Skocz do zawartości
IGNORED

AS2008-najgorszy dźwięk

broy

Rekomendowane odpowiedzi

Jakew, 10 Lis 2008, 22:06

>ps. głupi ch... powinno być (albowiem nie wiedzą co czytają i co piszą...)

Może być i głupi ch...

Nie robi to na mnie, "kabelku", wrażenia :-)

Jakew, 10 Lis 2008, 22:10

>Paryzant k... się znalazł, walczy z twórcami forum

Napisz teraz coś jeszcze o "kulturze -interpersonalnej" i dodaj na końcu "głupi ch..." i "k.."

Bardzo uwiarygodnisz to co piszesz, kabelku.

:-)

Z tej okazji:

Legiony to - żołnierska nuta,

Legiony to - ofiarny stos,

Legiony to - żołnierska buta,

Legiony to - straceńców los.

My, Pierwsza Brygada,

Strzelecka gromada,

Na stos rzuciliśmy swój życia los,

Na stos, na stos.

O, ile mąk, ile cierpienia,

O, ile krwi, wylanych łez.

Pomimo to - nie ma zwątpienia,

Dodawał sił - wędrówki kres.

My, Pierwsza Brygada...itd

Krzyczeli, żeśmy stumanieni,

Nie wierząc nam, że chcieć - to móc.

Leliśmy krew osamotnieni,

A z nami był nasz drogi wódz!

Inaczej się dziś zapatrują

I trafić chcą do naszych dusz,

I mówią, że nas już szanują,

Lecz właśnie czas odwetu już!

Nie chcemy dziś od was uznania,

Ni waszych mów, ni waszych łez.

Skończyły się dni kołatania

Do waszych serc, do waszych kies. (Tu Legioniści alternatywnie śpiewali niejeden raz "Jebał was pies", co mi się nie ukrywam bardzo podoba - przp. Jakew)

Dziś nadszedł czas pokwitowania

Za mękę serc i katusz dni.

Nie chciejcie więc politowania,

Zasadą jest: za krew chciej krwi.

Umieliśmy w ogień zapału

Młodzieńczych wiar rozniecić skry,

Nieść życie swe dla ideału

I swoją krew i marzeń sny.

Potrafim dziś dla potomności

Ostatki swych poświęcić dni,

Wśród fałszów siać siew szlachetności

Miazgą swych ciał, żarem swej krwi.

Słuchajcie Kacperek, relacja między wami a twórcą tego znakomitego forum wygląda jak dla mnie m/w jak ta między ruskim szpiegiem a Panem Marszałkiem - pies was jebał zatem

Jakew, 10 Lis 2008, 22:17

Dobra, dobra. Przeczytam kilka razy jak na "głupiego ch..." przystało.

Ty zajmij się słuchaniem Bacha i napisz coś o "kulturze interpersonalnej".

Jakew, 10 Lis 2008, 22:25

>Mój Dziadek za Stalina siedział we Wronkach - strażnicy gonili ich po wielkim Orle - mozaice na

>podłodze i lali pałkami krzycząc "Po orle depczesz ...!"

Przestań chłopie pieprzyć od rzeczy. Wątek nie jest o Stalinie i Orle tylko o najgorszym dźwięku na AS2008.

Po czym poznasz ch*ja na forum? Po tym, że jak cię spyta czy siedziszz we Wronkach to za chwilę ci powie że wątek jest o sprzęcie a nie o siedzeniu we Wronkach

spadaj frajerze!

W zeszłym roku WLM koszmarnie grały i co zmieniło się coś przez rok nie bo niewyciągnięto wniosków

W zeszłym roku Wilson Audio Sophia grały nazwijmy to rozczarowująco i co, ano jest dobrze bo ich nie wystawiono powtórnie, czyli jest postęp.

W zeszłym roku system Pana Waszczyszyna poniósł klapę i co, po ostrej krytyce, autor wziął się do pracy i wyszło całkiem przyzwoicie.

W zeszłym roku ESA grała z Nagrą CDC nieciekawie i co w tym roku gra dalej kontrowersyjnie-czyli czas najwyższy zmienić kolumny na innego producenta.

Krytyka mająca uzasadnienie a będąca olewana prędzej lub później kończy się smutnym efektem finansowym na biznesie i nie ma to nic wspólnego z dyskusja na niskim poziomie

Tak że koledzy, klienta w tym biznesie trzeba słuchać i wychodzić mu na przeciw i na tym właśnie polega ten byznes

Czy odmawiając nawet subiektywnej krytyki chcecie mieć coraz gorsze urządzenia audio bo nie będzie przepływu informacji miedzy klientem a dostawcą?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Celem wątku było sprowokowanie kolegów do podania najbardziej badziewnych brzmień AS

nie wynikało to z frustracji a z chęci normalnego pogadania

zamiast wypisywania setek postów jak to tam super grało pitu pitu z płyt samplerów i jak to pięknie zaśpiewała amj albo zagrały zegary PF

niestety przez kolegów europejczyków i kolegę jakewa

wątek zszedł na poziom bocznicy

sam go tutaj przeniosłem widząc poziom dyskusji

a tobie jakew się dziwię, bo sam pytałeś ostatnio o coś konkretnego, a wychodzi, że tylko umiesz piep...ć głupoty :-(((

nie widzę nic złego w założeniu takiego wątku. nie rozumiem dlaczego mielibyśmy udawać, że wszystko było super? O co ta draka? jak się jednemu z drugim nie podoba to się nie wpisujcie i zaglądajcie gdzie indziej. wolność słowa jest teoretycznie i od tego jest forum. a wasza polityczna obłudna psudopoprawność wywołuje we mnie gwałtowne torsje. I dlaczego przeniesiono ten wątek na bocznicę? przecież traktuje o dźwięku, czy nie? wolno się tylko pozytywnie wpisywać? redakcja obawia się o sponsorów? żenuła. howgh.

mój 1 typ to ten nieszczęsny zestaw naima razem z kolumnami. masakra.

numer 2 to te wielkie elektrostaty "ale o co chodzi...?" chciało mi się powiedzieć.

przepraszam redakcję, pisałem post przed broyem, nie wiedziałem, że to on sam przeniósł wątek.

broy, niepotrzebnie przeniosłeś, większość wątków w "regularnych" zakładkach jest przecież pełna pozamerytorycznego bełkotu.

pozdrawiam

co jest do cholery.a czym sie rozni najgorsze od najlepszego.Niczym.To dlaczego to ma byc na bocznicy.wiecej się mozna dowiedziec od opinni o najgorszych od bełkotu nalepszych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.