Skocz do zawartości
IGNORED

Karolciu uwielbiam cię....

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

karolka spać poszła

ząbki się moczą w szklance wody, haleczka na noc założona by w zad było ciepło

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Byłam Bucu na imprezie..

Ograłam wszystkich w lotki.. i w strzelaniu do puszek z pistoletu..

Także możesz mi naskoczyć..

Błuhahahaa..

A Ty dzisiaj gdzie byłeś? Przed kompem??

Bo widzisz.. człowiek inteligentny pogada i z "wyższymi sferami i z żulami".

"nie wiem czy oglądanie pralki podczas prania nie jest ciekawszym zajęciem"

Wiesz.. może i tak... bo ja mam pralkę za 5 koła także zazwyczaj lepiej ją rozumiem niż Ciebie. Ale to szczegół..

Karolka, 6 Gru 2008, 22:49

>Byłam Bucu na imprezie..

>

>Ograłam wszystkich w lotki.. i w strzelaniu do puszek z pistoletu..

>Także możesz mi naskoczyć..

>Błuhahahaa..

>A Ty dzisiaj gdzie byłeś? Przed kompem??

>

>Bo widzisz.. człowiek inteligentny pogada i z "wyższymi sferami i z żulami".

jasne jasne,

lepiej się przyznaj że, byłaś na spotkaniu różańcowym i zastanawiałaś się z koleżankami po fachu "jak ustroić kościół na boże narodzenie"

ściemniaro jedna

Karolka, 6 Gru 2008, 22:51

>"nie wiem czy oglądanie pralki podczas prania nie jest ciekawszym zajęciem"

>

>Wiesz.. może i tak... bo ja mam pralkę za 5 koła także zazwyczaj lepiej ją rozumiem niż Ciebie. Ale

>to szczegół..

ci co z natury się chwalą, to na ogół gówno mają

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety kupowałam ją na początku roku jako nowość i kosztowała trochę więcej.

Jak wszystko.. poszła w dół...

Coś jeszcze Dziecino??

Niestety sprzęt foto zostawiłam w firmie.. mam nadzieję, że komórką Ci wystarczy...

post-21447-100009706 1228647032_thumb.jpg

post-21447-100009707 1228647032_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

w sumie KAROLA też cię lubię, cenię oryginalność, jesteś fajna laska, masz fajne uśmiechnięte dzieciaki, więcej takich ludzi!!!

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

"jasne jasne,lepiej się przyznaj że, byłaś na spotkaniu różańcowym "

A jeśli chodzi o wczorajszy wieczór..

Przykro mi, że spędziłeś go dużo gorzej.

Po raz kolejny nie chcesz przyjąć do swojej durnej bani, że laska może w życiu też się dobrze zabawić. I jak znam życie takiego Ciulka jak Ty.. zapewne pokonałabym w kręgle, w lotki i w strzelaniu z gnata.. Mój ojciec był bardzo czynnym sportowcem.. i LA i 2 liga piłki nożnej, strzelanie.. i "inne pasje i zainteresowania". Taki gościu z wiatrem w dupie. Także próbował wychować mnie na synalka. W związku z tym od dzieciństwa mam taki zapierdol, że taki Chłoptaś jak Ty może mi naskoczyć... Dlatego do kilka dni próbuję Ci wytłumaczyć, że bez względu na to co mi napiszesz.. ojciec sto razy mi to już wyrzygał.. i nie robi to na mnie wrażenia. Przy okazji pozdrawiam Szanownego Tatunia.. Pierwszego Prymusa Wyższej Szkoły Oficerskiej w Szczytnie.

Córki gliniarzy zawsze były pojebane.. nie wiedziałeś?!

:P xD, lol..

terror twins

"niechcem ale muszem przyznać się do błędu, no popatrz popatrz"

"jakub102

w sumie KAROLA też cię lubię, cenię oryginalność, jesteś fajna laska, masz fajne uśmiechnięte dzieciaki, więcej takich ludzi!!!"

Dziękuję

:*

Może trochę Wam odpuszczę (Engineer, Terror)... na chwilkę...

:)

Mam tu pod ręką Parantullę.. idę teraz Jego pomęczyć.

NADCHODZĘ !!!!!!!!

Co oznacza strach w Jego oczach? Może ktoś mi powie..

:P

"ile już puderniczko książek napisałeś??"

Mam Ci teraz wysłać zdjęcie ojca z resztą załogi starej Gwardii Koszalin.. i zdjęcie z wręczenia nagrody z WSO.... oraz wszystkie jego pieprzone dyplomy z zawodów.

