Skocz do zawartości
IGNORED

jak oceniacie rząd Tuska po roku?

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

discomaniac71, 21 Lis 2008, 22:58

>Skibus a gdybys Ty byl nauczycielem czy kolejarzem tez bys tak pieprzyl? Nie sadze.

A to widzę, że nie potrafisz obiektywnie ocenić ? Musisz zawsze patrzeć na wszystkie grupy interesu ? Mają prawo protestować i to też robią. A rząd nie musi się ugiąć i się nie ugnie. no coż 800 tyś straci reszta zyska. Wybór jest dość prosty.

Zostawiając jak jest zmuszamy resztę by pracowali na tych 800 tyś. A to jest sprawiedliwe ?

p.f.pawlikowski

"Prezydent ma twardy orzech do zgryzienia... co zrobić z niedopracowaną reformą... puścić nie puścić

>niedouczonego ucznia..."

prezydent miał brata na stanowisku premiera i mogli razem przy obiedzie policzyć przychody i wydatki....podstawowa czynności przy racjonalnym zarządzaniu finnansami...dla przeciętnie inteligentnego człowieka jest to zrozumiałe...dla ciebie i braci nie za bardzo...

A w którym miejscu jest ona niedopracowana ? Tylko tak konkretnie, a nie nie podoba mi się.

Prezydent został podstawiony pod ścianą i tak należy go traktować. Jak był by rozsądny to można by normalnie.

• Redaktorzy

">Skibus a gdybys Ty byl nauczycielem czy kolejarzem tez bys tak pieprzyl? Nie sadze.

...

A to widzę, że nie potrafisz obiektywnie ocenić ? Musisz zawsze patrzeć na wszystkie grupy interesu ? Mają prawo protestować i to też robią. A rząd nie musi się ugiąć i się nie ugnie."

Ależ oczywiście, na tym polega gra interesów. Praca związkowców polega na tym, zeby drzeć mordę o takie rzeczy (prawdę mówiąc, sporo innych rzeczy też by się znalazło, ale te akurat olewają), praca rządu polega na tym, zeby mówić im wała, a moja praca polega na czymś zupełnie innym, mam wiec prawo patrzeć na to z dystansu i mieć własne zdanie. To jest starcie zawodowców i ja nie jestem zobowiązany do uczuciowego zaangażowania.

• Redaktorzy

A nawiasem mówiąc, gdybym był nauczycielem, to miałbym już za sobą 20 lat pracy i za dziesięć, wedle marzeń tych państwa, miałbym iść na emeryturę. Po moim trupie.

Gość

(Konto usunięte)

Ciekawe czy to jest dobre dla społeczeństwa kiedy jest wyedukowane przez wypalone sfustrowane trupy , czy ambitnych nauczycieli którzy dadzą z sieei wszystko bo wiedza ze panstwo ich doceni wczesniejsza emerytura.

Engineer > większość nauczycieli w tym kraju to odpadki, które się nie załapały do lepszej pracy. System edukacji leży i nawet już nie kiwiczy, poziom ? A co to takiego ?

Każdy ma obowiązek pracować dobrze jak nie to kopa. Dlaczego w szkole jest inaczej ?

• Redaktorzy

"Ciekawe czy to jest dobre dla społeczeństwa kiedy jest wyedukowane przez wypalone sfustrowane trupy , czy ambitnych nauczycieli którzy dadzą z sieei wszystko bo wiedza ze panstwo ich doceni wczesniejsza emerytura."

DOCENIENIE wcześniejszą emeryturą? Wcześniejsza emerytura oznacza "nie nadajesz się, mamy na twoje miejsce młodszego z mocniejszymi giczołami, który jest lepszy, bo jest młody". Nie, dziękuję. Cieszę się, że nie jestem całkowicie uzależniony od łaski państwa, doceniajacego w tak ekscentryczny sposób. Nawiasem mówiąc, nie tak dawno wypychano ludzi na emerytury siłą, jak nie drzwiami, to oknem. To też było "docenienie", czy też wtedy inaczej to nazywano?

czy nik anastazy jest juz tak wyeksploatowany glupimi wpisami, ze trzeba bylo wprowadzic do gry nastepnego przyglupa idzynera? czy nie mozna miec jednego nika na forum? wtedy funkcja ignoruj dziala najskuteczniej

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>meloman 62, 21 Lis 2008, 20:44

>Na świecie kryzys finansowy, wali się wszystko ale tusk nie ma innych problemów niż legalność

>oprogramowania GPS.

Następny "inteligentny inaczej"! Czy ty naprawdę myślisz, że rząd zajmuje się tak gównianymi sprawami? Może za Gomółki tak było, ale teraz?

Jestem Europejczykiem.

Engineer, 21 Lis 2008, 23:13

>Co maja FP do wzrostu?Wzrostu nie da sie zadekretowac!

Fajne! Znamionuje głębokie zrozumienie tematu ;-).

