sięgają do pięt wyrobom Kielemana, tak samo jak "światowa" czołówka nie sięga do pięt Kielmana. To hiper-super wyrób ręczny. Podoba się osobom z klasą i takim jest dedykowany.

Natomiast bardziej o mody i trendów w obuwiu interesuje mnie co będzie modne w audio.:):) I taki był temat i pytanie w wątku:)

Moda typu Jacyków mnie nie interesuje jak równiez wszelkie poglądy mniejszosci seksualnym na mój temat.

_WILU_, 19 Paź 2008, 08:38

>pitaszyl ale co zrobić ja naprzykład chciałem naprawdę sprawdzić co jest dziś w modzie więc

>wpisałem - moda zydelek na

Ukryta Zawartość

>

>i co wyskakuje na pierwszej pozycji ?...

A słyszałeś o prawach autorskich??? I zamieszczaniu publicznie zdjęć bez zgody autora??? Jeśli nie to zapoznać się warto z K.C i sankcjami jakie grożą :):)

Pitaszyl jak by co jestem świadkiem w s...dzie.

Ukryta Zawartość

Przemek-> Ty zyjesz???

I co żonnie kupiłeś buciki? Bo chyba pieniądze na obstalowanie przeznaczyłeś na przelew lub na płyty:) Koniecznie mi o tym nie zapomnij powiedzieć na tegorocznym audio schow-> nie uciekaj tylko do domu.

Mr.Zydelek, 20 Paź 2008, 00:10

>Jan Kielma a w zasadzie Maciek prowadzący manufakturę to firma wpisana na listę 1000

>najekskluzywnieszych miejsc świata!!!

Ale Pan Maciej to raczej butów sam nie robi ... ilekroć tam byłem, zawsze zajmował się obsługiwaniem klientów. Razem z nieodzowną Panią Leokadią :-)

Ukryta Zawartość

post-579-100003189 1224457026_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Są certyfikaty i ... certyfikaty ;-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Drwię sobie trochę Elb. Ale tak na serio. Wiesz kto stworzył listę i pięknie na papierze drukowanym w twardej oprawie wydał? Z czystej ciekawości pytam.

Nie mam pojęcia (dowiedziałem się o tym wyróżnieniu dopiero w tym wątku) i szczerze mówiąc, traktuję to z przymrużeniem oka.

Jeżeli ktoś o Kielmanie dowiaduje się z takich książek, to znaczy że ... chyba nie sa to jednak buty dla niego (i nie mówię tu o stronie finansowej).

Książkę można kupic na amazonie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... chyba nie sa to jednak buty dla niego...albo nie jest z Warszawy i elegancki dziadek o Kielmanie nie opowiadał;-) Ten ranking to jakać bzdura. Warto zauważyć, że po wpisaniu w Wikipedię słowa "Kielman", informacja o liście 1000 jest prawie, że najważniejszą informacją. Marketingowa bzdura. "My, Naród" do takich rankingów mamy jednak słabość. W sumie szkoda, że tak zacna marka, z tak znakomitą historią ucieka się do tanich sztuczek - mam na myśli wywiad z aktualnym bossem, na który natknąłem sie w jakims piśmie.

No to teraz wszyscy audiofile z bardziej wypasionym portfelem polecą do Kielmana :-)

A co mają zrobić ci z mniej wypasionym, ale ambitni?

Podejrzewam, że w sekcji DIY wkrótce pojawi się wątek: Klonujemy buty Kielmana.

Zacznie się od stwierdzenia "po co przepłacać, przecież to tylko trochę skóry, razem damy radę".

Potem będą dyskusje "no tak, ale wiedza, lata doświadczeń, know-how" kontra "wystarczy dać takie same materiały, albo i lepsze i zmałpować dizajn" :-).

Na koniec testy i odchody (pochodna od odsłuchów). Powodzenia i miłej zabawy!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.