Mam ich sama prawie tyle co on.. aż do obrzygania.

Także nie prowokuj mnie dalej.. bo nigdy nie gadam tego, czego nie umiem potem udowodnić.

A książkę o swoim życiu mogłabym napisać razem z Parantullą.. oboje mamy takie extremalne życie.

To co... potrzebujesz zdjęcia?? W poniedziałek.. bo mam w firmie wszystkie skany.. nie chce mi się ruszać dupy z domu.. jakoś tu tak ciepło.. i miło.. a za oknem.. bryyrrrrr.. wstrętnie.

"zaraz zaraz, to może spojrzyj czy nie masz miedzy nagami jakiegoś ptaka?"

Mój ojcec bardzo by tego chciał.. bo niestety mój młodszy braciszek nie spełnił pokładanych w nim nadzieji. Wada serca i astma.. raczej wykluczają czynny sport..

Dobrze mi z moją "babowatością"..

Karolka, 7 Gru 2008, 12:13

>"zaraz zaraz, to może spojrzyj czy nie masz miedzy nagami jakiegoś ptaka?"

>

>Mój ojcec bardzo by tego chciał.. bo niestety mój młodszy braciszek nie spełnił pokładanych w nim

>nadzieji. Wada serca i astma.. raczej wykluczają czynny sport..

>

>Dobrze mi z moją "babowatością"

jesteś udana, buahhhh

a czy zastanawialiście się nad tym jak pralka jest skonstruowana ? ta sama ide kosztuje tutaj tylko elektronika dizajn i różnego rodzaju pseudofunkcje światełka ble ble ble a bemben się w wodzie kreci nic więcej, mam rok przepracowany z badziewiem typu RTV AGD ale nie ważne...

...najbardziej rozjechało mnie jak to pędem Karolka pobiegła focić pralke żeby wszystkim udowodnić że takową posiada :D Karolka skoro już dowodzisz fotkami ja mam jeszcze wątpliwość co do twojej pci :) możesz nam udowodnić swoją peć :) ?

Słuchajcie.. ja chyba rozmawiam z Kretynami. Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć.

Najpierw jeden Dupek pisze:

„terror twins 6 Gru 2008, 23:12

ci co z natury się chwalą, to na ogół gówno mają”

Ja mu odpisuję Karolka 7 Gru 2008, 11:50 ..

pół dnia później.. że mam taką i wysyłam fotki, bo Kretyn i tak na słowo nie wierzy.. Bo gdyby wierzył to wystarczyłyby mu moje słowa:

„Wiesz.. może i tak... bo ja mam pralkę za 5 koła także zazwyczaj lepiej ją rozumiem niż Ciebie. Ale to szczegół..”.. Ale nie. Dupek nie wierzy.. a jak dostaje dowody to potem czytam drugiego Dupka:

„...najbardziej rozjechało mnie jak to pędem Karolka pobiegła focić pralkę żeby wszystkim udowodnić że takową posiada”

Qwa.. ludzie !!! Pojebało Was czy co??? Ja rozumiem, że macie problemy osobiste ale żeby facet był głupszy od baby to już jakaś porażka.

Kolejny Dupek.. pisze do mnie o tej pralce: „różnego rodzaju pseudofunkcje światełka ble ble ble a bemben się w wodzie kreci nic więcej”

Po pierwsze JEŁOPIE należy pisać bęben..

Skoro pracowałeś w tej branży rok to powinieneś wiedzieć czym różni się pralko-suszarka od pralki. Chyba, że jesteś tym Jełopem ze sklepu, który ma taaakie wielkie okulary, syfy na nosie i na każde pytanie odpowiada.. Yyyy… no ja nie wiem.. może.. taaaa..taaaaa.. Yhy… Ale ja znam jedynie Franię. Wrzuca się pranie, szare mydło.. i miesza taką dużą łyżką.

Wracam z imprezy i wrzucam wszystkie rzeczy do pralki.. kurtkę, spodnie.. wsio.. Po 15 minutach nic nie śmierdzi papierosami.

„Funkcja odświeżania ubrań gorącym powietrze, bez użycia wody, dla ubrań przesiąkniętych zapachami (grilla, papierosów, potu itp.)”

Kolejna funkcja.. dla moich kochanych maluchów.. które są alergikami i latem umierają z powodu pyłków..