Jestem Europejczykiem.

zdecydowanie ma większą perspektywę...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

no a co tam z wielką

REWOLUCJĄ PAŹDZIERNIKOWĄ

(zaPOwiedź nr 92345378302982)

miał być zalew radykalnych uzdrawiających ustaw

no co tam POsklerotycy, zaPOmnieliście

taka to odPOwiedzialność za słowa- kultura POlityczna krzewi się dzięki ryżemu

(wladz, perspektywy: )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

muls, 23 Lis 2008, 02:57

>po roku dzialania tuska mozna wreszcie docenic zmiany jakie nastapily na ...lepsze.A gdyby nie bylo

>przeszkadzaczy zmiany bylyby szerssze.

muślik

Ukryta Zawartość

jak przy władzy są uczciwi pracowici ludzie to bandy hordy pryszczatych przeszkadzaczy w merdiach na forach i w PO nie przeszkadzają- tak miało PIS po 2005..

ale wam jak złej baletnicy byle co przeszkadza

mimo że media gnębią teraz opozycję a liżą Tuńkowym dupska jak zwykle jakoś nic się nie udaje

a baletnica w dobie kryzysu zajmuje się tylko pijarszminkowaniem przed lustrem

co s tą rewolucją pażdziernikową, może chodziło o pazdziernik 2009?

Ukryta Zawartość

horscik problem w tym ze ty sam sie nie rozumiesz..tak wiec nie wymagaj od innych.napisz jeszce raz i czytaj dwa razy...przed.Mnie tam baletnica ,nie przeszkadza ani opozycja.tak juz jest, ze opozycja musi byc ...gnebiona.Bo taki etos.. MA.horscik.bardzo lubiem jak opozycja dostaje w dupe bo jej sie ...nalezy.Horscik.wszystko jest tak jak ma byc.nawet kryzys... zeby karaluchy mialy..gorzej.

opozycja musi być gnębiona LOL

ale ci sprali te szaro komórkie..

na całym świecie krytykuje się i podpatruje krytycznie tych którzy rządzą

tylko w nie w tym tuńkowym orwelllandzie

ale muślik rozumiem tok twojego "myślenia", po prostu z komuny masz wdrukowane, że opozycje zwalcza się jak samo zło 666

jak można być opozycją dla czerwonych i różowych, jak można! }:->>

a gdyby tak napisać nad fotką atopos, tusk itd, toże wklejsz takie agumenta to pikuś, troche poważniejsze jest to że w ten sposób robi się tu miałką pijar politykę- podobnie głupkowatymi chwytami

do rzeczy, jak oceniacie rok Tunia, jak się czujecie po rewolucji zapowiedzianej październikowej- już zapomnieliście? to niecały miesiąc temu

chyba że piejecie z zachwytu że rząd obraduje spokojnie, w spa

Horst...powtórzę swój wpis...

""że zajmuje się tylko rozliczaniem???"

gościu to "tylko rozliczanie" jest fundamentalną sprawą dla zgodnego z PRAWEM funkcjonowania każdego rządu...gdy prawo będzie zależne od wyskości stołka to przeciętny obywatel jest zupełnie bezbronny wobec sprawujących władzę....tylko świadomość prawnych konsekwencji jest gwarantem przestrzegania prawa...

Jacek Kurski ostatnio doskonale zoobrazował mentalność PiS podłaczając się pod konwój...nie samym faktem tylko swoim tłumaczeniem zupełnie oderwanym od świadomości popełnionego czynu...zero respektu dla prawa którego będąc posłem jest reprezentantem..on to prawo uchwala...może te zależności są dla ciebie zbyt subtelne dla mnie zasadnicze chcąc mieszkać w państwie prawa i sprawiedliwości."

horścik a gospodarka i obywatela mają się dobrze...

"Polska Konfederacja Pracodawców Prywatnych Lewiatan prognozuje, że w 2008 r. w gospodarce kontynuowany będzie trend wzrostowy, który zarysował się w latach 2006-2007. Dynamika PKB nie przekroczy jednak 5 procent. Wzrost gospodarczy będzie wynikiem wysokiej rosnącej konsumpcji wynikającej z utrzymującego się wzrostu zatrudnienia i wynagrodzeń."

Ukryta Zawartość

są to prognozy sprzed "kryzsu światowego"...czyli reguły gry takie same jak dla rządu PiS.

Ukryta Zawartość

pitolisz, może to ich fundamentalne betonowe prawo, to rozliczanie- ale nawet to pitolą na maxa, zero efektów

poza fotomontażykami darmowych /g wartych/ ochotczików

a niech se rozliczają, tylko dlaczego bez efektów- nawet w tej dziedzinie..

horścik

twoje pisanie jest oparte na wywiadach kurskiego ,ziobry, braci i ten felietonista...

to jest cały twój arsenał w dyskusji..to wszystko...więc i twoje pisanie to są uniki i ciągłe mielenie tego samego...

po przeczytaniu twoich wpisów:

A. mam do czynienia z idiotą

B. przeżywam szok

C. ma do czynienia z płatną agitką...

co mam zaznaczyć?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.