Skocz do zawartości
IGNORED

chińskie tranzystory :)

Marcin-utopia

Rekomendowane odpowiedzi

valis0, 23 Paź 2008, 22:24

Wiesz co valis0, "nie zrozumiem o co ci kaman", bo napisałem, że jak ktoś ma fazę na chińskie, to niech sobie ma i nie ma co mu obrzydzać. A co do jakości tychże produtków... pozwól że ja pozostanę przy swoim, a ty również.

moje zdanie na temat sprzęt z chin jest jak najbardziej dobre, sprzęty mogą konkurować z przereklamowanym "audio"z zachodu

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

nie wiem jak ty cit , ale ja wolę kuchnie chińską od angielskiej , na pewno masz znajomych na wyspach to ci powiedzą coś o "wspaniałej angielskiej kuchni" :)

a i wódeczką ryżową nie pogardze :) ... szkocka ? , jak dla mnie syf, no ale suma sumarą o gustach się ponoć nie dyskutuje :)

A ja lubię szkocką. Ale nie tą pierwszą z brzegu, tylko wybrane gatunki. Aczkolwiek wódką z ryżu też nie pogardzę. Za to żytniówka mnie ani trochę nie pociąga.

Dziękuję za wszystkie wpisy i te nie merytoryczne też :) jestem w trakcie ubijania dilu z jednym z forumowiczy na chinola jak sprawa dojdzie do skutku opisze co i jak

utopia nasze wpisy z pewnoscia w niczym nie przeszkadzaja, konkrety jak zawsze w takich watkach dostajesz na PW od bardzo miłych kolegów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, 23 Paź 2008, 22:53

>utopia nasze wpisy z pewnoscia w niczym nie przeszkadzaja, konkrety jak zawsze w takich watkach

>dostajesz na PW od bardzo miłych kolegów

Otóż to właśnie.

Zatem chyba już tylko amen.

Filut - tak już kończąc dyskusje, na pewno w domu nie masz nic chińskiego ?:)

cir - cytuje encyklopedie , tom III werset 12 pozycja 5 => migrena, choroba wywołana nadmiernym spożywaniem piwa ALE ... metody leczenia - kuracje made in cracow, skutki - mała wydajność, duże mniemanie o sobie, delirium, wymioty itp.

widzisz , mam taką samą awersje do sprzętu markowego , jak ty do chińskiego ... na nic się zdadzą te przepychanki :)

valis0, 23 Paź 2008, 23:01

>Filut - tak już kończąc dyskusje, na pewno w domu nie masz nic chińskiego ?:)

>

Oj, ale nudzisz. Nawiązałem do zdania kolegi parmenidesa: "Na co nie spojrzycie w swoich domach, zostało wyprodukowane w Chinach, jeśli nie w całości, to na pewno podzespoły użyte do jego budowy."

Poczytaj uważnie.

Filmiki z CD Shanling w roli głównej ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ale chiny to w gruncie rzeczy pomysłowy kraj... samochody które potrafią się idealnie złożyć w crashtestach, bezpieczne mleko dla niemowląt, talerze z ołowiem, trująca karma dla zwierząt... no dobra, chiński mur się jeszcze trzyma ale do jego wykonania nie przykładały ręki czerwone szeregi najwspanialszego ruchu na świecie...

cir, 23 Paź 2008, 23:17

>Filut

>jeszcze nie amen

>bedzie czesc druga opisujaca opad kopary :))

Dobra, wstawiam zapałki w oczy.

(moje zapałki wyprodukowały: Czechowickie Zakłady Przemysłu Zapałczanego, 43-502 Czechowice Dziedzice, ul. Łukasiewicza 5)

panowie, oczywiście że są artykuły , których żaden z nas nie kupiłby od chińczyka , wspomniane mleko, samochód itp. ale bez przesady , my tu rozmawiamy o sprzęcie audio, artykule niskiego ryzyka !

valis0, 23 Paź 2008, 23:28

>panowie, oczywiście że są artykuły , których żaden z nas nie kupiłby od chińczyka , wspomniane

>mleko, samochód itp. ale bez przesady , my tu rozmawiamy o sprzęcie audio, artykule niskiego ryzyka

>!

No i całe szczęście bo...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> valis0

ależ oczywiście że niskiego. najwyżej kopnie prądem, spali głośniki, wybuchną lampy bo nikt ich nie atestował... w sumie drobiazg. później wystawi się na allegro jako haj-end i ściągamy następnego bo to tylko 500/1000/1500 euro...

wolę wydać więcej ale mieć gwarancję, papier że to bezpieczne i kupować nowe płyty, bo tak fajnie brzmią...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.