„System Silver Nano - nanojony srebra wprowadzone w proces prania i płukania niszczą szkodliwe bakterie i drobnoustroje, również w niskich temperaturach - idealne dla alergików i osób o wrażliwej skórze”

Nie wspomnę już o wsadzie 10 kg.. gdzie przy moich szczęśliwych brudaskach jest to dość ważne.. czy o grzałce ceramicznej.. albo o silniku, który eliminuje drgania.. czy wewnętrznej wadze, która waży ubrania i sama oblicza czas prania.

Czyli.. kupiłam sobie zwykła Franię Jełopie???

Jak Wy się chwalicie głośnikami, wzmacniaczami czy zajebistymi kablami.. to jest Ok.. a jak ja próbuje się bronić przed oskarżeniem:

„ci co z natury się chwalą, to na ogół gówno mają”

To jestem chwalipięta. Idź się lecz człowieku ale u weterynarza.. bo na leczenie dla ludzi jest już za późno. Zostaje jedynie metoda doświadczalna.. Przy okazji wytestujesz lek dla innych kretynów.

"Karolka skoro już dowodzisz fotkami ja mam jeszcze wątpliwość co do twojej pci :) możesz nam udowodnić swoją peć :) ?"

Mam Ci swoją dupę albo pipkę pokazać ???

I tak nie uwierzysz, że to moja..

Także.. wiesz.. jak potrzebujesz zdjęcia sterej dupy to sobie wejdź na neta i poszukaj na google: stare dupy, geriatria..

Mogę Ci jeszcze w lipcu zdjęcia z porodu przesłać.

Zapewne też nie uwierzysz.

W takim razie zapraszam serdecznie na poród. Przyda mi się Wafel, który będzie mi dupę masował jak mnie krzyż będzie napierdalał. Po czym mie poznasz?

Drę Ryja i przeklinam jak szewc.. lekarze latają jak opętani. Poznasz na pewno..

:P

_WILU_, 8 Gru 2008, 08:53

>a czy zastanawialiście się nad tym jak pralka jest skonstruowana ? ta sama ide kosztuje tutaj tylko

>elektronika dizajn i różnego rodzaju pseudofunkcje światełka ble ble ble a bemben się w wodzie kreci

>nic więcej...

Nie upuściłeś przypadkiem kupki w majtki z tej złości, że kogoś stać na takie fiu bździu?

No widzisz, gdybyś miał taką pralkę, to obesrane majciochy tam wkładasz i po dziesięciu minutach wyciągasz, całkiem suche. Spróbuj tego samego ze zwykłą pralką, to może wtedy się dowiesz jak jest skonstruowana.

>mam rok przepracowany z badziewiem typu RTV AGD ale nie ważne...

W ogóle. Popracuj jeszcze trochę, to może kiedyś sobie taką kupisz, a w tak zwanym międzyczasie zajrzyj czasem do instrukcji obsługi, bo z taką wiedzą i doświadczeniem, to nic dziwnego, że pracodawca stracił cierpliwość i podziękował za współpracę, ale że dopiero po roku? To chyba faktycznie jakiś badziewny sklep musiał być, jaki pan - taki kram.

>...najbardziej rozjechało mnie jak to pędem Karolka pobiegła focić pralke żeby wszystkim udowodnić

>że takową posiada :D

Aż pełnej doby potrzebowałeś, żeby się otrząsnąć?

Auć, faktycznie musiało zaboleć i co tu teraz wymyślić, żeby podregulować ego...

Karolka skoro już dowodzisz fotkami ja mam jeszcze wątpliwość co do twojej pci

>:) możesz nam udowodnić swoją peć :) ?

Może najpierw ściągnij gacie i kucnij nad lustrem, żeby sprawdzić własną, bo mnie też coraz większe wątpliwości nachodzą czytając te żałosne podrygi sfrustrowanych życiem ofiar losu, które nie potrafią sobie poradzić nawet z jedną pyskatą babą...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ano spada jakość, mająC takich debili jak karolka i palantulla czego się spodziewałęś? ;-)))

„mając takich debili jak karolka i parantulla”

„Wilu - a bemben się w wodzie kreci nic więcej”

BEMBEN to Ty masz chyba zamiast mózgu.

Dla wolno myślących… Poprawna pisownia: bęben.

Najpierw mi gadasz, że gówno mam tylko się chwalę.. No to dałam Ci dowody. Co z tym zrobiłeś? Wyśmiałeś, że zaraz zdjęcia Ci posłałam.. jakie zaraz.. 12 godzin później.

Poza tym przestańcie kasować moje wpisy!!!

Co do płci.. zaprosiłam Terrora na poród w lipcu (ale KTOŚ to skasował). Wtedy się osobiście przekona.. czy urodzę dziurką czy fujarą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.