Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuje audiofili z radomia

Karolina

Rekomendowane odpowiedzi

JAzz>>> rozumiem ze "Hahahah" na poczatku Twojej wypowiedzi oznacza ze smiejesz juz sie z wlasnej glupoty. Doprawdy przykre. Na tym koncze bo widze, ze jestes czlowiekiem, ktory zawsze odbija pileczke, z glupoty oczywiscie.

Gość Jazz MD

(Konto usunięte)

Drogi Marcinie,

Pomimo, ze nauka i jej pojecie niepredko jest przez ciebie przyswajane, zaznacze, ze pomyliles glupote patrzac sie na wlasne merdanie, a kosteczke pomyliles z pilka. Hahaha..

• Redaktorzy

Żenada. A wracając do tematu, to co w końcu z tym audiofilami z Radomia? Jakoś przycichli, od kiedy ktoś spałowany własnym jestestwem zaczął nadawać na wszystkich kanałach.

• 1 rok później...

Odświeżę ten wątek żeby nowego nie zakładać.

Poszukuję osób z Radomia i okolic w celu wymiany doświadczeń i uwag nt sprzętu. W tej chwili posiadam Marantz PM7000, CD6000 OSE, kolumny DIY Vifa PL i SS9300. Chciałbym posłuchać innego, bardziej ciepłego wzmaka z moimi kolumnami. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na odsłuchy. Dysponuję własnym środkiem lokomocji więc chętnie pomogę przewieźć sprzęt.

Proszę o wpisy osób które przejawiają chęć współpracy. Mam nadzieję, że tym razem wątek ten nie zejdzie na ślepy tor. Dla pierwszej osoby sponsoruję browarek w ilości nieograniczonej :) - może to Was zachęci.

Pozdrawiam, Konrad

GG 2069615

konradrak@[nospam]wp.pl

Ja generalnie pochodze z Radomia, ale obecnie mieszkam w Warszawie. W Radomiu bywam dosc czesto (raz na 2-3 tygodnie jak odwiedzam rodzicow),ale niestety sprzet mam w Warszawie. Niemniej jednak kiedys mozemy sie spotkac...

Witam

Sam miałem w planach odswieżyć ten wątek. Pamiętam prześmiewcze komentarze kolegów forumowiczów, którzy nie wierzyli w istnienie Karoliny (choć rzeczywiście w owym czasie na forum było pare ciekawych akcji "w przebraniu").

Owa Karolina istnieje, a wspomnianego systemu, dzięki uprzejmosci Pana Jacka (wspomnianego tatusia) miałem okazję słuchać. Cabasse, pre Sphinx, monobloki Yba, okablowanie MIT, transport i przetwornik Sonic Frontiers.

To był chyba najlepszy dzwięk, jaki miałem okazję słyszeć. Piękna barwa, dzwięk niczym nieskrępowany, ogromne zróżnicowanie w dole pasma, czarne tło...Kosmos.

Konradzie - posiadam dość dobre i zarazem ciepłe (dosłownie i w przenosni) wzmacniacze, jednak w sumie składa się z trzech części, a dwie z nich ważą po ok 25kg i są ogromne. Chadzasz na siłownię?:) Moje GG 2716145

Pozdrawiam

Hienka

> rafko

W takim razie zapraszam do mnie na odsłuch i wspomniany browarek. Gdybyś był w Radomiu napisz to jakoś się umówimy. Aha w weekendy często wyjeżdżam.

> Hiena-podróbka

Taki ciężar mi nie straszny (kiedyś ćwiczyłem ;D). Damy radę. Kilka razy w miesiącu żona zostawia mnie samego więc śmiało moglibysmy sprawdzić tolerancyjnośc moich sąsiadów. Zapraszam serdecznie.

> exp

Czasami i mój Marantz robi jako kaloryfer. Mimo to dźwięk się nie ociepla.

> Karolina

Czyba troszkę podrosłaś. Gdzie się podziewasz ?

• 7 miesięcy później...

> ja też odwiedzę :)

Jestem z Radomia ale już czwarty rok studiuje i mieszkam w Warszawie

hienka wysłałem ci meila jakiś czas temu dostałeś go ?

pozdrawiam

Karol.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.