Skocz do zawartości
IGNORED

Trafomatic - nowy odsłuch sobota

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Co do brzmienia Jazza to cieszę się Redaktorze, że nabierasz co prawda niespodziewanego ale słusznego dystansu. To jest niewielki przerost formy nad treścią muzyczną. Słuchałem już u Ciebie wręcz minimalistycznych amplifikacji :) napędzających ARTy i było lepiej niż z Jazzem. Tym razem z lampą ARTy zagrały doskonale. Jedynie mały minus za bas. Mimo, ze Frufel tym razem ugryzł i zadrapał najbardziej dotkliwie (w porównaniu do porzednich razów) to mu jak zwykle wybaczam, dziękując za gościnę i żałując, że mogłem być tylko krótką chwilę. Najwieksza szkoda, że nie posłuchałem CD Amplifikatora. Będzie jeszcze u Ciebie trochę? Pozdrawiam wszystkich świątecznie , życząc wszystkiego naj, naj....bardziej audiofilskiego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.