Skocz do zawartości
IGNORED

Strzały do prezydenta

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

hej tuzy zbocznicy! to regularny skandal, że Prezydent kradnie pijarowe pomysły Płemiełowi.

nie wiecie czy był, jak pierwowzór, w kamizelce?

a tak na poważnie, to Rosjanie w czasie ataku na Gruzję w swoich serwisach pokazywali jak Prezydent Gruzji i jego ochrona reagowali gdy w pobliżu rozległy się strzały

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Skibus, 23 Lis 2008, 20:44

>Każdy człowiek nerwowo reaguje na strzały z zaskoczenia. Zachowuje się spokojnie jedynie ten kto

>wie, że one padną. 100% że to marna ustawiana prowokacja.

dlaczego jacchu tak określasz kulegę, zbocznicowy atuz przecież ma rację - rozstrzeliwany spodziewa się strzałów i rzeczywiście zachowuje się spokojnie, ba stoi jak słup i nie rusza się, nawet na milimetr, bo wie na 100 %, że to marna prowokacja

Gość

(Konto usunięte)

KGB: Konwój próbował naruszyć granicę

Kolumna samochodów, w której znajdowali się między innymi prezydenci Polski i Gruzji, próbowała naruszyć granicę Osetii Południowej i wjechać na teren jej rejonu leningorskiego - twierdzi szef południowoosetyjskiej KGB Boris Attojew. Ale o tym, że padły tam jakiekolwiek strzały, nie mówi ani słowa.

>tomek7776, 23 Lis 2008, 19:17

>ITI twierdzi ze to nie byly prawdziwe strzaly,bo zachodnie media tego nie podaly,znowu ITI

>KLAMIE!!!!!!!

Gdzie tomuś, gdzie konkretnie???

Jestem Europejczykiem.

Stasiaka ze szczętem powaliło! Tłumaczy, że w szwędaniu się Kaczora nie ma nic głupiego. Pewnie żałuje, że nikomu nic się nie stało.

Jestem Europejczykiem.

Trochę głupio tylko jak kaczka z kolegami ustawia pseudo-polowanie. I znowu wstyd na cały świat będzie. Bo skutecznie oszukiwać, to może jedynie człowiek inteligentny, będący w stanie przewidzieć wszelkie implikacje.

'Serwis internetowy telewizji CNN o incydencie w Gruzji poinformował na swojej głównej stronie, jako tzw. "breaking news" (pilna wiadomość - red.). Na wielu internetowych portalach, informacja o gruzińskim incydencie znalazła się na czołówkach i wśród najważniejszych informacji."

Czy czasem nie o to chodziło Saakaszwilemu?

Jestem Europejczykiem.

"Pytany, dlaczego konwój pojechał w stronę Osetii, odparł: "Żebym zobaczył, że Rosjanie są w miejscach, które nie są objęte planem (pokojowym)". "Uważam, że zadaniem kogoś, kto czuje się sojusznikiem Gruzji i reprezentuje państwo Unii i NATO, było zobaczyć to miejsce" - dodał."

i to jest ciekawe

" Prezydent Gruzji Micheil Saakaszwili zapewnia natomiast, że "nie przeszłoby mu przez myśl narażać polskiego prezydenta". Mówi też, że Lech Kaczyński był "bardzo dzielny" i "bardzo spokojnie podszedł do tej sytuacji".

Sakaszwili: Nie chciałem ryzykować

"Nigdy nie przeszłoby mi przez myśl, żeby narazić polskiego prezydenta na jakiekolwiek niebezpieczeństwo" - podkreślił Saakaszwili dopytywany przez polskich dziennikarzy, czy incydent na granicy nie został przypadkiem sprowokowany przez stronę gruzińską.

"Z całą pewnością było to pomyślane jako prowokacja ze strony Rosji" - stwierdził Micheil Saakaszwili. Także Lech Kaczyński nie zgodził się z sugestiami, by incydent nie był wcale przypadkowy. "Rozumiem, że w Polsce nie wszyscy mnie lubią i mają do tego prawo, ale tego typu sugestie są po prostu kłamliwe" - powiedział polski prezydent. "

prowokację to przygotowana i zaplanowana akcja....dali cynk o przebiegu wizyty?

Skibus, 24 Lis 2008, 07:29

>Heh znowu będzie wstyd na cały świat ...

jamajka malezja stany wstyd w zasadzie na całą galaktykę..

ja tam myślę że wszystkie teściowe świata mają mniej żółci niż szkibuce i inni którzy nie mogą mu darować że /bladź/ wygrał wybory prezydenckie 2005 mimo że merdialnie namaszczon był ryży tusek- cud pijaru

ach ta koncyliacyjność szkibuca wlazia- przejęli się szczerym /jak zwykle:)/ apelem ryżego o tzw. kulture i koncyliacyję

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.