Skocz do zawartości
IGNORED

Lech Kaczyński to najlepszy prezydent ..

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

To ja może wyimek z pracy niejakiego Henryka Pająka, poświęconej żydomasońskiej IV RP jako wstępowi do drugiej grubej kreski:

"[...] O tym że Kaczyńscy u progu swojego zaklepanego przez globalistyczny syjonizm zwycięstwa

parlamentarnego ani myśleli dokonać radykalnych rozliczeń sprawców tego polskiego ,,Czarnobyla", najlepiej świadczy odczyt Jarosława Kaczyńskiego wygłoszony w żydomasonskiej ,,Fundacji Batorego" w dniu 14 lutego 2005 roku, czyli już na pół roku przed ich zwycięstwem parlamentarnym i prezydenckim. Ten utajniony przed tubylcami występ w żydomasonskim mateczniku pozostał nieznany wyborcom pół roku później, i takim pozostaje do dziś. ,,Weszliśmy w posiadanie tego dokumentu i publikujemy go urbi et orbi jako aneks Wynika z niego ,ze Kaczyński ani myślał o rozliczaniu ,,Trzeciej RP" z

przestępstw, zdrady narodowej, sprzeniewierzenia się licznym zapisom konstytucyjnym, zasadom prawa karnego i elementarnej odpowiedzialności za Polskę, za decyzje na kluczowych stanowiskach w państwie. O czym mówił Kaczyński w tymże wykładzie szumnie zatytułowanym ,,O naprawie Rzeczypospolitej", a o czym nie mówił, choć bezwzględnie powinien był mówić w tym zamkniętym dla gronie Żydów i ich szabesgojow? Tekst tego wystąpienia doskonale ilustruje żydomasońską zasadę, według której ważne jest nie to co zostało powiedziane, tylko to co nie zostało powiedziane [...]"

Lech Kaczyński geniuszem finansów:

"Po bardzo mocnym blisko 5-procentowym wzroście na otwarciu, w środę indeks największych spółek WIG20 zakończył dzień zwyżką na poziomie aż ponad 7 proc. Absolutne szaleństwo to najlepsze podsumowanie dzisiejszego dnia - napisał w komentarzu do sesji analityk firmy A-Z Finanse Paweł Cymcyk."

Wystarczyło zwołać Radę Gabinetową i proszę! Teraz wszyscy naiwniacy którzy głosowali na Tuska powinni przejrzeć na oczy (cytat z tomusia) ;-).

Jestem Europejczykiem.

"O tym że Kaczyńscy u progu swojego zaklepanego przez globalistyczny syjonizm zwycięstwa

parlamentarnego ani myśleli dokonać radykalnych rozliczeń sprawców tego polskiego ,,Czarnobyla", najlepiej świadczy odczyt Jarosława Kaczyńskiego wygłoszony w żydomasonskiej ,,Fundacji Batorego" w dniu 14 lutego 2005 roku, czyli już na pół roku przed ich zwycięstwem parlamentarnym i prezydenckim."

horst jacchcik numerek to wy tacy sami jak my... ło jezu!!!Ło jezu!!!!

Frank, 28 Paź 2008, 17:00

>"KK-krotki kark"

>No ,tak ,już wiadomo czemu się porusza BMW

>:-))

popaprańce znów epatują wysokim POziomem dyskursu POlitologicznego, wiadomo wykształciuchi!

nobles obliż

Horst

Skąd te przekonanie,że popieram PO, a może moi ulubieńcy to LPR,a może SLD, a może UD ?

Jesteś taki głupi, czy też anonimowość netowa podgrzewa w Tobie do tego stopnia emocje ?

Rozumiem uwielbienie dla prezydenta,ale żeby nic nie można było krytycznego napisać?

Komunie z pod ogona wyleciałeś, czy też cUś innego ??????

Frank, 30 Paź 2008, 08:45

>Horst

>Skąd te przekonanie,że popieram PO, a może moi ulubieńcy to LPR,a może SLD, a może UD ?

>Jesteś taki głupi, czy też anonimowość netowa podgrzewa w Tobie do tego stopnia emocje ?

>Rozumiem uwielbienie dla prezydenta,ale żeby nic nie można było krytycznego napisać?

>Komunie z pod ogona wyleciałeś, czy też cUś innego ??????

franiu wklej swoją fotkę, ja zrobię jakiś fotomontażyk- bo wiesz, chciałbym na jego podstawie napisać coś "krytycznego" (że masz krótki kark, albo pryszcze na gębie), a co nie można nic krytycznego ("ale żeby nic nie można było krytycznego napisać?") napisać? tak bardzo jesteś bardziej godny od Prezydenta Rzeczpospolitej prof. dr hab L.Kaczyńskiego? (brojek jesteś tam, rzygnij se)

wladz, 30 Paź 2008, 08:39

>Horst

>już od rana od popaprańców....o której wklejsz fotki z magdalenki...

wlodziu, różnica jest ewidentna, fotki z magdalenki to autentyki, tak jak te przaśno uśmiechające się do kiszczaka gęby

a wasze fotki- polegają albo na pryszczato wulgarnych fotomontażach, jak ta powyżej, albo na błędach typu zła migawka- za które popaprywni papparazzi dostają premię- czyli przaśne chamstwo i palanterka POlityczna

tu spontaniczny bolo pije do kiszczaka, czy te oczy mogom kłamać? :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

muuuuuuuls ja wiem że przaśna mordo ty nasza pomroczność to dla ciebie styl sznyt i- co najważniejsze- czar wspomnień ze związku młodzieży wiejskiej za PRL

tak wygląda twoja duma....a co mówi to sam wiesz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ach to tobie o urodę chodzi, to idz na strony typu polboys itp, bo mi chodziło o to entuzjastyczne bratanie się bolka z ubecją, które aż bije w oczy ze zdjęć z magdalenki

tu bolo chyli czoła przed przełożonym (panów TW) kiszczakiem

Horst Ty naprawdę jesteś taki głupi ? Ta UBecja była wtedy WŁADZĄ i mogła zrobić dosłownie wszystko. A po za tym, to,że ktoś był w UB nie zwalnia normalnych ludzi z elementarnych zasad zachowania względem tej osoby.

Co miał napluć mu w twarz ? Wtedy był byś szczęśliwy ?

horścik to dla ciebie...entuzjastyczne bratanie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie wladziu kiszczaka tam nie było, musisz pozostać tylko przy czepianiu się niedostatków powierzchowności, odpowiednio uwydatnionych sztucznym momentem migawki, takie szczeniackie witze wam pozostały

"irasiad jest bardzo zdenerwowany."

"Stosunki międzynarodowe mają charakter wzajemny."

"Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi PO. To oczywiste."

a może orędzie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horścik, mam z tobą problem, bo chyba nie jesteś aż takim ignorantem jak jachcik czy numerek? Ale wpisy jakoś tak mnie nie przekonują...Aha, krąży po bocznicy niejaki pawlikowski. Myślę, że powinniście się zakolegować...

muls, jak oceniasz kol. pawlikowskiego na tle horścika i ignorantów?

>wladz, 30 Paź 2008, 13:20

>"Stosunki międzynarodowe mają charakter wzajemny."

Bardzo mi się spodobało. Jakież to nowatorskie podejście! Komitet Noblowski powinien uważnie przyjrzeć się naukowym odkryciom Pana Prezydenta.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.