Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuje audiofili z radomia

Karolina

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam tu już wielokrotnie i widze że mało kobitek jest na tym forum. Więc musze złamac stereotyp na temat tego że dziewczyny lubia się tylko stroić przed lustrem i chodzić na zakupy. Mam swoja wieże połączoną ładnymi kolorowymi kabelkami. Jak na moj gust gra mi to całkiem dobrze chociaz wiele jeszcze memu dziwiękowi brakuje do perfekcji (chociaz nie tak wiele:)) Mieszkam w Radomi w miescie gdzie nie spotkałam nikogo o podobnych zainteresowaniach. Moze to dla tego że mam zaledwie 16 lat i ludzie ktorych spotykam w głowie maja jedynie balety i pytają sie jak zobacza moje cacuszko ile to ma watów (od razu widac ze to jełopy)

https://www.audiostereo.pl/topic/4636-poszukuje-audiofili-z-radomia/

W moim pokoiku mam CD cambrige audio 500 SE kolumienki totem model one wzmac sfinks myth 3 to jest taka prowizorka może tatus kiedyś kupi mi lepszy ale jak włącze LINKINA to troche mi sie dusi u niego brzmi to o wiele fajniej. Gdy nie ma taty i robimy z kumplami imprezke i włączymy to u niego to jest totalny odjazd

Hmm, chyba mnie ktos wolal...a ja biedny caly wczorajszy wieczor w kinie spedzilem...

Po pierwsze - nie psuj prosze watku Jazz.

Karolino - ja jestem z Radomia. Jest nas kilku, niestety nie tylu ilu bym sobie zyczyl. Podaje mojego maila - [email protected]

Pozdrawiam.

Hienko..............!!@#$@!@#@!%@#%@#$!@#

a wiec to tak?? nie ma mnie raptem kilka tygodni na forum a Ty sie uganiasz za innymi..... skandal.... i to po tych nocnych odsluchach u Papamka..... ; ))) tak wiec wyglada meska wiernosc... ; )))))

w tej sytuacji chyba bede musiala zalozyc watek "Poszukuje audiofili z wawy" hehehe ; )))

Pozdrowionka

Glass

PS. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczow!!

Panie Jazz. Pana propozycje stają się coraz bardziej nie przyzwoite. Mam rozumieć że jest Pan nie tylko pedofilem ale i gejem?

"Nie pyskuj i wskakuj w waciak. Zamieciesz mi wjazd do garazu." - ta propozycja nie mówi nic więcej jak tylko -wejdz mi dupe będzie mi bardzo przyjemnie!!!

ps. a może taki masz plan ? dostaniesz wyrok za pedofilie i będziesz miał darmową penetracje tyłka przez parę lat? hehe :)

Panowie - spokojnie.

Policja - takimi wypowiedziami tylko karmisz trolla, jakim jest Jazz. Widzac taka odpowiedz tylko sie cieszy, ze bedzie mial podstawe do odpowiedzi.

Jazz - czytajac uwaznie Twoje wypowiedzi i majac chocby blade pojecie o psychologii mozna wyciagnac pare waznych wnioskow i majac troszke wieksze spokojnie wydac diagnoze.

Nie musisz swoimi wpisami udowaniac, ze masz problem z kobietami...

Zreszta, rozejrzyj sie po Twoim domu...widzisz taka, ktora Cie kocha?

glass girl miło mi ze nie jestem tu sama, fajnie ze są tu jeszcze jakieś inne kobitki hehe:) Hienko miło że jesteś z radomia jak ja. Jestem z tego bardzo happy w takim razie może nawiążemy lekką współprace wymienimy sie kabelkami. Tata przyjezdza za dwa tygodnie to na pewno sie ucieszy.

Karolino - napisz do mnie na maila prosze. Bedzie mi bardzo milo.

Glass

Do Ciebie mam badz co badz 100km ale mysle ze dzisiejsza wieczorna rozmowa przez telefon odswiezy nasze dusze...

I pamietaj - w Warszawie jestes zawsze nr 1...:)

Papamek

Najlepszego krasnala, a raczej krasnoluda widzialem wczoraj w "Powrocie krola". Taki brzydki, z wzbudza tyle sympatii. "Co, jest ich dwa razy wiecej i nie mamy szans?! To Jedziemy":)

A tamten troll zatruwa wszystkim zycie. Doprawdy nie rozumiem, jak mozna takim byc. Oczywiscie odrobinka zlosliwosci to hmm:) sa pewne granice...

>policja

Karolinka ma już 16 lat to całkiem spora audiofilka (gwałt de jure może być tylko względem małoletnich - czyli do 15 roku).

A tak poza tym

> Karolinko

To ile watów ma to twoje cacuszko?

;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.