Skocz do zawartości
IGNORED

statystyki za ostatnie 3 miesiące

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jako jeden z 10 wspaniałych :), pragne zaprotestować. Rozumiem że niektóre wpisy mogą się dla co po niektórych wydawać żałosne, ale to jest forum ogólne a nie klub z kartami wstępu! Każdy ma prawo do wypowiedzi, lub zadania pytania nawet nabardziej oczywistego. Jest takie powiedzenie: proste pytanie to takie na które znamy odpowiedż.

Rzadko ostatnio tu zaglądam własnie z przyczyny dużego ruchu i ogromnej masy przybywających wątków. Teraz juz praktycznie tylko czytam forum i to najciekawsze i mi bliskie tamaty.

Mam taką propozycję choć nie jest ona ani orginalna ani odkrywcza ale może Was zaciekawi.

Można by poprosić najlepszych specjalistów z Forum o napisanie nowych artykułów i Lukar do każdego z tych artykułów podpiąłby możliwość dodawania komentarzy w postaci nowych wątków. To by mogło wyglądać podobnie jak czynią portale. Trochę to się wydaje skomplikowane (przynajmniej mi) ale pewnie MĄDRA GŁOWA LUKARA sobie z tym poradzi

Pozdrawiam Was wszystkich, twórców tego forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.